Okuduğunuzu idrak edebiliyorsanız anlamış olmanız lazımdı.Anladığım kadarıyla idrak edebilecek durumda değilsiniz.Siz yormayın ben yazayim.Hani ruhsat soruyor ya polis.Ha işte onu getirecek.Umarım anlamışsınızdır.
rüşvet verirsen sıkıntı çıkmaz diyor yani.
Turkiyede ruhsat olayi cok sikintili.
Aslinda bir tane aracin sahiplik belgesi(ruhsati) olmali ve bu aracta tasinmasina gerek olmamali. Sadece satis, devir gibi durumlarda kullanilmali. Cogu kisi arac calinir vs vs diye ruhsati arabada birakmiyor. Bu gibi durumlarda ruhsat unutulmasi gibi durumlar ortaya cikiyor.
Bir tane de aracin bilgilerini iceren ve vergisinin odendigini, muayenesinin oldugunu gosteren belge olmali. Her vergi odendiginde yillik olarak degismeli. Bu belge de her zaman arac icinde kalmali. Calinmasi gibi durumlarda sorun cikarmamali. Cevirmelerde de bu belge kullanilmali.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Motorun ruhsatını üzerimden eksik etmezdim. Ancak girdiğim hiçbir çevirmede sorulmayınca ben de taşımaktan vazgeçmiştim ki dün sabah çevirmede sordular. Ben de yok evde unutmuşum deyince sıkıntı yapmadı sağolsun. Ama taşımam gerektiğini söyledi. Zaten her çevirmede polisler ısrarla bir eksiğin var mı diye soruyorlar. Muayene sigorta vs. yoksa önceden söyle ki biz sorgulayınca çıkmasın daha kötü olur gibisinden.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme