Şimdi Ara

Rules Of Nations 2 Taktikleri (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
553
Cevap
6
Favori
35.985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Michael Wittmann

quote:

Orijinalden alıntı: achilles97

beyler bu oyunun konusu nedir yaw?

oyun değil gerçek bir simulasyon. kendini bir ülkenin başkanı yerine koy. gerçekte ne yapabiliyorsan burada da onu yapabiliyorsun. polis maaşını arttırmaktan tvlerde röportaja, savaş ilan etmekten ajanlarınla fesatlık çıkarmaya kadar yüzlerce aksiyon var oyunda..

ingilizcen sıfırsa hiç başlama..

aslında severim böyle oyunlarıda ingilizcem fazla yok.sadece kelimeleri anlıyom o kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguz_19811981

quote:

Orijinalden alıntı: Apocaliptikka

quote:

bu oyun eksiklerine rağmen tam istediğim oyun , türkiye ile açtığım oyunda rusyayı tehdit etmek için ukraynada iranı tehdit etmek için ırakta üsler kurdum , ermenistana 50 ajan gönderdim amacım bu ülkeyi her anlamda istikrarsızlaştırmak geçenlerde ajanlarım ermeni nükleer santralini tahrip etti, ilk fırsatta ermenistanı ilhak edip azeri kardeşlerimle türk birliğini kuracağım yalnız bu hamleme rusya nasıl tepki verecek merak ediyorum .

Rusya çoktan Azerilerle,Ermenilerle falan antlaşma imzalamıştır.Sen girdiğinde sana dalar.

@aragornunkılıcı Dostum ordu yönlendirmesini hiç olmazsa şöyle yap.Diyelim ki komutanlar karşıdaki ülkenin %98'ini işgal etti.Ancak gerisini etmediler.O halde bir yönlendirme çekersin.Ayrıca hava kuvvetlerini de kendin kullanmamalısın.Hava kuvvetlerini sadece bir şehre NBC saldırsı yapacağın sırada yönlendirirsen gerçekçiliği daha fazla yakalayabilirsin.

demekki önce rusyayı hedef alacağım , birde ben bu oyunda biyolojik ve kimyasal silah yapmak istiyorum genelkurmay başkanı karşı çıkıyor yapmanın bir yolu var mı

Dostum Ruslarla savaşmanı tavsiye etmem en başlarda.Ancak Rusya'nın başının belada olduğu ve dikkatinin senden uzaklarda olduğu bir anı kullan.Bu şekilde daha sağlıklı olur.

• quote:

quote:

quote:

bu oyun eksiklerine rağmen tam istediğim oyun , türkiye ile açtığım oyunda rusyayı tehdit etmek için ukraynada iranı tehdit etmek için ırakta üsler kurdum , ermenistana 50 ajan gönderdim amacım bu ülkeyi her anlamda istikrarsızlaştırmak geçenlerde ajanlarım ermeni nükleer santralini tahrip etti, ilk fırsatta ermenistanı ilhak edip azeri kardeşlerimle türk birliğini kuracağım yalnız bu hamleme rusya nasıl tepki verecek merak ediyorum .

Rusya çoktan Azerilerle,Ermenilerle falan antlaşma imzalamıştır.Sen girdiğinde sana dalar.

@aragornunkılıcı Dostum ordu yönlendirmesini hiç olmazsa şöyle yap.Diyelim ki komutanlar karşıdaki ülkenin %98'ini işgal etti.Ancak gerisini etmediler.O halde bir yönlendirme çekersin.Ayrıca hava kuvvetlerini de kendin kullanmamalısın.Hava kuvvetlerini sadece bir şehre NBC saldırsı yapacağın sırada yönlendirirsen gerçekçiliği daha fazla yakalayabilirsin.

demekki önce rusyayı hedef alacağım , birde ben bu oyunda biyolojik ve kimyasal silah yapmak istiyorum genelkurmay başkanı karşı çıkıyor yapmanın bir yolu var mı

Dostum Ruslarla savaşmanı tavsiye etmem en başlarda.Ancak Rusya'nın başının belada olduğu ve dikkatinin senden uzaklarda olduğu bir anı kullan.Bu şekilde daha sağlıklı olur.Yani kısacası büyük devletleri çok iyi takip et.Sana zararlı olabilecek olan varsa ellerinin başka tarafta bağlı olduğu bir sırada onun alanına dal.

• Buarada Kafkaslardan bahsetmişken.En son olarak Gürcistan ile Azerbaycan arasında çatışmalar çıktı.Gürcistan işi BM'ye götürdü.Rusya,Azerbaycan'ı sattı.Azerbaycan'a askeri müdahale kararı aldılar.Bende baktım Ruslar kendi arka bahçelerini düzenlemiyorlar.Daha önceden böyle olaylar için Türkiye'nin doğusunda konuşlandırdığım askerlerimle Gürcistan'a Azerbaycan'ın yanında tek yanlı olarak müdahil oldum.Savaş arasında üsler kurdum.Gürcistan,Azerbaycan'ın kontrolüne girdi.Ancak bu seferde Ruslar Azerilere benim Gürcü topraklarından çıkmamı istemeleri için baskı yaptılar.Azerbaycan la da bir savaş koptu.Bende bu sefer BM'nin saldırı kararına destek çıkıp Azerilere daldım.Hemen Azeri topraklarında da iki üs kurdum.Tabi BM hemen barış yaptı bende o barışa katıldım.Az daha yapmayaydılar birkaç üs daha yapacaktım:)Kısacası Rusları kendi arka bahçelerinde kendi, tuzaklarına düşürdüm.Beyler Çin'le oynuyorsanız sakın ha ola ki Ruslara güvenmeyin.Çok hain bu çakallar.Benle alış verişe geliyorlar.Hemen ardından BM'den atılmama ok diyorlar.Politikaları çok dönek.ABD'ye değil bana düşman onlar.Onlara hiç güvenmiyorum.Tank sayım Türkiye savaşında 7500 civarına indi.Şimdi bol bol tank kasıyorum.

• Buarada Türk Genelkurmayı hassas bir ülke olan Türkiye de böyle şeylere bulaşmak istemiyor doğru.Ancak büyük ülkelerde no problema:)
  • Doğru diyorsun Çin'e hayatta güvenmem.Gerçi bütün ülkelere güvenmem ama yinede bazıları arkanda duruyor.Mesela Suriye.Örnekleri çoğlatabiliriz.Apoltical resimlerle anlatsana çok iyi anlatıyorsun.Aslında sen hikaye yaz Paradox türkiye'de bu oyunu oynamak siteyen var.Hem hikay tarzında çok iyi.
  • quote:

Buarada Türk Genelkurmayı hassas bir ülke olan Türkiye de böyle şeylere bulaşmak istemiyor doğru.Ancak büyük ülkelerde no problema:)

çakal ruslara ilk açıklarında dalıcam çünkü orta asyaya doğru genişlemek turan imparatorluğu kurmak istiyorum, peki biyolojik silah yapmak istemeyen genelkurmay başkanını değiştirip bu işe razı olacak birini getirmem mümkün mü.
  • quote:

quote:

Buarada Türk Genelkurmayı hassas bir ülke olan Türkiye de böyle şeylere bulaşmak istemiyor doğru.Ancak büyük ülkelerde no problema:)

çakal ruslara ilk açıklarında dalıcam çünkü orta asyaya doğru genişlemek turan imparatorluğu kurmak istiyorum, peki biyolojik silah yapmak istemeyen genelkurmay başkanını değiştirip bu işe razı olacak birini getirmem mümkün mü.

İşte onu hayatta yapamazsın.Bak ben Türkiyeydim benim elimdeki istihbarat teşkilatı bile Genelkurmay'ın elindeydi.Adamın hiçbir açığını vermiyorlardı.Zaten suikast falan hak getire asla yaptıramazsın.Yani kısacası olmuyor kardeş.

• quote:

Orijinalden alıntı: aragornunkılıcı

Doğru diyorsun Çin'e hayatta güvenmem.Gerçi bütün ülkelere güvenmem ama yinede bazıları arkanda duruyor.Mesela Suriye.Örnekleri çoğlatabiliriz.Apoltical resimlerle anlatsana çok iyi anlatıyorsun.Aslında sen hikaye yaz Paradox türkiye'de bu oyunu oynamak siteyen var.Hem hikay tarzında çok iyi.

Sen Rusya ile mi oynuyorsun?Resimleri atarım biara hikaye konusuna da bakarız kardeş.Olabilir.He buarada Ermeni<->Gürcü+Azeri savaşı çıktı.Bende hiçbirşey söylemeden gittim Ermeni topraklarında da üs kurdum.Bir sonraki planım İran'ı Türkmenistan üstüne saldırtmak.İran benim adıma oranın doğalgazına el koysun istiyorum.Türkmenbaşı bana hiç dostça bakmıyor;)
  • Genel itivari ile Çin'in tutumu öyle.
    Bekliyorum resimleri.Oyunda harika stratejiler dönüyor yanlız.
  • quote:

quote:

quote:

İşte onu hayatta yapamazsın.Bak ben Türkiyeydim benim elimdeki istihbarat teşkilatı bile Genelkurmay'ın elindeydi.Adamın hiçbir açığını vermiyorlardı.Zaten suikast falan hak getire asla yaptıramazsın.Yani kısacası olmuyor kardeş.

ya meksika kuba savaşı başladı bende mütteklik çerçevesinde kuba ile savaşa girdim sonra ne olduysa meksika ile ben savaşmaya başladım , hiç çıkarım olmayan bir yerde gereksiz yere savaşıyorum barış istediğimde kabul etmiyorlar bir püf noktası var mı

• bilgisyarlarınız güçlü tabi oynayın vicdansızlar
  • Hayırdır ne oldu almadın mı pcyi.
  • aragornunkılıcı

all in one pcden vazgeçtim. pc topladım. vatan bilgisayardan yüzde 25 indirim oluyor. geçenkini kaçırdım. pusudayım...
  • arkdaşlar bu oyunu indirebileceğim bir link pm atar mısınız lütfen. fulloyun linkleri ölü
  • Arkadaşlar oyunun resimleri burada buyurun:https://****.com/files/1897804916/RON Resimler.rar

****:rapidshare

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Apocaliptikka -- 8 Temmuz 2012; 22:21:00 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

ya meksika kuba savaşı başladı bende mütteklik çerçevesinde kuba ile savaşa girdim sonra ne olduysa meksika ile ben savaşmaya başladım , hiç çıkarım olmayan bir yerde gereksiz yere savaşıyorum barış istediğimde kabul etmiyorlar bir püf noktası var mı

Eğer Missile Launcher'ların Meksika'nın toprağından ateş etmişse bu hoşlarına gitmemiş olabilir. Yada senin Küba'ya hakimiyetini istemediğindende bunu bir bahane yapmış olabilir. Amerika ilemi oynuyorsun? Çıkar yolu yok. Onların birbirleriyle yaptıkları barışa katılabilirsin. Yada ayrıca sana gelip barış teklif edebilirler. Bu sorunun cevabı oyunun gidişatına göre değişir.

• Resim adresi olmamış.Düzenle ya girilmiyor.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Eğer Missile Launcher'ların Meksika'nın toprağından ateş etmişse bu hoşlarına gitmemiş olabilir. Yada senin Küba'ya hakimiyetini istemediğindende bunu bir bahane yapmış olabilir. Amerika ilemi oynuyorsun? Çıkar yolu yok. Onların birbirleriyle yaptıkları barışa katılabilirsin. Yada ayrıca sana gelip barış teklif edebilirler. Bu sorunun cevabı oyunun gidişatına göre değişir.

Türkiye ile oynuyorum meksikanın başkaları ile yaptığı barışa nasıl katılabilirm , birde savaşlarda ben orduyu idare etmiyorum yapay zeka otomatik harekete geçiyor idareyi kendim alsam daha mı iyi olur onu nasıl yapacağım.

• aragornunkılıcı: sitede heralde reklam oluyor diye .comla http arasındaki kısmı **** olarak dolduruyor. (****) yerine **** yaz.
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.