Şimdi Ara

runtime error 7 hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
7.630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba..national geo. fotograf okulu cd lerini vistada calıştırabilme imkanım var mı acaba?runtime error 7 hatası veriyor..bi de bi program eksik diyor sanırım..bilgisi olan varsa bi yardın edebilir mi??

arkadaşlar gözünüzü seveyim yardım edin. xp kurayım dedim. o da kurulmuyor laptopa hata verişyor. ortada kaldım bi hal çaresi yok mu.

• hiç bir Allah ın kulu da cevap yazmamış. arkadaşlar bilen kimse yok mu lütfen bekliyorum.
  • v alla dostum bende win 7 kullanıcısıyım bendede aynı hatayı verdi,sorun olur netten çektıklerımız kopyadır okumuyordur dedım D&R dan 2006 yılına ait 4 dergiyi arşivden istettim,dün geldı dergıler cd ler ile birlikte,buyuk bir hevesle taktım cdlerı ama gene boğazıma düğümlendi.Diğer forumlarda XP ile sorunsuz çalışıyor yazılmıs ama denemedım açıkcası..
  • Başka bir topicte fangoso nikli arkadaş açıklamış, denedim oldu:

cd içinde data1 isimli bir rar dosyası olacak... o dosyadan cng_1.exe ve cng_2.exe dosyalarını çalıştırın... bunları çalıştırdığınızda yine hata alacaksınız... hiç sorun değil... artık programlarımız çalışıyor güle güle kullanın ;)
  • bu konuya cevap yazan arkadaşa teşekkür ederim,
    aynı sorunu bende yaşadım farklı bir kaç forumda benzer durumla karşılaşan arkadaşların mesajlarını kontrol ettim fakat oralarda cevabı bulamamıştım.
    soruna alaka gösteren bir arkadaşımızın farklı bir yerdeki cevabı bizimle paylaşmasıyla sorunmuz çözüldü., tşkrlr

"cd içinde data1 isimli bir rar dosyası olacak... o dosyadan cng_1.exe ve cng_2.exe dosyalarını çalıştırın... bunları çalıştırdığınızda yine hata alacaksınız... hiç sorun değil... artık programlarımız çalışıyor"
  • Arkadaşlar merhaba!İnternetten indirdim CDleri ve data klasöründeki dosyalarıda çalıştırdım ama sürücüye doğru cd-ROM takın diye hata veriyor.Yardımcı olabilir misiniz?Bu hata ile karşılaşan var mı?
  • bendeki hata devam ediyor cng dosyalarını çalıştırdım sonuç değişmedi pc windows 7
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    unknown device windows 7 hatası
    14 yıl önce açıldı
    Windows 7 0x80300024 Hatası
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bende çalıştı cng dosyalarını tıklayınca işletim sistemi windows 7
  • tamamdır artık çalışıyor
  • Sürücüye Doğru cd-rom'u yerleştirin uyarısı veriyor...
  • Bende windows 7 kullanıyorum aynı hatayı aldım ve cng exelerini çalıştırınca sorunsuz şekilde programı açtı teşekürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: swatofficer

Bende windows 7 kullanıyorum aynı hatayı aldım ve cng exelerini çalıştırınca sorunsuz şekilde programı açtı teşekürler

Dört CD'nin her birini çalıştırmadan önce cng1 ve cng2 uygulamalarını birer kere çalıştırmak gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: raskolnikov77

Başka bir topicte fangoso nikli arkadaş açıklamış, denedim oldu:

cd içinde data1 isimli bir rar dosyası olacak... o dosyadan cng_1.exe ve cng_2.exe dosyalarını çalıştırın... bunları çalıştırdığınızda yine hata alacaksınız... hiç sorun değil... artık programlarımız çalışıyor güle güle kullanın ;)

win7 64 bit denedim oldu
  • burada paylaşalım. cd leri yükledikten sonra run time error 7 hatasını verdi. sonra data1 deki cng 1 ve 2 yi çalıştırdık . sürücüye cd koyun hatası geldi. sonra scripten dosyasını bulun ve çalıştırın. tercihen setup dosyasından uygun programları yükleyin. gerçi birçoğu eski ama ilgili kodekleri ordan buluyor. hepsi bu sıkıntı olanlar buraya yazdığını bildirsin çok eski ama değerli bir arşiv sonuçta.
  • quote:

teşekkür ederim saolasın oldu...
  • quote:

Hocam mükemmelsin yahu hiçbir yerde çözümü yoktu yaptım oldu. Çok teşekkürler!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.