Şimdi Ara

Rules Of Nations 2 Taktikleri (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
553
Cevap
6
Favori
35.985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler Sağa Sola baktımda cok versiyonları var kafa karıştırdı bende biraz.özelden linklerseniz çok makbule geçer
    şimdiden tşkkrler
  • oyunu indirdim kurdum türkiyeyim ırakla üs anlaşması yaptım üssü nasıl kurucam .
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguz_19811981

oyunu indirdim kurdum türkiyeyim ırakla üs anlaşması yaptım üssü nasıl kurucam .

Askerini Irak Topraklarında İstediğin yere yerleştir. Yerleşince Üzerine Tıkla Kamp İşareti Çıkacak tıkla. Askeri Üssü kurmaya başlıyor...
  • Bu arada bire bir görüşmelerde Türkiye: Irak, Ukrayna, Polonya, Çek Cumhuriyetinden istediği kadar üs kurma hakkı alabiliyor. Ukrayna'dan 8 adet Askeri Üs Kurma Hakkı aldım

Bunlar benim denediklerim. Başka Ülke ile anlaşma yapabilen varsa yazsın çok makbule geçer...
  • bende japonya oyunumu anlatayım. Çok zevkli geçmişti.jqponya ile küresel moddo oynadım.Ülkenih eksikliklerini gidermek için bazı sektörlere el attım.koreliler savaşa tutulmuştu.bunun üzerinej g.koreyle destek anlaşması imzaladıı.bmbolar uzun süre devqm etti ve dostlarına yardım etmelisin lafları ağızlarda dolaştı.çin de bana ikidebir artistlik yapıyordu.ancak savaşa pek yanaşmıyordu.sadece diplomasi olarak laf atıyordu ki rakibimin kim olduğunu anlamıştım.hem g.koreye destek amaçlı hemd çine göz dağı vermek amacıyla k.kore üwlerini bombalamaya başladım.çini aslında düelloya çağırıyotdum.uzun süre hava bombardımanı devam etti.aslında çini bekliuordum ama savaş açmadı.ve dış ilişkilrer bakannı bana gönderdi ve askerlerin benim sularımda geziyor bu savaş sebbi olu dedi.(abartmıyorum) içimden anca lafta dedim.bu diplomasi trafiği gazetelerde de yayınlanmştı.daha sonra çine karşı hindistan ile ittifak imzalayarak çine bir çalım daha atmış oldum.yapmış olduğum diplomasi sayesinde diğer ülkelerle ilişkim mükkemmeldi.k.kore çin ve rusya hariç.bunu değerlendirmek istedim.bmlere kalıcı söz sahibi olmakiçin teklif yaptım.aradan zaman geçti ve sonuç olumluydu.artık tam söz sahibiydim.aradan uzun zaman geçmişti.çin g8 e katılmak için bm teklif yapmıştı(atılmıştı galiba önceden)kendi kendime kahkaha attım ve girmesine veto kararı verdim.buda çine atmış olduğum 3.üstünlüğüm olmuştu.......

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: umitmuratoglu

quote:

oyunu indirdim kurdum türkiyeyim ırakla üs anlaşması yaptım üssü nasıl kurucam .

Askerini Irak Topraklarında İstediğin yere yerleştir. Yerleşince Üzerine Tıkla Kamp İşareti Çıkacak tıkla. Askeri Üssü kurmaya başlıyor...

eyvallah
  • beyler izne çıktım..oyunu kurup yeniden oynayacağım..hem şu 4.30u da test etmiş olurum...bu kez ne demokrasi ne insan hakları diyecem, direk şiddet...ilk işim ne olacak biliyormusunuz?

karımı öldürmek....özellikle şiddetli savaş zamanı salak salak karın seni aldatıyor uyarıları beni uyuz ediyordu..hatta ailemi ortadan kaldırmayı düşünüyorum
  • Hahahhahaha.İlahi Wittman.Çok riskli o iş. :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Playas

Beyler Sağa Sola baktımda cok versiyonları var kafa karıştırdı bende biraz.özelden linklerseniz çok makbule geçer
    şimdiden tşkkrler

Beyler Versiyon ,patch versiyonları hakkında bilgi verebilecek hatta linkleyebilecek birisi var mı ?
  • aragornunkılıcı Dostum orduyu sen mi yönlendirdin bigisayar mı?
  • bu oyun eksiklerine rağmen tam istediğim oyun , türkiye ile açtığım oyunda rusyayı tehdit etmek için ukraynada iranı tehdit etmek için ırakta üsler kurdum , ermenistana 50 ajan gönderdim amacım bu ülkeyi her anlamda istikrarsızlaştırmak geçenlerde ajanlarım ermeni nükleer santralini tahrip etti, ilk fırsatta ermenistanı ilhak edip azeri kardeşlerimle türk birliğini kuracağım yalnız bu hamleme rusya nasıl tepki verecek merak ediyorum .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Apocaliptikka

aragornunkılıcı Dostum orduyu sen mi yönlendirdin bigisayar mı?

Yarı yarıya dostum.Hava kontrolü bende gibi :D diğerlerini komutana bırakıyorum ama arada müdahele de ediyorum.
  • quote:

bu oyun eksiklerine rağmen tam istediğim oyun , türkiye ile açtığım oyunda rusyayı tehdit etmek için ukraynada iranı tehdit etmek için ırakta üsler kurdum , ermenistana 50 ajan gönderdim amacım bu ülkeyi her anlamda istikrarsızlaştırmak geçenlerde ajanlarım ermeni nükleer santralini tahrip etti, ilk fırsatta ermenistanı ilhak edip azeri kardeşlerimle türk birliğini kuracağım yalnız bu hamleme rusya nasıl tepki verecek merak ediyorum .

Rusya çoktan Azerilerle,Ermenilerle falan antlaşma imzalamıştır.Sen girdiğinde sana dalar.

@aragornunkılıcı Dostum ordu yönlendirmesini hiç olmazsa şöyle yap.Diyelim ki komutanlar karşıdaki ülkenin %98'ini işgal etti.Ancak gerisini etmediler.O halde bir yönlendirme çekersin.Ayrıca hava kuvvetlerini de kendin kullanmamalısın.Hava kuvvetlerini sadece bir şehre NBC saldırsı yapacağın sırada yönlendirirsen gerçekçiliği daha fazla yakalayabilirsin.

• Eyvallah kardeşim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Apocaliptikka

quote:

bu oyun eksiklerine rağmen tam istediğim oyun , türkiye ile açtığım oyunda rusyayı tehdit etmek için ukraynada iranı tehdit etmek için ırakta üsler kurdum , ermenistana 50 ajan gönderdim amacım bu ülkeyi her anlamda istikrarsızlaştırmak geçenlerde ajanlarım ermeni nükleer santralini tahrip etti, ilk fırsatta ermenistanı ilhak edip azeri kardeşlerimle türk birliğini kuracağım yalnız bu hamleme rusya nasıl tepki verecek merak ediyorum .

Rusya çoktan Azerilerle,Ermenilerle falan antlaşma imzalamıştır.Sen girdiğinde sana dalar.

@aragornunkılıcı Dostum ordu yönlendirmesini hiç olmazsa şöyle yap.Diyelim ki komutanlar karşıdaki ülkenin %98'ini işgal etti.Ancak gerisini etmediler.O halde bir yönlendirme çekersin.Ayrıca hava kuvvetlerini de kendin kullanmamalısın.Hava kuvvetlerini sadece bir şehre NBC saldırsı yapacağın sırada yönlendirirsen gerçekçiliği daha fazla yakalayabilirsin.

demekki önce rusyayı hedef alacağım , birde ben bu oyunda biyolojik ve kimyasal silah yapmak istiyorum genelkurmay başkanı karşı çıkıyor yapmanın bir yolu var mı

• beyler bu oyun windows 7de sorunsuz çalışıyor değil mi? bu hafta yeni pc alacağım artık eski pc çekilir gibi değil..
  • beyler bu oyunun konusu nedir yaw?
  • İnceleyelim bir bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: achilles97

beyler bu oyunun konusu nedir yaw?

oyun değil gerçek bir simulasyon. kendini bir ülkenin başkanı yerine koy. gerçekte ne yapabiliyorsan burada da onu yapabiliyorsun. polis maaşını arttırmaktan tvlerde röportaja, savaş ilan etmekten ajanlarınla fesatlık çıkarmaya kadar yüzlerce aksiyon var oyunda..

ingilizcen sıfırsa hiç başlama..
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.