Şimdi Ara

Rus Kızları ile Evlenmek ??? Efsane Konu Hortladı !!! (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.291
Cevap
38
Favori
74.968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki

Rus Kızları ile Evlenmek ??? Efsane Konu Hortladı !!!

(En Son Oy Tarihi: 29.8.2024)
Giriş
    Önce bi bulayım da o espri yapsın ben anlamayayım sorun yok yeter ki gün boyu akşam olsada eşimi görsem diyebilsem ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • brk 1 B kullanıcısına yanıt
    bi kere düzgün konuş onda anlaşalım biz burda brad pittiz demiyoruz zaten bizim türk kızlarının egoistliği kendini beğenmişlşiği nefret ettirdi biz brad pitt demiyoruz kendimize zaten
  • Damardan girdin baskan

• quote:

Orijinalden alıntı: brk 1

ya he he mallar siz de brad pittsiniz sanki.

Gerçek nick'i açığa çıkmasın diye çakma profil oluşturmuş Türk kızı

• aynen
  • plt13 kullanıcısına yanıt
    Ben sevmek istiyorum ve sevdiğim kişinin buna değmesi gerek.
    Yine altını çiziyorum tek tük Türk kızları hariç Türk kızları sevgiden değil paradan anlıyor .

• Arz talep meselesi avrupada kel göbekli kıllı bir herif yüzlerce 1,80 lik bebek gibi kadını sıraya dizerken
    Türkiyede yüzlerce erkek 1,60 lık armut görünümlü koca kafalı ,yamuk yumuk kıllı bir kız için götünü yırtıyor.
    Üstelik kız araba ev yüksek maaş ve yakışıklık istiyor , kendisi birşeye sahip olmadığı halde
    Bizim kekolar bir kezbanla oturunca dünyayı fethettiğini sanıyor. Türk erkeğin ezikliği kezbanların götünü arşa yükseltmiştir.
    Türk erkeği o kadar ezikki forum ortamında resmi yok ismi cismi olmadığı sanal bir ortamda bile kendisi olamıyor ,durmadan trübüne
    Oynuyor karşı cinse kendisini beğendirmek peşinde. Yüzde defa red yediği kızda yüzbirincide evlenip çocuk yapan ruh hastası bir kitleden ne beklersin
    Ruslar ise candır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-48C19E19E -- 22 Ağustos 2016; 23:22:09 >
  • Bence de en doğrusu rus kızı ile evlenmek.Hem güzeller,hemde gerçekten sevdiğine sahip çıkıyorlar.Ama bizim Türk kızları kezban,kendini beğenmiş,resmen paraya tapıyorlar.En güzel rus kızları hem samimiyet,hemde çok iyi kızlar,Maalesef bizimkilerin çoğu kezban,kendini beğenmişlik var.
  • powersmachine54 kullanıcısına yanıt
    aynen kardeimb akın sizde rus kızlara yöneliyosunuz artık bu türk kızlarından red yiyip konu açanlar olmasın ya üzülüyorum cidden rus kızlar candır rus kızının yanı türk erkeğinin yanıdır
  • dostum doğru diyorsun bizim erkekler çok şımartıyor kızları türk kızlarını onun içinde sonra ayrılıyor üzülüyorlar ama ruslar öyle değil işte şımarma denen bişey yok çok sahipleyiciler
  • quote:

Orijinalden alıntı: de bruyne

Arz talep meselesi avrupada kel göbekli kıllı bir herif yüzlerce 1,80 lik bebek gibi kadını sıraya dizerken
    Türkiyede yüzlerce erkek 1,60 lık armut görünümlü koca kafalı ,yamuk yumuk kıllı bir kız için götünü yırtıyor.
    Üstelik kız araba ev yüksek maaş ve yakışıklık istiyor , kendisi birşeye sahip olmadığı halde
    Bizim kekolar bir kezbanla oturunca dünyayı fethettiğini sanıyor. Türk erkeğin ezikliği kezbanların götünü arşa yükseltmiştir.
    Türk erkeği o kadar ezikki forum ortamında resmi yok ismi cismi olmadığı sanal bir ortamda bile kendisi olamıyor ,durmadan trübüne
    Oynuyor karşı cinse kendisini beğendirmek peşinde. Yüzde red yediği kızda yüzbirincide evlenip çocuk yapan ruh hastası bir kitleden ne beklersin
    Ruslar ise candır

Daha iyi özetlenemezdi .
    Kendimi yabancı bir şarkı gibi sanırdım " dinleyenim çok anlayanım az " hesabı, öyle değilmiş .

• quote:

Orijinalden alıntı: zx636

quote:

Erkeğim ben bu bir ikincisi allah aşkına bi fotoğrafını atsana bakalım totomun hangi kenarına benziyorsun
  • Ben lise 4 geçtim,ama en doğrusu rus kızıyla evlenmek ama şuan için benim için böyle şeyler çok daha erken,bende lise 3'de red yedim,tipsiz,ıy diyenler bile oldu.Benim hiç sevgilim olmadı,ama üniversiteyi okuyup,askerliğimi yaptıktan sonra iş sahibi olabilirsem sonra inşallah bir rus kızı ile evleneceğim.Ama şimdi benim için çok daha erken,benim yapmam gereken hayatıma yön verip,rahat bir hayat için biraz emek vermek lazım.Ve sana şimdiden rus yengeyle ömür boyu mutluluklar diliyorum.
  • Bu konuda ben de bir iki fikrimi beyan edeyim uzun ama madem ki bu konuda merak ettıklerınız var okumanızı tavsıye derim

Öncelikle Ruz kızları nereden tanıyorum dersek, Dayımın en son eşi Bir Rus, kendisi Almanya da yaşıyor fakat kendisi gelmesede senede iki defa en az 20 gün olmak üzere cocuklarını ve eşini bize yolluyor yazlık yerde yaşadıgımızdan haliyle Rus olan yengenim hal ve hareketlerini gozlemlemek için çok vaktim oldu.

Ayrıca Üniversitede Bolumumden dolayı ingilizce harici dil ogrenmem avantaj saglayacagı için Bursa Tömer de Rusça kursuna gittim Hocamız bir haylice yaşlı bir bayandı. Kendisi aslen Türk olmasına ragmen Bebeklikten 45-50 lı yaşlara kadar rusya da yaşamış oldugundan onun anlatımlarından vesaireden de tanıyorum (Kursda 6 kişi oldugu için ders dışı hocayla cok vakıt gecirebiliyorduk haliyle rusya dan ruslardan -erkekginden kızından- komünmizmden vs den bolca sohbet ediyorduk)

Birde kuzenim Alanya da üniversite okudu ben 2 yas buyuk oldugumdan ondan once bitirip işsiz bir şekilde yasarken yanında 2-3 ay kaldım kendısı okurken aynı zamanda kafe bar tarzı samımı bir yerde de calıstıgından bende aksamları yanına gider hem takılır hemde gozlem yapardım.

Türk kızlarını nerden tanıdıgımla ilgili bir beyanat verme geregi duymuyorum zaten İzmirde Lise, Bursa da Üniversite, İstanbulda İş, Bodruma cok yakın bir yer olan Ören de de ailem yaşadısgından Aslende Erzurumlu oldugumdan Dogulu Batılı her türden kız akraba kız arkadaşım ya da sevgilim oldu

Benim için en onemli gosterge dayımın eşidir. Zira Dayımın ilk eşi Bir Hollandalıydı, Daha sonra iki turk, daha sonra Bir İsviçreli ve son olarak bir Rus ile evlendi. Tüm eşlerini tanıdım ve Şu gozlemi yaptım. Avrupalı eşleri cok sıcak kanlı fakat bencildiler. Ayrıca istediginiz her kuralı koyamazsınız cunku kendı ozgurluklerıne duskundurler. Aile kavramları Türklere nazaran inanılmaz farklıdır cok bireysel yaşarlar. Zaten Amerika ile Avrupa arasında bile ciddi fark vardır. Amerikalılarda Aile kavramı cok daha samımıyken ornegin birden fazla cocuga sıcak bakmak ya da ailede mutlka bir panel van araba bulundurmak gibi gibi avrupalılar bu pekde oyle degil benim gozlemledigim kadarıyla.

En kısa Birliktelıklerı Turkler ile oldu zira kapris tafra tribe gelemeyen bir adamdır dayım gerçi kendiside cok zor gecınılebılecek bır adam ama yınede yanındakı kadınlar hep yaka sılktırdı. Tabi bu yınede turk kızları soyle boyle dememe yetmeyebilir ama su bir gercek ki yasadıgımız toplumun getirdiği bazı sorunlar var. Bunların en başında İslam-Batı anlayısınız cok sacma bir sekilde karma karısık toplumumuza yansımış olmasıdır. Yeni nesil kızlarımız bir yandan modernliğin getirdiği ahlakı benımserken diger yandan dini inancların ve benzeri gelenek goreneklerin altından cıkan davranıslarıda benımserler. Bu konu baslı basına bir makale konusu zaten o yuzden pek gırısmeyecegım ama su bır gercekkı bu karısıklık kızlarımızda cok acayip karakteristik ozellıklere sebep olmuş durumda.

Son olarak da avrupalı eşleri. Evet özellikle isviçreli yengem inanılmaz iyi bir kadındı. Genel avrupa anlayısından farklı olarak ınsanlara yardım etmeyı cok sevdıgınden tam olarak da bencıldı dıyemem. Kendisi Buyuk bir şirketin Mali muduru gibi bir meslege sahipdi cok cok iyi bir kazancı ve inanılmaz imkanları vardı. Zaten Milyon Euro ları yonetiyordu fakat ona ragmen mutavaziydi ki cogu avrupalı (İngilizler harıc) mutavazidir. Fakt kendisi aile olayına pek sıcak bakmıyordu, sık sık Afrikaya gidiyor yardım kuruluslarında gonullu oluyordu. Haliyle aile kurması cok zordu. Diger Eşi olan Hollandalı ıcınde cok mutavazi fakat bencil oldugunu soyleyebilirim.

Toplamda 5 eşi oldu ama hiç biri Şimdi ki Rus yengem gidi degildi. Birincisi eşini cok sahipleniyor genelde Rus kadınları. Özellikle Bir erkek çalışıyor ve kendılerı çalışmıyorsa yanı erkek onlara bakıyorsa bu durum onlar için iyiden iyiye sahiplenmelerine sebep oluyordu. Aile kavramı bence yeterınce var suan 4 cocugu var ve gercekten cok iyi yetiştiriyor hepsini. Söz dinleme derseniz ustune tanımam Dayımla dısarı cıktıgımızda dayım olurda yanımızdan ayrılırsa yengeme nerde durmasını soyluyorsa ucunda olum olsa hareket ettıremezsınız kadını. Masaj yap derisiniz saatlerce usenmez yapar. yarım saatte bir kahve isteyin onunuzdedir. Oyle Tv ye bakayım aman dizim kacmasın diye sizi bos cay bardagıyla bekletmez bardagınız hıc bos kalmaz bunlardan neden bahsediyorum derseniz yani Rus kadınları anne ya da eş olmaz ya da aile hayatına adapte olmaz diyen arkadaşlar icin en dip ornegini vermeye calısıyorum. Dİl olayı kendısı pek ıngılızce bilmiyordu ama Rus kadınları cok azımlı oluyor suan İngilizce Almanca Ve Türkce konusuyor. Turkcesı nasıl dersenız Turkıye de cok az yasamasına ragmen nasılsınız deersenız Eldullıllah ıyıyım der (Bak ben bile Elhamdulillah nasıl yazılıyor bilmıyorum ) Dini acıdan bakarsanız kendısı suan musluman zorlamayla gecmedı hatta kapandı bizimn turkler gibi degıl ama ne gerıcı gıbı gıyınır ne de bası kapalı kıcı acık makyajlı kızlar gıbıdır. Gercekten benden senden ondan guzel temız muslumnalık yasıyor. Bu konularda hep kendı tercihi yanı dayım ozellıkle kapanmaması konusunda uyardı zıra kapanan bır muslananın tekrar acılması cok daha terstır yapamaz zor gelır dıye dusundu ama sonuc hayret verici. Tabi burda onemlı bir nokta var neden yapıyor bunları CUNKU rus kadınları erkeklerı hangı kılıga gırmesını ısterse o kılıga burunur. Sizin zorlamanıza talep etmenıze gerek yok onlar genellıkle anlarlar ve daha sız ıstemeden tam istediğiniz kadın olurlar vazgecilmez olmak için.

Daha aklıma gelmeyen cok sey vardır sormak ıstedıogınız olursa sorun acık acık yazarım.

Butun bunların acıklması ıse en buyuk olaydır. Rus kadınları neden boyleler.

Bu sorunun cevabınıda Tomerdeki hocam yasadıklarıyla anlattı. Olay su ki Rusya da gecım sıkıntısı gercekten buyuk problem okuyupda iş bulamamanız sık rastlanan bir durum hatta internette arastırırsanız Muhendıslıkten tutunda cok ıyı bolumler okumasına ragmen Başka ülkelerde Beden işciliği yapan cok Rus kadın bulabılırsınız. Ayrıca rus erkekleri ozellıkle komünizmden kalma bir tembellige sahiptirler calısmamaya alısmıstırlar haliyle icki zaten gırla o yuzden orada kadına pek deger verılmez erkek evde ıcerken kadın agır işlerde calısabılıyor. Birde bizdeki ahlak ve din anlayışıyla onlarda ki cok farklı oldugu için orda cok genc yaslrda hem erkegı hem kızı cinsellik yasıyabiliyor gecelık iliskiler vs de sıkıntı degıl haliyle cınsel anlamda kadınlara ac olan bir erkek toplumu yok onlarda. E bizde oylemi

Bu sebeplerden bir rus kızla tanısıp anlasabilirseniz cok buyuk bir ihtimal iyi bir evliliginiz olabilir. Fakat mutlaka ki onlarda Turkler gibi olmasa da iyi şartlarda yaşamak iyi şeyler giymek yemek vs şeyler ister. Her kadın erkek de güc ister kaba kuvvet degıl guclu olma yanı isteklerini karsılayabilme ozguvene sahip olma gibi. Kadınların genelı bunları cekıcı bulur zıra nasıl ki biz erkekler önce dış guzellıge bakıyorsak onlarda kişisel ozguvenınıze ve saglayacagınız yaşam standardına bakar. Bunu kınayamazsınız ama Turk kızları gibide paraya Tamah etmekle aynı tutmayın cunku dedıgım gıbı o batıya duyulan ozencle toplumumuza işlemiş bir gosteriş kaygısıdır.

• quote:

quote:

quote:

Erkeğim ben bu bir ikincisi allah aşkına bi fotoğrafını atsana bakalım totomun hangi kenarına benziyorsun

Benim peşimi bırak, Ben seni almam
    Bu mesaja eklenen görseller:

• j.sahin kullanıcısına yanıt
    ağzına sağlık kardeşim gerçekten rus kadınlar efsaneler ya bitaneler
  • j.sahin kullanıcısına yanıt
    Sonuna kadar okudum atlamadan, emeğine sağlık .
    Böyle örnekleri okudukça duydukça daha çok şartlıyorum kendimi

• quote:

quote:

quote:

quote:

Benim peşimi bırak, Ben seni almam
    Bu mesaja eklenen görseller:

denyoya bak hele. erkeğim diyorum söylediğine bak allahın tipsizi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brk 1 -- 21 Ağustos 2016; 20:28:52 >

Bi yürü git şurdan adamın asabını bozma

kardeş sen neyin peşindesin istemiyosan konudan git milletin sinirlerini bozma
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.