pc açıldığında 3 adet rundll32 çalışmayı durdurdu uyarısı çıkıyor. Bunun anlamı ve çözümü var mıdır? Bir de intenet explorer sayfasını kapatamıyorum görev yöneticisinden kapanıyor sadece. Yardımcı olursanız sevinirim.
Bumudur yani şaka yaptığınızı söyleyin :( İki gün önce bişeyi yoktu iki gündür kullanmadım bile.. Falıma iyi baksanız başka kurtuluş yolu vardır belki :(:(
quote:
Orjinalden alıntı: kara duman
senin windovs yavaş yavaş zortayı çekiyor sana yakın zamanda format yolu gözüküyor falında öyle gözüküyor
Bilgisayarda antivirüs programı var mı?Yoksa nod32+superantispyware ikilisi ile bir tarama yaptırmanı tavsiye ederim.
quote:
Orjinalden alıntı: mesuthaksoy
Bilgisayarda antivirüs programı var mı?Yoksa nod32+superantispyware ikilisi ile bir tarama yaptırmanı tavsiye ederim.
avira ve superantispyware kurdum tarattım virüsleri buldu ve temizledi fakat explorer sayfasını kapatma problemi hala devam ediyor. yapabileceğim başka birşey yok mu ?
Denetim masası>Program ekle kaldır>Soldaki menüden windows bileşenleri ekle kaldırdan internet explorerı kaldırın, tekrar kurun, 7 sürümüne yükseltin bir de öyle deneyin.