Şimdi Ara

Rus Kızları ile Evlenmek ??? Efsane Konu Hortladı !!! (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.291
Cevap
38
Favori
74.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki

Rus Kızları ile Evlenmek ??? Efsane Konu Hortladı !!!

(En Son Oy Tarihi: 29.8.2024)
Giriş
  • beyler pmden isteidğin konuda rus kızlarıyla sorabilirsiniz sevgilim olduğu için biliyorum çekinmeyin sorun sizinde mutlulğa ihtiyacınız var
  • Eşi Rus ve Moskova da yaşayan bi arkadaşım var dediğin gibi 1 ay falan moskovoya gidip oradan başlayacağım galiba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kargoyu alıcı mı ödüyor karşısı mı?

• bursalıtimsah kullanıcısına yanıt
    Eğlenilecek değil evlenilecek Rus arıyorum
    Türk kızları ile ne eğlenilir nede evlenilir , Çay bile içilmez ÇAY !
    Adamın hayatı kararır ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Multistrada -- 21 Ağustos 2016; 13:13:56 >
  • Popcorn Playa kullanıcısına yanıt
    Parayla alakası ne

Parayı az önce bulmadım ki

Geçen senelerde neden böyle bir durum yoktu gene Porche ye biniyorum gene Mercedes e biniyorum gene para var.

Parayla bulacağım kızı napim öyle çok var 18 Yaşından Başlıyor yükseliyor istediğin kadar var öyle parayla yanında olan.

Para sevgi konusunda sadece tanışma konusunda bana yardımcı oluyor.

Farklı mekan farklı insan hepsi bu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeşim adamı 10 yaş yaşlandırır türk kızı
  • Cihan kullanıcısına yanıt
    Çok haklısın sadece para mevzusundan dolayı güzel olsa bile Türk kızlarının bir çoğu ile evlenilmez

Seni değil paranı seviyor çünkü

• türk kızlarının şımarık olmasının en büyük sebebi toplumdaki abazanlar ve kadın istiyorum karı lazım bana diye ortalıkta gezen beyinsiz erkek tayfası yüzünden oluyor sonra türk kızlarının ''hepsi değil ama çoğu''nun bir tarafları kalkıyor bulunmaz hint kumaşı modu dır dır vır vır kaprisli küçük dağları ben yarattım halleri falan ve çok ciddi şekilde özenti bizim kızlar kendi gibi olmak yerine doğal olmak yerine hep farklı insan olmak ve kendini öyle beğendirme derdinde ve şu konuda çok net türk kızları ne istediğini bilmiyor benim genelde analizlerim türk kızları babasının tavırlarına sahip erkeği genelde çok seviyor en az tanıdığım 10 20 kızdan bu sonucu çıkardım ama türk kızları arasında çok vefalı olanlarda çıkıyor ölene kadar en iyi dostun arkadaşın kadının olacak insanlar he buna benzer şeyler yurt dışında yokmu var ama türkiyeye kıyaslanınca çok az ve bizim türk kızlarımız çok insan canlısı değil meraba desen cevap vermez hayır hayır sohbete genelde kapalı ben yurt dışında tanıştığım kızlar vardı abi konusuyorsun cok hoş normal sıcak bir sohbet oluyor insan mutlu oluyor bizimkiler sevgiliyken başlıyor ebemin cenesi gibi ayşe bana bunu dedi hatice ....spusu arkamdan konusuyormus ya banane abi hayret bişey türkiyede normal şartlarda bir erkek karısını öldürmezse genelde hep erkenden erkek tahtalı köye gitmiştir not: her türk kızı için değil ama %90 aynı tayyarenin yolcusu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Sparda_ -- 21 Ağustos 2016; 13:21:24 >

• _Sparda_ kullanıcısına yanıt
    aynen dostum türk kızları asil değil özentiler ama rus kızları hem asil hemde doğal yapmacık değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Sparda_

türk kızlarının şımarık olmasının en büyük sebebi toplumdaki abazanlar ve kadın istiyorum karı lazım bana diye ortalıkta gezen beyinsiz erkek tayfası yüzünden oluyor sonra türk kızlarının ''hepsi değil ama çoğu''nun bir tarafları kalkıyor bulunmaz hint kumaşı modu dır dır vır vır kaprisli küçük dağları ben yarattım halleri falan ve çok ciddi şekilde özenti bizim kızlar kendi gibi olmak yerine doğal olmak yerine hep farklı insan olmak ve kendini öyle beğendirme derdinde ve şu konuda çok net türk kızları ne istediğini bilmiyor benim genelde analizlerim türk kızları babasının tavırlarına sahip erkeği genelde çok seviyor en az tanıdığım 10 20 kızdan bu sonucu çıkardım ama türk kızları arasında çok vefalı olanlarda çıkıyor ölene kadar en iyi dostun arkadaşın kadının olacak insanlar he buna benzer şeyler yurt dışında yokmu var ama türkiyeye kıyaslanınca çok az ve bizim türk kızlarımız çok insan canlısı değil meraba desen cevap vermez hayır hayır sohbete genelde kapalı ben yurt dışında tanıştığım kızlar vardı abi konusuyorsun cok hoş normal sıcak bir sohbet oluyor insan mutlu oluyor bizimkiler sevgiliyken başlıyor ebemin cenesi gibi ayşe bana bunu dedi hatice ....spusu arkamdan konusuyormus ya banane abi hayret bişey türkiyede normal şartlarda bir erkek karısını öldürmezse genelde hep erkenden erkek tahtalı köye gitmiştir not: her türk kızı için değil ama %90 aynı tayyarenin yolcusu

abi hayret bişey türkiyede normal şartlarda bir erkek karısını öldürmezse genelde hep erkenden erkek tahtalı köye gitmiştir not: her türk kızı için değil ama %90 aynı tayyarenin yolcusu

Yüzyılın ibretlik istatistik tespiti
    Acı ama Gerçek
    Bu mesaja eklenen görseller:

• süper tespit kardeşim
  • Böyle konular açmasanız olmaz mı? Sonra gaza gelip Rusya'ya gidesim geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zx636

quote:

Orijinalden alıntı: _Sparda_

türk kızlarının şımarık olmasının en büyük sebebi toplumdaki abazanlar ve kadın istiyorum karı lazım bana diye ortalıkta gezen beyinsiz erkek tayfası yüzünden oluyor sonra türk kızlarının ''hepsi değil ama çoğu''nun bir tarafları kalkıyor bulunmaz hint kumaşı modu dır dır vır vır kaprisli küçük dağları ben yarattım halleri falan ve çok ciddi şekilde özenti bizim kızlar kendi gibi olmak yerine doğal olmak yerine hep farklı insan olmak ve kendini öyle beğendirme derdinde ve şu konuda çok net türk kızları ne istediğini bilmiyor benim genelde analizlerim türk kızları babasının tavırlarına sahip erkeği genelde çok seviyor en az tanıdığım 10 20 kızdan bu sonucu çıkardım ama türk kızları arasında çok vefalı olanlarda çıkıyor ölene kadar en iyi dostun arkadaşın kadının olacak insanlar he buna benzer şeyler yurt dışında yokmu var ama türkiyeye kıyaslanınca çok az ve bizim türk kızlarımız çok insan canlısı değil meraba desen cevap vermez hayır hayır sohbete genelde kapalı ben yurt dışında tanıştığım kızlar vardı abi konusuyorsun cok hoş normal sıcak bir sohbet oluyor insan mutlu oluyor bizimkiler sevgiliyken başlıyor ebemin cenesi gibi ayşe bana bunu dedi hatice ....spusu arkamdan konusuyormus ya banane abi hayret bişey türkiyede normal şartlarda bir erkek karısını öldürmezse genelde hep erkenden erkek tahtalı köye gitmiştir not: her türk kızı için değil ama %90 aynı tayyarenin yolcusu

abi hayret bişey türkiyede normal şartlarda bir erkek karısını öldürmezse genelde hep erkenden erkek tahtalı köye gitmiştir not: her türk kızı için değil ama %90 aynı tayyarenin yolcusu

Yüzyılın ibretlik istatistik tespiti
    Acı ama Gerçek
    Bu mesaja eklenen görseller:

güzellikte gelip geçiçi he insan tabiki karşısında sabah kalktığı insanın güzel olmasını isterde bir victoria secret isteyen erkekte bence avucunu yalasın normal tatlı güzel ve kendi gibi tatlı olan bir dili olması lazım sonra hayat geçmiyor rus türk benim için önemli değil insan olsun dünyanın her insanıyla evlenilebilir benim kanaatım bu yönde benim beklentim çok mükemmel olmasına gerek yok normal bir güzellik çoğuda zaten bize bakmaz yada cüzdanının kaslı olmasına bakar öyle insanada ne gerek sonra ben mervelerdeyim diye gezer durur ortalıkta

• Razer kullanıcısına yanıt
    Davutoğlu bile rus kızlar ile evlenin dedi bi aralar

kardeşim antalyaya git çok var
  • aynen kardeşim davutoğlunun açıklasımasını dinlemiştim türk kültürümüze uyarlar dedi rus kızları için
  • quote:

Orijinalden alıntı: dragonstyle99

kardeşim antalyaya git çok var

Muğla'dayım hocam. Burda da varlar. Ama şimdilik pek bir aksiyon yapmadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vega

Rus kızının Türkiyede işi zor olur eğer evlenirseniz o kızı eve kapatmanız lazım

Çünlü bir işe girse yada sokakta görseler rahat bırakmazlar Rus kızı diye

Çünkü kolay elde edilebilen kız sonuçta Türk kızlarına göre

Ben böyle biri ile evlenmek istemezdim hiç

Ayrıca Tuvnera diye biri vardı ne oldu o bi çağıralım bakalım

Ayrıca zaten yabancı oldukları için bizde ki kızlar kadar namus kavramı yok yani rahatlar o konuda zaten.

Aldatmaz / gözü kimseyi görmez derken nasıl garanti veriyorsunuz?

Ben böyle biriyle evlensem her dakka içime kurt düşer.
    Rus olduğu için de asılmak isteyen çok olacaktır.
    Ben bu riski niye alayım?
    Kültürünü dilini ne olduğunu bilmiyorsun sonuçta.
    Yada evlendik diyelim yarın birgün kaçıp gitmeyeceğini nerden
    bilelim?

kardeşim ben seviglimle antalyada tanımıştım halada ilişkimiz duruyor çok mutluyum
  • evlen gitsin
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.