Şimdi Ara

Rus Kızları ile Evlenmek ??? Efsane Konu Hortladı !!! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.291
Cevap
38
Favori
74.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki

Rus Kızları ile Evlenmek ??? Efsane Konu Hortladı !!!

(En Son Oy Tarihi: 29.8.2024)
Giriş
    ulan doğru düzgün konuş hemen lafı sapık tecavüzcüye getirme adamıda sinirlendirme akıllı olun lan kimsin lan sen böyle konuşuyon sapık falan hayırdır sen türk erkeğine sapık diyosun genelleme yapıyosun burda bütün herkesin günahını alıyon genelleme yapma bişey söylerken
  • Rus kızının Türkiyede işi zor olur eğer evlenirseniz o kızı eve kapatmanız lazım

Çünlü bir işe girse yada sokakta görseler rahat bırakmazlar Rus kızı diye

Çünkü kolay elde edilebilen kız sonuçta Türk kızlarına göre

Ben böyle biri ile evlenmek istemezdim hiç

Ayrıca Tuvnera diye biri vardı ne oldu o bi çağıralım bakalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dostum rus kızı sevdimmi gözü kimseyi görmez hatta evlenince istanbula yerleşince saçlarını siyaha boyuyolar çünkü anlamasınlar diye rus kızı diye
  • hiç rus sevgilin oldu mu
  • QuattroFR kullanıcısına yanıt
    Adam haklı.İskandinav kızları kdar güzel kız yok bence dünyada.Bnde oradan almayı düşünüyorum.
  • bursalıtimsah kullanıcısına yanıt
    eğer bana diyorsan şuan hala var rus sevgilim bi kaç senedir türk kızlarla takılmıyorum ve forumdaki kardeşleriminde türk kızlarındna medet ummasını istemiyorum vazgeçin kardeşimtürk kızlarını onlar o 1.50lik boylarıyla tipe bakarlar rus kızlar kalbine bakarlar ben sizi yanlıştan doğruya götürüyorum
  • Kızların geneli bu zaten paraya mesleğe kariyere tipe bakar ama onlar için en önemlisi yolacagi bi koca bulmak amaçları bu olmus bu tek tr de değil rusyada da böyle amerikadada böyle afrikadada bosuna kızıp da elin rusuyla evlenme önemli olan doğru kisiyi. Bulmak

• konu sahibi sensen sana dedim.. ben begenmıyorum rusları

seın cevren 150cm olabılır benım boyum 185cm 170den asagıyı gormedım yanımda
    dostum yaşım 27 boyum 183 ben sadece güzellikten bahsetmiyorum hareketlerden hasediyorum bu arada konu sahibi değilim ama bir rus sevgilim olduğu için konuşuyorum rus kızı dır dır etmez trip atmaz kocasına çok değer verir arkadaşımdan biliyorum bide kendi sevgilimdende biliyorum ama türk kızı mahfeder 10 yaş yaşlanırsın forumdaki kardeşlerim bu dediklerimi iyi okusun bidaha türk kızına dönmiycekler eminim bi rus kızı tadına baksınlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak174 -- 21 Ağustos 2016; 12:53:59 >
  • Selamünaleyküm,

Öncelikle şunu belirtmek isterim Rusya'da büyüdüm. Anne tarafım Rus.

Benim tek anlamadığım şey neden Türkler, Rus kızlarını namussuz veya işte paragöz diye görüyorlar anlamıyorum.

Şunu size açıkça söyleyebilirim Rus kızları bakımlı, zeki, güzel ve erkeğine karşı çok bağlanıyorlar.

Televizyonda veya internette yazılan kötü yorumlardan dolayı hemen Rus kızlara karşı kötü şeyler söylendi ve bu tutumlardan nefret ediyorum

Diyeceğim şu Rus kızlarını tercih edin.

Sorularınız varsa beklerim.
  • Cevremdeki kizlarin hepsini simartmislar hepsi ayri bir artist merhaba diyince ona yavşadigini dusunuyorlar ben bir Turk ile evlenmeyi dusunmuyorum. Simdi kekolara zipliyorlar ama ilerde universite mezunu is guc sahiplerine kosacaklar bilmiyor muyuz cok tehlikeli bir nesil suan ki kizlar en azindan avrupada ne olduklari belli kizlarin

Olmadı olsa sormayız herhalde nasıl Rus kızı ile nasıl evleniriz diye değil mi?
    Akla bu gelir

• barabarabarbara kullanıcısına yanıt
    kardeşim çare rus kızla evlenmek ben sevgilimle çok mutluyum sevgilim rus evlenmeyi bile düşnüüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lyutenkov

Selamünaleyküm,

Benim tek anlamadığım şey neden Türkler, Rus kızlarını namussuz veya işte paragöz diye görüyorlar anlamıyorum.

Şunu size açıkça söyleyebilirim Rus kızları bakımlı, zeki, güzel ve erkeğine karşı çok bağlanıyorlar.

Televizyonda veya internette yazılan kötü yorumlardan dolayı hemen Rus kızlara karşı kötü şeyler söylendi ve bu tutumlardan nefret ediyorum

Hocam bi yardımcı ol da kurtar bizi şu Türk kızlarından nasıl evlenicez bilmiyoruz Rus kızları ile ?

• quote:

Orijinalden alıntı: barabarabarbara

Cevremdeki kizlarin hepsini simartmislar hepsi ayri bir artist merhaba diyince ona yavşadigini dusunuyorlar ben bir Turk ile evlenmeyi dusunmuyorum. Simdi kekolara zipliyorlar ama ilerde universite mezunu is guc sahiplerine kosacaklar bilmiyor muyuz cok tehlikeli bir nesil suan ki kizlar en azindan avrupada ne olduklari belli kizlarin

Türk kızlarının alayı selfi ve emoji manyağı olmuş

• baktım hosuma gitmedi fazla uzerıme dusuyordu hemde ben ankarada buldum dusunun nasıl bı tıpım var
  • Fuardayken tanıştım.

Birkaç sene oldu tanışalı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sevgili olmak ayrı evlenmek ayrı
  • quote:

Orijinalden alıntı: zx636

quote:

Orijinalden alıntı: Lyutenkov

Selamünaleyküm,

Hocam bi yardımcı ol da kurtar bizi şu Türk kızlarından nasıl evlenicez bilmiyoruz Rus kızları ile ?

Hocam öncelikle Ruslar Facebook kullanmıyorlar. Onların yerel sosyal ağı VKontakte. Orada arkadaş edinip ingilizce konuşarak anlaşabilirsin ama sana tavsiyem Antalya'ya gelirsen daha kolay olur. Veya en bankosu birkaç haftalığına Rusya'ya gelebilirsin. Hepsi sıcak kanlı yani sıkıntı çekmezsin.

• Amma saçmaladın

Birinin hayatında biri varsa bağlı kalınır bunun ülkeler ile alakası yok.

Kadının hayatında biri varsa ilişkisinde problem yok ise elde edilemez.

Bunun din dil ırk güzellik ile alakası yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.