Şimdi Ara

Run Time Error Hatası Her açıldığında (SS'li)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarı her açtığımda aşağıda hata geliyor, hangi programdan kaynaklı olduğunuda henüz çözemedim.
     Run Time Error Hatası Her açıldığında (SS'li)

• Bilgisayarı açtığında, çalışmak isteyen bir programın gereken dll yi bulamıyordur. msconfig ile pc yi açarken başlatılması gereken programları kısıtla ya da gereken dll yi indirim sistem klasörüne atarsan sorun çözülebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALAK_

Bilgisayarı açtığında, çalışmak isteyen bir programın gereken dll yi bulamıyordur. msconfig ile pc yi açarken başlatılması gereken programları kısıtla ya da gereken dll yi indirim sistem klasörüne atarsan sorun çözülebilir.

hangi dll'ye ihtiyaç var bunu anlasam çözücemde oda belli değil ayrıca bilgisayar açılınca otomatik çalışan programlarada göz attım hangisinden dolayı hatanın geldiğini anlaşılmıyor.
  • Hata kodunu google a yazarsan hangi dll eksik olduğunu bulabilirsin sanırım. Bu kadar yardımcı olabiliyorum kusura bakma.
  • Dll'den kaynaklı bir hata olduğunu sanmıyorum, var mı arkadaşlar yardımcı olabilecek ?
  • Bu hizmetlerden veya config.sys den kaynaklanabilir guvenli modda hata beriyormu once onu kontrol et vermiyorsa servisler yuzunden olabilir. Bu durumda msconfig te hizmetler bolmunde ureticisi bilinmeyen olan tum hizmetleri kaldir umarim cozulur cozulmez ise sistem kaydini geri alabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: buzi02

Bu hizmetlerden veya config.sys den kaynaklanabilir guvenli modda hata beriyormu once onu kontrol et vermiyorsa servisler yuzunden olabilir. Bu durumda msconfig te hizmetler bolmunde ureticisi bilinmeyen olan tum hizmetleri kaldir umarim cozulur cozulmez ise sistem kaydini geri alabilirsin.

ben bir bilinmeyen hizmetlere bakayım, artık son çare sistem kaydını geri almak
  • Arkadaşların dediği gibi msconfig den başlangıçtaki programlardan kullanmadıklarını kaldır. Eğer illede programı bulmak istiyorum hatayı gidermek istiyorum diyorsan bu programların hepsini kaldırıp tek tek aktifleştirip kontrol et. Sonuçta bu bilgisayar başladığında çalışan bir program
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.