Şimdi Ara

Ruhsatıma LPG işli mi çözemedim. Yardım Lütfen.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
6.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

LPG' min ruhsata işli olup olmadığını çözemedim. Yardımcı olursanız sevinirim.

Ben satın almadan 1 hafta önce araca tüp taktırıldı.

Tüp taktırıldıktan 1 hafta sonra aracı satın aldım, muayeneye götürdüm ve araç muayeneden geçti. (Aracın LPG ile ilgili çizimleri vs. her türlü evrağı mevcut. 02/11/2013 tarihine kadar geçerli TMMOB'den yeşil bir kart bir kart olan LPG-CNG Ruhsatı da var)

Aracı muayene ettirdikten hemen sonra satın almaya dair noterdeki işimizi bitirdik ve aracı üzerime aldım. Ertesi gün yine tüm bu evraklarla Emniyete giderek yeni ruhsat çıkardım. Lakin tecrübesizliğime geldi ve ruhsatta Yakıt Türü kısmında yalnızca "BENZİN" ibaresi olduğunu uzun zaman sonra farkettim. LPG yazmıyor.

2 yıl önce TÜVTÜRK muayene kağıdında YAKIT CİNSİ: "Benzin + LPG" yazıyor. Makina Müh. Odasından aldığım yeşil renkli LPG-CNG Ruhsatında da geçerlilik tarihi 02/11/2013 yazıyor. Fakat ruhsatımda yalnızca "BENZİNLİ" yazıyor.

31/10/2013 tarihinde muayeneye gitmeyi düşünüyorum. Fakat ruhsatımda LPG yazmaması ve diğer evraklarda LPG'li yazması beni düşündürüyor.

Bu durumu bir yorumlar mısınız? Ne yapmalıyım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mortaerexmatthew -- 28 Ekim 2013; 14:47:02 >

• Güncel. . .
  • Aynı durum bendede aynı durum söz konusu . Bilgi lütfen...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Malesef ruhsata işli olmuyormuş.

Emniyete gidip cezasını ödedim ve mecburen ruhsatımı da yenilemek zorunda kaldım.

Şimdi BENZİNLİ + LPG yazıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.