Şimdi Ara

Rus Kızları ile Evlenmek ??? Efsane Konu Hortladı !!! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.291
Cevap
38
Favori
74.683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki

Rus Kızları ile Evlenmek ??? Efsane Konu Hortladı !!!

(En Son Oy Tarihi: 29.8.2024)
Giriş
  • Ahahahaa ulan hiç güleceğim yoktu. Yıl olmuş 2016, daha genelleme yapanlar var. Rus kezban da, Alman kezban da, Ukraynalı kezban da var. Tecrübeyle sabittir. Türkiye'de bu oran belki daha fazladır ama tüm ülkeyi genellemek kadar saçma bir şey olamaz. İlle de git Türk bul demiyorum ama çok düzgün Türk kızları, kadınları da mevcut bu ülkede. Bunları aşmanız lazım artık. Irka göre kız seçmek, sanarsın manavdan karpuz seçiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kısa boyla güzeliğin ne alaksı var cahillikte gene son noktayız.

1. 1.50
    2. 1.80.

• Aslında iyi kızlar da yeni nesli çok fena bozuk bunların. Ne varsa eskilerde var diyicem de eskilerde de fark yok. Aslında düşündüm de Türk kızlarında hayır yok harbi.

• Eskiden rus sevgilisi olan birisi olarak söyleyeyim kaprisleri var her milletin her kadınında kapris var arkadaş bu değişmiyor sanırım ikincisi rus kızları sevdiğinin üstüne çok düşüyor vallahi annem bile beni bu kadar düşünmemiştir diye bilirim ama kızıpta ayrıldıysa o sevgi aşk meşk bir günde unutuluyor öylede taş kalpli insan oluyorlar sizi bir günde unutuyorlar ahhh alona ahhh lan maziyi aklıma getirdiniz bak kötü oldum

• Forumdaki trip makineleri başlamıştır çoktan yazmaya türk kızları pişmanlıktır %5 lik bir kesim var onu buldun şanslısın yoksa kaç

• Rusyanin tasrasindaki kizlar evlendikleri zaman asiri derecede bagli kaliyorlar ve kendilerini sana adiyorlar. Tasradan bir kizin evine tanismaya gittiginde masada sadece sana tabak koyduklari bile oluyor kendileri yemiyorlar. Bunun sebebi hem yokluk hemde karsi tarafa olan saygi. Bu tur degisik ve Turk kizindan beklenmeyecek hareketleri var. Hatta bu isin turizmi de var. Belli zamanlarda tasralara bekar erkekler gider kizi alir doner

• Bizim kızlarımızı beğenmeyenler analarını da beğenmiyordur

• 5-10 sene sonra sen de Nazlı, Aylin ile falan evlenip geçeceksiniz. Fazla hayal kurmamak lazım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tarihçi

Slav kızları paraya Türk kızlarından çok daha düşkün. Git Karadeniz'e, sırf para için nasıl tiplerle evlendiklerine bak.

AMA ŞU DA BI GERCEK KI TURK KIZLARI DA PARAYA DUSKUN

• Rusça öğren hocam hiçbiri ingilizce bilmiyor ben rus bi kızdan hoşlandım ve konuşamadım ne desem anlamıyor tribe girdim 3 ay zehir oldu bana

• her akşam dışarıda yemek yersiniz artık...
  • mert1905x kullanıcısına yanıt
    Kısa boylu kadınlar çirkin diye birşey yazmadım
    Ben uzun boylu kadınlardan hoşlanıyorum min 1.80 olmalı bana göre
    Şöyle bir gerçekte var ki çoğunlukla uzun boylu kadınlar güzel oluyor

• Ya böyle bi konu neden uçar
    Çünkü 2 sihirli kelime var "Rus Kız"

• Birisi de demiş işte rusların kültürlerini bilmiyorsun bla bla.Lan türk kızlarında kültür mü kaldı ? Türk kızları değil hatta yeni nesil türk kızları türk erkeklerinde kültür mü kaldı ? Neresi bizim kültürümüzü yansıtıyor ? Bu zamandan sonraki nesillerde anadoludaki köyler harici(ki onda bile kalmadı neredeyse) zaten türk kültürü diye birşey bahsetmesin kimse.Tamamen dışarıdan verilen dış kökenli kültürü benimsetiyorlar yeni nesile sallıyorum %20 türk kültürü %20 arap din kaynaklı kültür %60 batının çakma kültürü(çakma diyorum çünkü genelde çakma özellikleri alıyoruz) empoze ediyorlar artık hem tvler hem internet hem sosyal medya aracılığıyla.

+olarak türk kızlarının açık konuşuyorum yarısından çoğu kezban.tipin iyidir kız içine düşer ama sen hamle yapmaya kalksan bir anda rahibe teressa moduna bürünür.Çoğu narsisttir.Egoları yüksektir.Bir halt bilmezken birşeyler bildiklerini düşünürler sürekli(bu erkek için de geçerli,narsistlikte öyle).daha bir sürü özellik sayılabilir.

• Bana göre eşin güzel değilse içi güzel olmuş bi anlamı yok
    İç güzelliği onu kurtarmaz
    Kadın dediğin kompilike olmalı
    Hem içi Hem dışı güzel olmalı

• yasını bilmıyorum ..ama velakın .30 yasın altında isen evlenme naciz hane tavsıyemdir...

1: iyi huylulardır ....

2:ego ları yoktur...

3:fazla konusmazlar...dır dır etmezler

4:güzel cirkin diye ayrım yapmazlar ...insanlıgına bakarlar....

5:uyumlu durlar

6:sırf rus kızlar ıcın soylemıyorum ...avrupada da kı butun karsı cıns ıcın soyluyorum...ama slav ırk ı avrupada 1 tık usttedır...
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

7:herzaman soylerim...bizim ulkedekı kızları ...fazla degil 3 ay avrupaya gonder....kadın ın ne oldugunu ogrensınler...
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qedo -- 21 Ağustos 2016; 10:59:42 >
  • genelleme yapmak doğru olmaz her 2 tarafında birbirine göre üstünlükleri var rus kızları güzel olabilir ama türk kızları kadar sadık değillerdir yine söylüyorum genelleme 2 taraf içinde doğru değil yani güzel ve sadık olan türk kızıda bulabilirsin rus kızıda araman lazım tabi ki ama yinede her türlü rus kızları > türk kızları
  • beyler rus kızları konusunda yardımı olan bana pm atsın herşeyi cevaplarım ne yapmanız gerektiğini eğer rus kız bulmak istiyosanız nerelerde bulacağınızı falan ben bi kaç senedir türk sevgilim olmadı ben istemedim açıkcası full rus kızlarla takılıyorum ve hoşuma gidiyor yaş 27 bu saatten sonra türk kızı dır dırı çekilmez
  • Mumkunse turk kizlari ile evlenmeyin beyler

• NaughtyDogg kullanıcısına yanıt
    sende bizdensin kardeşim helal olsun
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.