Şimdi Ara

Ruh ikizimi buldum beyler fakat sevgilisi var...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet sizce ne yapmalıyım ilkokul ve lise 4 altı gelmesin konuya lütfen.

• Olayı tam olarak anlatırsan yardımcı olabiliriz.Kızla konustun mu,birbirinizi tanıyor musunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 19 yaşındayım sanırım yazabilirim? Hiçbir şey yapamazsın en fazla ayrılmasını bekler aradan bikaç ay geçer aranı yapmaya başlarsın ama şimdiden aramı yapmaya başlarım dersen o da sana yakışmaz. Onun için sabır..
  • quote:

Orijinalden alıntı: safa_oyuncu

19 yaşındayım sanırım yazabilirim? Hiçbir şey yapamazsın en fazla ayrılmasını bekler aradan bikaç ay geçer aranı yapmaya başlarsın ama şimdiden aramı yapmaya başlarım dersen o da sana yakışmaz. Onun için sabır..
    Dostum gerçekten konu başlığı olarak yazmadıktan sonra lise 4 altı gelmesin yazmanın mantığı nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EfendiAdam -- 19 Mayıs 2012; 17:57:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: safa_oyuncu

19 yaşındayım sanırım yazabilirim? Hiçbir şey yapamazsın en fazla ayrılmasını bekler aradan bikaç ay geçer aranı yapmaya başlarsın ama şimdiden aramı yapmaya başlarım dersen o da sana yakışmaz. Onun için sabır..
    Sevgilisi var bunu sende biliyosun ve bunu bi engel olarak görüyorsun ki bu doğru.O yüzden bizimde senin öğrendiğinden başka bildiğimiz diyeceğimiz olamaz.Ayrılırsa sevgilisinden ozaman bi şekilde yardımcı olunabilir ama sanırım gidipte sevgilisiyle arasını bozcak değilsin.Bekleyeceksin, zaman..
  • quote:

Orijinalden alıntı: SnoOfleS*

Sevgilisi var bunu sende biliyosun ve bunu bi engel olarak görüyorsun ki bu doğru.O yüzden bizimde senin öğrendiğinden başka bildiğimiz diyeceğimiz olamaz.Ayrılırsa sevgilisinden ozaman bi şekilde yardımcı olunabilir ama sanırım gidipte sevgilisiyle arasını bozcak değilsin.Bekleyeceksin, zaman..

Alıntıları Göster
    kızı tanıyorum mükemmel muhabbetimiz var işte beyler tek sorun barzo bir sevgilisi olması kıza yazık hayır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EfendiAdam

Dostum gerçekten konu başlığı olarak yazmadıktan sonra lise 4 altı gelmesin yazmanın mantığı nedir?

İmleci konu üzerine sürüklediğinde, konu içeriği ''...'' şeklinde gösterilir. En fazla 90 karakter sanırım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bi kız var
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: SnoOfleS*

Alıntıları Göster
    Sevgilisi olan kişinin, erkek arkadaşı olamaz mı?Bu bence gayet doğal bir şey.Ancak yaşadığınız çevre hakkında biraz bilgi verirsen daha fazla yardımcı olabiliriz.Yaşadığın çevrede bu gibi olaylar soğuk karşılanıyorsa ve bir sorun çıkar ise sırf bu yüzden dolayı, bence kötü bir olay.Aslında kızın sevgilisi olan erkeğin burada gurur bile duyması lazım.Kıskançlığı ne kadar abartır bilemeyiz. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: cratos16

kızı tanıyorum mükemmel muhabbetimiz var işte beyler tek sorun barzo bir sevgilisi olması kıza yazık hayır.

armudun iyisini ayılar yer hocam
    kardeşim artık böyle kızlar serseri barzo adamlardan hoşlanıyor biz tek tabanca takılıyoruz olay bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akin_Tr

quote:

Orijinalden alıntı: cratos16

armudun iyisini ayılar yer hocam
    kardeşim artık böyle kızlar serseri barzo adamlardan hoşlanıyor biz tek tabanca takılıyoruz olay bu

Alıntıları Göster
    Ruhlar aleminde mi yaşıyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Profesör Extreme -- 19 Mayıs 2012; 18:16:09 >

• Ted Mosby 'i bulduk beyler.
  • Kalede kaleci var diye gol mü atmayacaksın? Ayrılmasını bekle ya da kendinin en iyi tarafinı göster muhabbeti kur birden geri cekil o cocuğu bahane et eğer sana gelirse senindir, gelmezse cocuğu çok seviyordur farklı yöntemler denersin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: moondalina

quote:

İmleci konu üzerine sürüklediğinde, konu içeriği ''...'' şeklinde gösterilir. En fazla 90 karakter sanırım.

zaten lise4 altı olunca ilk okuluda kapsamıyor mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: moondalina

quote:

• Kız sevgilisinden ayrılacaktır elbet sende o sure icinde kıza yakınlasıp onu kendinin yanında guvende hissetmesini sagla,kendie bağlaya bildiğin kadar bağla.Ayrıldıktan sonra senindir.Hı bide unutmadan,kızın arkadaslarınada iyi gorün,kız sevgilisiyle hangi konu yuzunden ayrılırsa o tur seyleri kıza yapma.Benden bu kadar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gus Fring

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    ilgisi zaten benim üstümde beyler tek sorun erkek arkadaşı :( çok kotuyum beyler yardım edin.
  • Sevgılısı olan bırıne yaklasma bence ıcıne at bekle mutlulardır belkı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-73EC99CC3

Sevgılısı olan bırıne yaklasma bence ıcıne at bekle mutlulardır belkı ?
    Ruh ikizin değildir belki de.

Aynı müzikleri seviyor, aynı şeylerden hoşlanıyor, aynı muhabbet etme tarzımız vardı. Baya bir benzerlik olsa da bazen sadece benzerlik olarak kalıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Free Man.

Ruh ikizin değildir belki de.

Aynı müzikleri seviyor, aynı şeylerden hoşlanıyor, aynı muhabbet etme tarzımız vardı. Baya bir benzerlik olsa da bazen sadece benzerlik olarak kalıyorlar.

AYNEN aynısı oldu. aynı muzık aynı tarz, aynı muabbet, sadece onun gözlerı renklıydı, aynı otobuse bıle bınıyorduk ama ıste ılla o olmuyor sans

• quote:

Orijinalden alıntı: 517

Sevgilisi olan kişinin, erkek arkadaşı olamaz mı?Bu bence gayet doğal bir şey.Ancak yaşadığınız çevre hakkında biraz bilgi verirsen daha fazla yardımcı olabiliriz.Yaşadığın çevrede bu gibi olaylar soğuk karşılanıyorsa ve bir sorun çıkar ise sırf bu yüzden dolayı, bence kötü bir olay.Aslında kızın sevgilisi olan erkeğin burada gurur bile duyması lazım.Kıskançlığı ne kadar abartır bilemeyiz. :)

Alıntıları Göster
    lise 4 altıyım konuya girdim hah hadi bakalım ne olacak, seviyesiz mesajda attım.hadi bakalım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.