Şimdi Ara

Rus Kızları ile Evlenmek ??? Efsane Konu Hortladı !!! (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.291
Cevap
38
Favori
74.879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki

Rus Kızları ile Evlenmek ??? Efsane Konu Hortladı !!!

(En Son Oy Tarihi: 29.8.2024)
Giriş
    Baslayacam ya,google translate ten bakiyorum su anlik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: can182

hocam benim annem babam antalyada tany?my?lar annem tatile gelmi? tek görmü?ler birbirlerine a?yk olmu?lar bence sende bi antalya turu yapmalysyn yaz bitmeden benim bütün anne tarafy rusyada hiç burda anne tarafyndan kimsem yok hepsi petersburgda ben gidiyorum petersburga moskovaya göre daha güzel bi ?ehir daha tarih kokuyor

antalyaya gitmek kolayda dil yok bizde o sakat işte
  • beyler rus sevgiliniz olduğunda rusçanız mükemmel olucak %100 garantili
  • Benim bir arkadaşım var eşi rus, dini hassasiyetleri olan da bir ailesi var arkadaşın, gayet mutlu gibi herkes. Rus kadınlar sadık olur derler, bir de gerçekten bizim kezbanlar gibi değiller.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kardeşim zaten türk erkeğinin yanı rus kızının yanıdır türkiyede çok rus gelin var bide sadıklar boşanma oranı yok denilecek kadar az
  • quote:

Orijinalden alıntı: zx636

-Türk Kızlarının çoğu kısa boylu ve güzel değil,

-Malesef Türk kızlarının birçoğu paraya ve tipe bakıyor.

Bu durumda sen neye bakıyorsun?
  • acaluka kullanıcısına yanıt
    kardeş adam güzel kız arıyor kendi hakkıdır karışamayız zaten evleneceğin kişide güzel olsun insan on kere evlenmiyor
  • acaluka kullanıcısına yanıt
    Uzun boylu sarışın, renkli gözlü, içi dışı bir güzel, kilolu olmayan çocuk olduğunda varil gibi kendini salmayan , paraya tapmayan kızlara bakıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Multistrada -- 21 Ağustos 2016; 15:50:01 >
  • hocam yakışıklı mısın ruslar seni beğenecek mi
  • sanki türkiyede tek eşlilik var gibi konuşuyonuz kim eli kimin cebinde belli değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: Save The Day

hocam yakışıklı mısın ruslar seni beğenecek mi

tipime güvenmesem yazdığım kriterlerde birini aramadım herhalde hocam
  • kardeş rus kızlara göre seksiyiz yakışıklıyız rus sevgilim var öyle konuşuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: zx636

quote:

Orijinalden alıntı: Save The Day

hocam yakışıklı mısın ruslar seni beğenecek mi

tipime güvenmesem yazdığım kriterlerde birini aramadım herhalde hocam

hocam ss atar mısınız merak ettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dragonstyle99

kardeş rus kızlara göre seksiyiz yakışıklıyız rus sevgilim var öyle konuşuyorum

hocam uzaktan mı ilişki yürütüyorsunuz?
  • bir kac tane ciddi olmayan yani asik olmadigim rus kizlarla iliskilerim oldu.

Simdi kimsenin gunahini almak yada genelleme yapmak gibi olmasin ama su soylediklerimi iyi dusunun. Rus kizlari iyi bir kiz arkadas ve es olabilir ancak biraz aldatmaya meyilldir. Yani bunu yanlis bisey gormemek gibi bi huylari var ornegin soyle diyorlar kocami seviyorum senle sadece 1 gecelik eglendik o ayri o ayri. Ukraynili evli cocugu olan bi kadin bana aynen boyle demisti katil olursunuz soyliym. Bunu yapmayan da vardir mesela ama biraz severler boyle flortu fln yatmasada biraz ters gelir iyi dusunun.

Ote yandan evlencekseniz rumen kadinlari dunyada bir numaradir, dis gorunus olarak ztn guzeller de yemek yapma size taparcasina sevip baglanma ailenizle iyi gecinme ve turk kulturune bi hayranliklari vari. bir kac tane ciddi iliskim oldu rumenlerle hepsiyle cok guzeldi hic biriyle oyle kotu bitmedi hayatimin aski dedigim kadinla sonra arkadas bile olduk.

Yakinda bi evlilik dusunuyorum hatta bakalim bu simdiki kadinla birlikte yasiyoruz guzel gercekten. Turklerle evlenmeyinde ne halt ederseniz edin 1. tercihiniz rumen olsun ama.

• biz 2 sene önce antalyada tanıştık sonra internette görüştük falan yazları geliyor zaten ailemlede tanıştırdım yakında evlenmeyi düşnüyoruz şuan petersburgda
  • quote:

Orijinalden alıntı: dragonstyle99

biz 2 sene önce antalyada tanıştık sonra internette görüştük falan yazları geliyor zaten ailemlede tanıştırdım yakında evlenmeyi düşnüyoruz şuan petersburgda

hocam yakışıklı mısınız ss atabilir misiniz
  • forumdaki kardeşleriminde mutlu olmasını istiyorum onun tecrübeliyim size yardım ediyorum rus kız konusunda türk kızı kaprisi çekeceğinize rus kızın aşkını görün zaten hayran kalıcaksınız
  • Yabancılar ailelerine kocalarına daha düşkünler, ve türk kızları gibi egolu kendini beğenmez degıller.
  • Türk insani ile muhattap olmak zor. Toplumsal sıkıntı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.