< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
merhabalar böyle boş beleş yorum atan ciddiyetsiz insanlar için aslında pek cevap vermek istemedim
rusya seyahatimi tamamladım istanbul - kranosdar pegasus havayoluyla gittim geldim herhangi bir sıkıntı yaşamadım bilet fiyatı ise gidiş dönüş 680 tl tuttu. aslında gideceğim yer rostov on don'du bilet fiyatları ortalama 2.100 2.200 tl cıktığı için en yakın yer kranosdar seçtim ve orada tren yoluyla rostova geçtim benim icin heyecanlı bir yolculuk oldu genelde ingilizce bilmeyen kişiler vardı rostova vardığımda arkadaşım beni karşıladı. 2 gün orada kaldım daha sonra ailesi tanışmam için taganrog şehrine gittik. rostovun kücük bir kasabası mı demeliyim şehrimi pek güzel bir yer degildi orada da 3 gün kaldım arkadaşımın aracıyla moskovaya gittik yaklaşık 1100 km kadar sürdü rusyanın özel mimarisi ve güzelliklerini görme şansı yakaladım toplam 18 günümü rusyada geçirdim ve dolu dolu yaşadım her günü. biraz limitleri aştım 18 gün için toplam 1.200 dolar civarı kadar param gitti. tek başınıza gitmekden bence korkmayın rus insanları gayet sıcak kanlı ve yardım sever bir millet umarım kısa sürede vizeyi kaldırır ve herkesin sovyetler mimarisinin ihtişamını görmesini isterim. sağlıcakla kalın forumda gereksiz yere yorum olsun diye yorum yapanlar gözünüzü korkutmasın |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenbalx -- 14 Eylül 2019; 12:11:57 > |
|
|
|
|
|
|
|
|
|