Şimdi Ara

Rünler hakkında destek lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 20 level oldum. burdaki arkadaşlar 20 level olmadan rün alma dediler. şimdi mağazaya bakıyorum 3. aşama olanlara.hangisini alacam. Pantheon ve Brand için alıcam rünleri. hangilerini almam lazım. mesela burdaki sitede rün işaretleri falan var. ama mağazada bir yığın şey var. oyunda yeniyim. yardımcı olursanız sevinirim.

http://www.lolyardim.com/index.php/rehber/build/122/pantheon-top-build

• 1. ad sayfan olsun pantheon renekton draven vs için. kırmızılar saldırı gücü sarılar zırh maviler büyü direnci büyükler saldırı gücü
    2. ap sayfan olsun brand vs mageler için.sayfa kırmızılar büyü nüfuzu büyükler yetenek gücü gerisi aynı.

sadece kırmızılar değişecek ve büyükler tekrar satın almana gerek yok zırh ve büyü direnci rünlerini.

3.aşama rünlerden alacaksın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi requaizen -- 27 Ağustos 2014; 10:41:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: requaizen

1. ad sayfan olsun pantheon renekton draven vs için. kırmızılar saldırı gücü sarılar zırh maviler büyü direnci büyükler saldırı gücü
    2. ap sayfan olsun brand vs mageler için.sayfa kırmızılar büyü nüfuzu büyükler yetenek gücü gerisi aynı.

sadece kırmızılar değişecek ve büyükler tekrar satın almana gerek yok zırh ve büyü direnci rünlerini.

hocam ya. birisinin bunu benim yerime yapması lazım. hiç bilmiyorum. yazdıklarını da tam anlamadım. girdim mağazaya.rünler bölümünde fiziksel hasar seçtim 3.aşamadan. orda bir sürü şey var. öncelikle bunlar mühür mü damga mı nişan mı.? onları tümünü göster dedim. orda yine bir sürü şey var.zırh delme kritik hasar saldırı hızı. neye göre alıcam. üstlerindeki sembole göre mi alayım. mesela internette o boğa sembolü şekilden 9 tane yazıyor. ben 3. aşamadan o şekle sahip 9 tane mi alıcam. ??

edit. en pahalı olanlar cevherler. diğerleri ne işe yarıyor anlamadım gitti ya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi calibrane -- 27 Ağustos 2014; 10:50:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: calibrane

quote:

Orijinalden alıntı: requaizen

1. ad sayfan olsun pantheon renekton draven vs için. kırmızılar saldırı gücü sarılar zırh maviler büyü direnci büyükler saldırı gücü

hocam ya. birisinin bunu benim yerime yapması lazım. hiç bilmiyorum. yazdıklarını da tam anlamadım. girdim mağazaya.rünler bölümünde fiziksel hasar seçtim 3.aşamadan. orda bir sürü şey var. öncelikle bunlar mühür mü damga mı nişan mı.? onları tümünü göster dedim. orda yine bir sürü şey var.zırh delme kritik hasar saldırı hızı. neye göre alıcam. üstlerindeki sembole göre mi alayım. mesela internette o boğa sembolü şekilden 9 tane yazıyor. ben 3. aşamadan o şekle sahip 9 tane mi alıcam. ??

edit. en pahalı olanlar cevherler. diğerleri ne işe yarıyor anlamadım gitti ya.

özel mesaj atıyorum.

• Rün alma gereksiz ayrıca çok pahalı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.