Şimdi Ara

Rus Kızları ile Evlenmek ??? Efsane Konu Hortladı !!! (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.291
Cevap
38
Favori
74.879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki

Rus Kızları ile Evlenmek ??? Efsane Konu Hortladı !!!

(En Son Oy Tarihi: 29.8.2024)
Giriş
    aynen kardeşim onun için türk kızlarına yaranmaktan vazgeçin
  • quote:

Orijinalden alıntı: dragonstyle99

kardeş adam güzel kız arıyor kendi hakkıdır karışamayız zaten evleneceğin kişide güzel olsun insan on kere evlenmiyor

Şimdi güzel olan Türk kızları paraya ve tipe bakıyor diyor. Ancak kendisi de güzelliğe bakıyor. Yani böyle bir serzenişte bulunan birsinin tipe değil de iyiliğe, iç güzelliğe falan dikkat etmesi gerekiyor. Burada bir tezat var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zx636

Uzun boylu sarışın, renkli gözlü, içi dışı bir güzel, kilolu olmayan çocuk olduğunda varil gibi kendini salmayan , paraya tapmayan kızlara bakıyorum

Bi mesaj at istersen, kaybedeceğin bir şey yok

www.instagram.com
    Login • Instagram
    https://www.instagram.com/ninaagdal/?hl=tr

• quote:

Orijinalden alıntı: acaluka

quote:

kardeş adam güzel kız arıyor kendi hakkıdır karışamayız zaten evleneceğin kişide güzel olsun insan on kere evlenmiyor

Şimdi güzel olan Türk kızları paraya ve tipe bakıyor diyor. Ancak kendisi de güzelliğe bakıyor. Yani böyle bir serzenişte bulunan birsinin tipe değil de iyiliğe, iç güzelliğe falan dikkat etmesi gerekiyor. Burada bir tezat var.

Yalnış anlamışsınız tip kısmını açık anlatayım
    Kezban Türk kızı brad pitt seviyesinde yakışıklı ve zengin erkek istiyor kendine !

Benim dengime göre olan kızlar zaten güzel sorun yok onlar için de öncelik para tip sonra geliyor

Umarım anlaşılmıştır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• acaluka kullanıcısına yanıt
    Ünlü meşhur popüler kendine pazar arayan pazar malı aramıyorum hocam yinede sağol

• Haklısınız hocam. Güzel olanlar bile evlendikten ve çocuktan sonra 30 kilo falan alıyor. Bu çok kötü...
  • quote:

Orijinalden alıntı: zx636

Ünlü meşhur popüler kendine pazar arayan pazar malı aramıyorum hocam yinede sağol

Adam Nina Agdal'a burun kıvırdı ya... Ülke garip oldu, kafalar karışık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acaluka -- 21 Ağustos 2016; 16:33:57 >
  • Bende tam tersine benim hatun esmer

Sarışın pek hoşuma gitmiyor

• Cihan kullanıcısına yanıt
    ruslar türkiyede evlenince burada yaşanınca rus olmadığını anlamamaları için saçını siyaha boyuyor çünkü fazla sarkıntılık olmasın diye
  • Dostum yaşım 24 oluyor, ıns dagıstandan evlenıcem ordan kız bulduk. Tam ev kızı çok temizler. Benım anne tarafım dagıstan babamda azerbaycan. 22 senedır turkıye de yasıyorum ama kımse kusura bakmasın turk kızlarının cogu sıgara ıcıyor en azından ıstanbul da gordugum manzara bu, bırde cok kotu konusuyorlar emreder gıbı cevremde cok gordum boyle tıpler. Aslında şehir kızları boyle oluyor genelleme yapmak dogru degıl ama sehırde yetısen ınsanlar bencıl oluyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12 Angry Men -- 21 Ağustos 2016; 16:42:39 >
  • 12 Angry Men kullanıcısına yanıt
    şimdiden hayırlı olsun mutluluklar kardeşim ben yakın zamanda rus sevgilimle evleniceğim oda petersburglu inşallah ikimizde mutlu oluruz benimdde yaş 27
  • Yok esmer zaten kendi saçıda sarı değil

Sen bütün rus kızlarının sarışın olduğunu mu sanıyorsun

• Cihan kullanıcısına yanıt
    sanmıyorum tabiki kardeşim bazıları kumral esmer ama çoğunlukla sarışın olduğu için öyle dedim benim sevgilim sarışın yani çoğunlukla sarı oluyorlar
  • ah ah paramız olsa da oralara gidebilsek , yaşayabilsek
  • quote:

sanmıyorum tabiki kardeşim bazıları kumral esmer ama çoğunlukla sarışın olduğu için öyle dedim benim sevgilim sarışın yani çoğunlukla sarı oluyorlar

Kumral yada sarışın olsun eğer kadın Rus ise beyaz tenli ve tüysüz bir vücuda sahip olur Türk kızları ise yumak yumak kıl bir çoğunun sakalı ve bıyıkları bile var düşündükçe migdem bulanıyor

• aynen kardeşim biraz bakımlı olacak kadın dediğin yani kendini salmıyacak rus kızları güzellik bakımındanda karakter bakımındanda her türlü önde türk kızından
  • Çok çok teşekkur eederım, senın ıcınde hayırlı olur ınsallah çok sevındım senın adına.
  • 12 Angry Men kullanıcısına yanıt
    sağol dostum
  • Tata al.

• Görende annesi Norveçli sanacak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.