Şimdi Ara

Rus Kızları ile Evlenmek ??? Efsane Konu Hortladı !!! (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.291
Cevap
38
Favori
74.961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki

Rus Kızları ile Evlenmek ??? Efsane Konu Hortladı !!!

(En Son Oy Tarihi: 29.8.2024)
Giriş
    ne alaka ? adam türk kızlarından bıkmış rus kızlara yönelmiş bence en iyisini yapmış
  • Türk kızları ile ilgili bir anımı anlatmak istiyorum fakat konu mu açsam yoksa buradan mı yazsam bilemedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dragonstyle99

sağol dostum

Mutluluklar hocam. Hangi dilleri biliyorsunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Razer kullanıcısına yanıt
    burdan yaz kardeşim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lionel Fusco

Görende annesi Norveçli sanacak

Annem Bosna türkü bu neyi değiştirecek ?

• rusça biliyorum orta derecede hocam ingilizcede çat pat biliyorum rusçayıda sevgilim sayesinde öğrendim konuşa konuşa
  • quote:

Orijinalden alıntı: dragonstyle99

rusça biliyorum orta derecede hocam ingilizcede çat pat biliyorum rusçayıda sevgilim sayesinde öğrendim konuşa konuşa

Çok güzel birşey hocam. Mutluluğunuz daim olsun.

• eyvallah hocam sağolun darısı başınıza inşallah
    Anlat panpa

• SS'lerle konuyu coşturun
  • quote:

Orijinalden alıntı: zx636

Bulabilirsem dediğini yaparım da nasıl bulucam nereden başlıycam hiç bilmiyorum

Rusça öğrenmeyle başla bence
  • Bir Ibretlik tespit daha
    Bu mesaja eklenen görseller:

• Size Türk kızı ile yaşadığım ilginç bir olayı anlatayım.

Çalıştığım kurumda kısa süreli çalışmaya gelmiş bir kız ile tanışmıştım. Oldukça cana yakın ve bana karşı ilgiliydi.
    Her gün aynı ortamda olduğumuz için, arkadaşlık yerini daha farklı duygulara bıraktı. Birbirimize karşı ilgi duyduğumuz gün gibi ortadaydı.
    Ciddi birliktelikten yana olduğum için, acaba bu kişi doğru kişi mi diye düşünmeye başlamıştım.
    Sonra birden bu benimle oynamaya başladı ve anında sezdim.
    Biraz ilgi göster, sevdiğini belli et, bu Türk kızları hemen şımarıyorlar.
    Yaradan'ın gücüne gitmesin, amacım kimseyi küçük görmek değil. Ama belirtmek istiyorum. Bu hoşlandığım kişinin boyu 155 cm civarındaydı. Ayağı da hafif topallıyordu.
    Ben tüm bunlara rağmen, "ulan nolacak hangimiz kusursuzuz ki" diyerek kıza yakınlaşmaya çalıştım.
    Tahmin edin ne oldu? Kız gittikçe yüzsüzleşti.
    İşyerinden ayrılırken bile vedalaşmadan ayrıldı. Bekleseydin biraz keşke, vedalaşırdık dediğimde, "otobüs beklemiyor ama" diyerek eve geç kalacağı düşüncesiyle basıp gitmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Razer -- 21 Ağustos 2016; 17:52:03 >

kardeşim bu türk kızları şımarıyor hemen ilgi gösterince ulan ben böyle egoist kız türü görmedim ya onun için nefretlik geldi artık kardeşim
  • bide böyle bişey söyliyim kardeşlerim rus kızlar ingilizce bilmezler sovyetler döneminden kalan bir alışkanlık bu ingilizce onlar için evrensel dil değil onlar ingilizce öğrenmemesinin sebebi bağımsızlıklarına sahip çıkmakmış onlara göre evrensel dil rusçaymış rusçayı benimsemişler. özgür ülke oldukları için ingilizce öğrenmiyorlarmış. sevgilim demişti,sovyetler döneminden kalan alışkanlık bu
  • Be
    ss ile konuyu bari pekiştirelim
    Hocam yalnış anlama hepimiz için geçerli durum bu zaten senden biraz daha yakışıklısını veya daha zenginini buldular mı son kullanma tarihin geçti demektir.
    Zaten biri ile ilişki yaşamaya başladıktan itibaren hemen daha iyisini aramaya başlıyorlar Türk kızları, gözleri dışarıda .

Birde şu var erkek yakışıklı kız ona göre Kezban kalıyorsa kız hemen triplere girmeye başlıyor, gördünüz mü bak o.kadar güzelim ki Tarkan gibi çocuk ayarladım sıra Brad pitt'te havalarına giriyorlar !

• aynen dostum
  • RUS KIZI = EĞLENCE
    TÜRK KIZI = PARA
  • redwolf0 kullanıcısına yanıt
    rus kızı aşk türk kızı para asıl olan bu
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.