Şimdi Ara

Rus Kızları ile Evlenmek ??? Efsane Konu Hortladı !!! (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.291
Cevap
38
Favori
74.880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki

Rus Kızları ile Evlenmek ??? Efsane Konu Hortladı !!!

(En Son Oy Tarihi: 29.8.2024)
Giriş
  • Türk kizlarinin haklarini yemeyelim cok guzelleride var tipin varsa niye bakmasin arti culsuzda olmayacaksin tabi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • XQS kullanıcısına yanıt
    Türk kızlarına karşı paran yoksa Tipin seni kurtarmaz

• XQS kullanıcısına yanıt
    türk kızları kafayı parayla bozmuş şımarık kızlar türk erkeklerin rus kızlara yönelmesi en doğru seçim
  • Bu vk.com'a üyelik yaptıktan sonra iyice soğudum Türk kızlarından
    Abi buradaki kızlar nedir böyle hatasız hatasız.
    Sütte leke var bunlarda yok bu nasıl bir ırk .
    Hayranım şu Rus kızlarına.

• dedim sana kardeşim vk.com rusların faceboğu gibi onlar orada takılıyor orada bulursun rus bayan merak etme çok kibarlar anlayışlılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak174 -- 21 Ağustos 2016; 18:48:27 >
  • Evet facebook gibi havası var biraz değişik ama arkadaş arama motoru falan iyi kızlar çok iyi, haklıymışsın

• quote:

Orijinalden alıntı: zx636

Hocam yalnış anlama hepimiz için geçerli durum bu zaten senden biraz daha yakışıklısını veya daha zenginini buldular mı son kullanma tarihin geçti demektir.
    Zaten biri ile ilişki yaşamaya başladıktan itibaren hemen daha iyisini aramaya başlıyorlar Türk kızları, gözleri dışarıda .

Birde şu var erkek yakışıklı kız ona göre Kezban kalıyorsa kız hemen triplere girmeye başlıyor, gördünüz mü bak o.kadar güzelim ki Tarkan gibi çocuk ayarladım sıra Brad pitt'te havalarına giriyorlar !

Yanlış anlaşılacak bir şey yok dostum.
    Özellikle son dediğine sonuna kadar katılıyorum.
  • aynen çok güzel bayanlar var ama benim sevgilim var ben sadece sevgilimle konuşuyorum o sitede kızıyor şifremi biliyor kontrol ediyor kızlarla konuştumu diye bu yönlerini çok seviyorum rus kızların sahiplenici ve çok seviyolar
  • Hocam yalnış anlamazsan konuyu yengeye aktarsan, bakalım o nasıl fikirler verecek bizim bu durumlara

• Paralı olsun da hanzo da olsa olur Türk kızı için
    Bu mesaja eklenen görseller:

• yanlış anlamam hocam ludmilanın sadece 1 tane sevgilisi olmuş rusyada 26 yaşında bende 27 yaşındayım rus erkeklerini hiç beğenmiyor ve onlar anca içip içip sızar demişti bana
  • ruslarda paraya bakıyor fakat f/p oranı gayet ii
  • Türk kızlarını beğenmeyenlere dedim

• quote:

Orijinalden alıntı: dragonstyle99

beyler en son istanbula geldiğinde çekilmiştik ludmilayla 2 ay sonra gelicek tekrar

Aman hocam sakın bırakma

• yok hocam ikimizde birbirimizi seviyoruz bırakmak yok inşallah hocam sende gönlüne göre birini bulursun
  • Rus kıza bir espri yapar veya fıkra anlatırsında anlamazsa gelip ağlama sonra ha

Anlaşmak önemlidir kardeş. Güzelliğe bakma, bir sivilce yeter

• csgodan kendimden 1 yaş küçük bi kızla tanıştım 2 hafta sonra trye geliyor Allah çarpsın böyle bi güzellik yok kız eczacıymış bi de yemişim türk kızlarını ben çok basit bir insanım sıradanım diyip duruyor bu güzellikte bi türk kızı olsa egosundan yanından geçilmezdi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • plt13 kullanıcısına yanıt
    kardeşim güzellikde önemli tabi ama rus kızlar bambaşka ya yaşaman lazım cidden kardeşim forumdaki türk erkeklerininde artık türk kızlarından red yiyip konu açmalarını istemiyorum kardeşim gurur olsun biraz erkeklerde fazla şımarttınız türk kızları rus kızlara yönelin kardeşlerim ozaman türk kızları bakın nasıl yalnız kalıyo
  • Haksizsin desem yalan soylemis olurum

• plt13 kullanıcısına yanıt
    teşekkürler kardeşim ben insanların iyiliğini düşünüyorum üzülüpde konu açıyolar bende onlarla üzülüyorum yani insanlık görevimiz ben örneğini yaşadığım için tavsiye ediyorum
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.