Şimdi Ara

Runtime ?????? we dırek masaustu sorunu olanlar !!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • smdı bı czum war bn yaptım walla oldu ama bu yapacaınız seyi nie yapıoz nıcın yapıoz hatta napıoz bılmıom ama bn yaptım oldu.......bn hotanda 3 dk duramıodum 2 gune kdr fakat bunu yaptıktan snra dha hc oyun kapanmadı sakkadanak .......Smdı gelelım naptıgımıza

gorew yonetıcısını acıoruzzz....ıslemlerden sro clıent.exe secctık snra sag tıklayıppp benzesmei ayarla ...orda cpu 1 den 31 e kdr war bnde 2 sı aktıff..... bu aktıf olanların tekını ıptal edıp tamam dıoruzzz gercekten bnde ıse yaradı .......

boole sorunu olanlar deneip buraya yzrlarsa sonucu dogrulunu test etmıs oluruzzz tskkurler.....

• benim var kalabalık yerde olduğu zaman oyundan atıyor 512 mb ekran kartım var ama gene de ekran kartı hatası veriyor bana yardımcı olabilirmisin çok önemli oyunu oynayamıyorum
  • walla serverlerin checki bitsin denicem işe yararsa sölerim
  • valla iyi oldu sagol kardesim paylasım için
  • walla çok teşekkür ederim kardeş bu sorun yüzünden 1 haftadır unique kesemiyodum
  • ben hotana girdiğim gibi ???????? hatası alıyodum ekran çözünürlüğünü 1024 768 yaptım kalmadı
  • Arkadaşlar ????? işareti hatasının başlıca nedeni internet bağlantısından kaynaklanıyor. Çok basit bir örnek : internet bağlantınız yok iken bot ile oyuna girmeye çalışın hemen ???? hatası veriyor.

Gelelim direk oyundan atma sorununa. Buda genelde RAM den kaynaklanıyor. Bilgisayarım da 512 MB ram vardı 3-5 saatte bir oyundan atıyordu hiç hata vermeden. 1024 MB a yükselttim Ram i şu anda hiç problem yok. Hatta oyun içerisinde şehirlere giderken çok yavaş yüklüyordu, acayip şekilde hızlandı. Sizlere tavsiyem bu oyunu oynuyorsanız 1024 MB RAM alın. Alabiliyorsanız daha fazla alın. Ben en kısa sürede 2048 MB a yükselticem. Başkaları gibi ekran kartında şunda bunda sorun aramayın. ! Ekran kartınız 128 MB ve güncel sürücüsünü yüklediyseniz hiçbir problem olmaz. Zaten güncel sürücüsünü yüklemezseniz oyun içerisinde grafikler gözükmez, veya silik silik gözükür.

• quote:

Orjinalden alıntı: whisper_my_name

ben hotana girdiğim gibi ???????? hatası alıyodum ekran çözünürlüğünü 1024 768 yaptım kalmadı

ewet dogrudur
  • 1250 mb ram war Genede Aynı Hatayı Banada Veriyor
  • deneyen yoqmu????
  • Ben denedim şuanda süper 3 saattir dc yemedim ve ekranda donmadı
  • quote:

Orjinalden alıntı: _HyrA_

smdı bı czum war bn yaptım walla oldu ama bu yapacaınız seyi nie yapıoz nıcın yapıoz hatta napıoz bılmıom ama bn yaptım oldu.......bn hotanda 3 dk duramıodum 2 gune kdr fakat bunu yaptıktan snra dha hc oyun kapanmadı sakkadanak .......Smdı gelelım naptıgımıza

gorew yonetıcısını acıoruzzz....ıslemlerden sro clıent.exe secctık snra sag tıklayıppp benzesmei ayarla ...orda cpu 1 den 31 e kdr war bnde 2 sı aktıff..... bu aktıf olanların tekını ıptal edıp tamam dıoruzzz gercekten bnde ıse yaradı .......

boole sorunu olanlar deneip buraya yzrlarsa sonucu dogrulunu test etmıs oluruzzz tskkurler.....

allah razı olsun kardeş ben de banmı yedim die tırsıyodum :D

• valla bendede 512mb ekran kartı 1gb ram var ama genede ??????? veriyor ve bazen oyunda donuyor paylaşım için saol kardeşim denedim inş olur hababam atıyor deli oluyorum hotanda kalmaya korkuyorum oyuna zaten zor giriyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: _HyrA_

smdı bı czum war bn yaptım walla oldu ama bu yapacaınız seyi nie yapıoz nıcın yapıoz hatta napıoz bılmıom ama bn yaptım oldu.......bn hotanda 3 dk duramıodum 2 gune kdr fakat bunu yaptıktan snra dha hc oyun kapanmadı sakkadanak .......Smdı gelelım naptıgımıza

Yahu Anlayamadım Heycanla Yazmışın HerHalde
    Şunu Düzgün Bir Türkçe İle Yazarsanız Sevinirim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.