Şimdi Ara

Rus arkadaşım sürekli beni çağırmasından bıktım GİDİYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaklaşık 4 senedir beraber oyun oynadığım rus arkadaşım beni sürekli rusyaya davet ediyor gelelim detaylı anlatmaya
    4 sene önce oyundan tanıştık ve gecen sene o beni ziyaret etti birlikte 15gün kadar tatil yaptık
    Son 2 aydır sürekli beni rahatsız etmeye başladı hergün aramasından mesaj atmasından bıktım
    Diyemiyorsun ki param yok nasıl geleyim
    Bugün iyi bir haber aldım 5,000tl gibi bir param var şuan
    Uçak parasını hesaplıyorum 1,500 TL civarı gidiş dönüş geriye bana 3,500tl gibi para kalıyor daha otel veya apart tarzı birşey lazım bu para benim için yeterli olacak mı
    Daha önce hiç yurt dışına gitmedim pasaport başvurusunu yaptım ve bekliyorum pasaport çıkarırken 1 senelik mi yoksa 6 aylık mı almalıyım ve onada en geç 1 ay içinde geleceğime dair söz verdim kendisi Ukrayna sınırında yaşıyor st petersburga her halde 450 km falan demişti
    Bilgi sahibi arkadaşların yardımına ihtiyacım var
    Özellikle bazen ülkeye seni kabul etmeyip geri gönderme gibi bir olay oluyormuş bundan çok korkuyorum yardımcı olursanız sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• merhabalar böyle boş beleş yorum atan ciddiyetsiz insanlar için aslında pek cevap vermek istemedim

rusya seyahatimi tamamladım istanbul - kranosdar pegasus havayoluyla gittim geldim herhangi bir sıkıntı yaşamadım bilet fiyatı ise gidiş dönüş 680 tl tuttu.

aslında gideceğim yer rostov on don'du bilet fiyatları ortalama 2.100 2.200 tl cıktığı için en yakın yer kranosdar seçtim ve orada tren yoluyla rostova geçtim benim icin heyecanlı bir yolculuk oldu genelde ingilizce bilmeyen kişiler vardı rostova vardığımda arkadaşım beni karşıladı. 2 gün orada kaldım daha sonra ailesi tanışmam için taganrog şehrine gittik. rostovun kücük bir kasabası mı demeliyim şehrimi pek güzel bir yer degildi orada da 3 gün kaldım arkadaşımın aracıyla moskovaya gittik yaklaşık 1100 km kadar sürdü rusyanın özel mimarisi ve güzelliklerini görme şansı yakaladım toplam 18 günümü rusyada geçirdim ve dolu dolu yaşadım her günü. biraz limitleri aştım 18 gün için toplam 1.200 dolar civarı kadar param gitti. tek başınıza gitmekden bence korkmayın rus insanları gayet sıcak kanlı ve yardım sever bir millet umarım kısa sürede vizeyi kaldırır ve herkesin sovyetler mimarisinin ihtişamını görmesini isterim.
    sağlıcakla kalın
    forumda gereksiz yere yorum olsun diye yorum yapanlar gözünüzü korkutmasın
  • 6 aylık pasaport alırsan rusyaya gidemezsin. en az 1 senelik alman lazım. ama almışken 10 senelik alman daha mantıkı ama o da para. ayrıca sen öyle kafana göre rusyaya gidemezsin vize alman gerek o da para.

pasaport başvurusu yaptıysan neden bize 6 aylık mı 1 yıllık mı diye soruyorsun? zaten başvuru yuapmadan önce paranı ödüyorsu. başvuru yaptığında neye başvurduysan o gelir.

troll müsün?
  • Putin vizeyi kaldırmadımı.
    Sabah
    Rusya'ya vizesiz seyahat başladı, havalimanlarından vize almadan uçtular
    https://www.sabah.com.tr/gundem/2019/08/07/rusyaya-vizesiz-seyahat-basladi-havalimanlarindan-vize-almadan-uctular

husisi yani yeşil pasaporta kaldırmışlar vizeyi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenbalx -- 14 Eylül 2019; 12:11:57 >

• Konu takip
  • gittim ben moskovaya hava atmak için yazıyorum.
  • Rus arkadaşının evinde kal

• bobrek.avi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Böbrekle kurtulursan iyi.. Gidip kaybolan adı ,sanı , kendi yok çok insan var..Bütün organların bir gecede siparişe göre dağılır....Orada çalışan işçiler cebinde 1000 USD olduğunu bilsinler seni asla sağ koymazlar diyorlardı....Çok korku vermek iyi değil... İnş aksilik olmaz....
  • git gel. korkutanlara bakma bi şey olmaz.
  • vizesiz gidemezsiniz vize parası var.. çok pahalı...
  • eğer troll değilsin sadece petersburga kalingranda vizesiz gidebilirsin başka yerdi ayrıca pasaport yine en az 1 yıllık olması gerekir öğrencisiysen beleş 25 yaşına kadar
  • Arkadaştan haber alan varmı

• WILDBOYS kullanıcısına yanıt
    Rus arkadaşım sürekli beni çağırmasından bıktım GİDİYORUM
  • Mertcanoa kullanıcısına yanıt
    merhabalar böyle boş beleş yorum atan ciddiyetsiz insanlar için aslında pek cevap vermek istemedim

rusya seyahatimi tamamladım istanbul - kranosdar pegasus havayoluyla gittim geldim herhangi bir sıkıntı yaşamadım bilet fiyatı ise gidiş dönüş 680 tl tuttu.

aslında gideceğim yer rostov on don'du bilet fiyatları ortalama 2.100 2.200 tl cıktığı için en yakın yer kranosdar seçtim ve orada tren yoluyla rostova geçtim benim icin heyecanlı bir yolculuk oldu genelde ingilizce bilmeyen kişiler vardı rostova vardığımda arkadaşım beni karşıladı. 2 gün orada kaldım daha sonra ailesi tanışmam için taganrog şehrine gittik. rostovun kücük bir kasabası mı demeliyim şehrimi pek güzel bir yer degildi orada da 3 gün kaldım arkadaşımın aracıyla moskovaya gittik yaklaşık 1100 km kadar sürdü rusyanın özel mimarisi ve güzelliklerini görme şansı yakaladım toplam 18 günümü rusyada geçirdim ve dolu dolu yaşadım her günü. biraz limitleri aştım 18 gün için toplam 1.200 dolar civarı kadar param gitti. tek başınıza gitmekden bence korkmayın rus insanları gayet sıcak kanlı ve yardım sever bir millet umarım kısa sürede vizeyi kaldırır ve herkesin sovyetler mimarisinin ihtişamını görmesini isterim.
    sağlıcakla kalın

• WILDBOYS kullanıcısına yanıt
    Uzun zamandır yoktum biri demiş öldü; şimdide yazsınlar kral geri döndü!
  • Mertcanoa kullanıcısına yanıt
    Oh şükür yaşıyormuş

• hala neden böyle saçma sapan yorum yaptığınızı hala anlamıyorum
    burası yardımlaşma için açılan bir platform sizin aklınıza uymuş olsaydım gidemezdim herhalde.
    neyse siz gülün geçin
  • Vay be ne oyun arkadaşlığıymış. Oyunu aşmışsınız. Yediğiniz içtiğiniz ayrı gitmiyor. Varsa bir foto alırız. Türkiye'ye bekleriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Theprophecy

hala neden böyle saçma sapan yorum yaptığınızı hala anlamıyorum
    burası yardımlaşma için açılan bir platform sizin aklınıza uymuş olsaydım gidemezdim herhalde.
    neyse siz gülün geçin
    Merhaba,

Vize alırken zorlandınız mı? biraz bilgi verebilir misiniz? Tşkler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Theprophecy

merhabalar böyle boş beleş yorum atan ciddiyetsiz insanlar için aslında pek cevap vermek istemedim

sağlıcakla kalın
    Taganrog lu arkadaşını tanımak isterdim... Taganrog da 7 sene kaldım... Çoğu kişiyi tanırım

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.