Şimdi Ara

Rus Kızları ile Evlenmek ??? Efsane Konu Hortladı !!! (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.291
Cevap
38
Favori
74.874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki

Rus Kızları ile Evlenmek ??? Efsane Konu Hortladı !!!

(En Son Oy Tarihi: 29.8.2024)
Giriş
  • dostum kötü düşünmeyin biz boşunamı diyoruz rus kızlar çok seviyor değer veriyor kimseyi cidden gözü görmüyor ozaman benim sevgilim şu ana kadar aldatması gerekirdi ama yok kız bana çok aşık bende ona tabiki yani kötü düşünürseniz herşey kötü olur iyi düşünün
  • sanki konuyu açan brad pitt
  • hocam namus kavramı türk kızlarının bir çoğundada yok eskidenmiş o namuslu türk kızı, kimse kusurabakmasın

türk kızları şeytandan bile beter kendini sağlam diye kakalamaya çalışıyor bir çoğu

googlede aramalarında en çok aranan anahtar kelimelerden biri ..... arı dikimi bu ülkede

muaynen gününde sevgilisi ile ilişkiye girip ( ki genelde saf - ilk defa cinsel birliktelik yaşayan erkekler bu tuzağa düşer ) aaa bekaretimi aldın artık benimle evlenmek zorundasın diye kendini sağlam gösteren türk kızları var malesef
  • adam brad pitt olmayabilir ama türk kızlarıda çok güzel değil adam beğenmiyor türk kızı beğenmek zorundada değil
  • Benim peşimi bırak ben seni almam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cihan

Parayla alakası ne

Parayı az önce bulmadım ki

Geçen senelerde neden böyle bir durum yoktu gene Porche ye biniyorum gene Mercedes e biniyorum gene para var.

Parayla bulacağım kızı napim öyle çok var 18 Yaşından Başlıyor yükseliyor istediğin kadar var öyle parayla yanında olan.

Para sevgi konusunda sadece tanışma konusunda bana yardımcı oluyor.

Farklı mekan farklı insan hepsi bu

Tanışma açısından demiştim zaten. Rusya'ya, Ukrayna'ya gidip oralarda sosyalleşebilme imkanınız var. Ne kadar insanla tanışırsanız o kadar şans artıyor.
  • Hepiniz brad pitt siniz hıaaa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hangi ülkenin vatandaşı olduğu önemli değil, kızlara gereğinden fazla güvenmeyin. Evlilik meselesi zaten karışık oraya girmiyorum.
  • @TuVneRa ya sorun e?i Rus
  • Zafonte kullanıcısına yanıt
    dostum zaten rus kızlar bizi bradd pitt olmadığımız için seviyolar esmer ve uzun boyluyuz onlara yakışıklı geliyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: dragonstyle99

kardeşim çare rus kızla evlenmek ben sevgilimle çok mutluyum sevgilim rus evlenmeyi bile düşnüüyorum

Sadece rus değil avrupalı bir kız nasıl bulunur bir bilginiz var mı?

Dil konusunda ingilizce yeterli mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: can182

18 yaşındayım annem rus babamla da çok mutlular bence annemden yola çıkarak söylüyorum bir türk bir rusla evlilik yapabilir canlı örneğini yaşıyorum çünkü

kardeşim bi el at bizim mevzuya be vardır anne tarafından helal süt emmiş akrabalardan falan
  • KarmaLia kullanıcısına yanıt
    kardeşim avrupalı kızlar bizi beğenmiyor açıkca söyliyim ingilizce yeterli ama fazla beğenmiyorlar
  • tip varsa, birazda şeytan tüyü varsa elde edemeyeceğin kız yoktur. sessiz temiz çocuklar çekici gelmiyor kızlara. yırtık tiplerden hoşlanıyorlar
  • ulan64ude kullanıcısına yanıt
    hocam bu dediğin türk kızlarına karşı hiçbir işe yaramıyor paran olacak illa ki bir çoğunda PARA, tip - insanlık vs den önce geliyor hatta listenin en başında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Multistrada -- 21 Ağustos 2016; 14:15:02 >
  • aynen kardeşim imanı para olmuş onların
  • quote:

Orijinalden alıntı: zx636

hocam bu dediğin türk kızlarına karşı hiçbir işe yaramıyor paran olacak illa ki bir çoğunda PARA, tip - insanlık vs den önce geliyor hatta listenin en başında

hocam seni sevmiyorsa sende aradığı tek kriter para olur o tür kızların. gerçekten seviyorsa paraya bakmaz zaten azla da yetinir. ama benim gözlemlediğim kendini ağırdan satan kızlar da, karşısına yüksek kredili bir erkek çıktığında ne kadar ucuzlaşabildiklerini gördüm. aradıkları tek şey kendine güvenen çekici bir erkek, başka bişey değil. malesef pc başında oturan gençlik(bende dahil) bu özelliklere sahip olamayınca kız arkadaş yapamıyor
  • Evlenirken güzelliğe bakılmaz, kişiliğe bakılır tecrübesiz arkadaşım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ulan64ude kullanıcısına yanıt
    hocam ben daha hiç seven fakat aza kanaat getiren bir tük kızı görmedim malesef

sevse bile istediği şeyi satın alamadığınızda çekeceğini trip'i dünyanın hiç bir yerinde çekmesiniz emin olun

türk kızı sürekli dizginleri elinde tutmak ister tam bir alış veriş hastasıdır engelleyemezsiniz engellemeye kaltığınızda da büyük kavgalar ve boşanma ile sonuçlanır

istatistiklerde türkiyede boşanma ornalarının her geçen yıl yükseldiğini ve bu boşanma davalarında boşanmak isteyeyin büyük oranda kadınlar olduğu saptanmış
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.