Şimdi Ara

Rus mafyasınin işin içinde olduğuna dair ciddi söylentiler var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Söyleyeceklerime ister inanın ister inanmayın yapmayacaktım maçın bitmesini bekledim. Benim dayım altı dil bilen biri ve mesleği animatorluk. İş için mevsimden dolayı dilide gereği Rusya da. Yıllarca 30 yildan fazla yurt dışında da bulundu. Aram çok iyi onunla . WhatsApptan konuşuyoruz aradım konuştuk. Bulunduğu ortam da sürekli bundan bahsetmisler tanıdığı kişilerden bunu duymuşlar. Hakeme yönelik bir oyun var. Kutlamayı Rusya da daha maç başlamadan yapmaya başlayanların olduğunu söylüyor ellerinde biralar arabalar da csk Moscow bayrakları ile şampiyon Moskova naraları atıyorlar. Birçok kişi maç için orada heyecanı final havasında olmadığını söyledi. Bunun yalan olmasını yemin ederim bende çok isterdim ben sadece bu dünya düzenine lanet okuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hakem hatalarinin sebebi Türk dusmanligi baska bir sey aramaya gerek yok

• quote:

Orijinalden alıntı: ieyegosubu

hakem hatalarinin sebebi Türk dusmanligi baska bir sey aramaya gerek yok

Müslüman bir ülkeye ait ne varsa başarılarını istemiyorlar.

• Normalde hakemlerden konuşmam ama bu hakem kesinlikle satın alınmıştı.
  • Bunlar ard arda 3 tane finali verdi la son dakika :D

Adamlarin kutlamasida dogal 21 sayi fark vardi birak kutlasin

• o gül yüzlü hakemler ve vesely efendinin serbest atış yüzdesi berbat olmasa, ikinci çeyrek performansı yerlerde olmasa, son saniyedeki ribaundu vermesek, de colo, o kadar serbest atısı atmasa, ruslar, uçaklarının indirilmesi olayı yüzünden bu kadar kendilerini yırtmasa, o kadar sponsorla destek verilen euroleague in, en azından düzgün hakemleri maça atamış olsa, olsa da olsa... o kadar çok neden var ki...

özet şu: bu gece ben şahsen kahroldum maçın sonucundan ötürü. ne kadar küfretsem az sorumlulara.

• https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=116900845

Bi arkadaş bahsettigim konuya değinmiş göz atmanızı öneririm

• Hakeme rağmen yeniyorduk be az da şans yanımızda olsaydı.

• https://eksisozluk.com/dmitry-konov--5109885

Deliller güçleniyor

• Benim de aklıma geldi böyle bir şey biraz önce facebook'da paylaştım, yeni gördüm konuyu.

Ortalık karışabilir.
  • Putin'in parmağı da olabilir. Komplo teorileri her zaöan saçma gelmiştir ama adamların bir numaralı düşmanıyız. Herşeyi yapabilirler.

• Alakası yok..Yıllardır böyle.

Tofaş Aris ile oynarken de böyle oldu ,Efes Panathinaıkos ile oynarken de böyle oldu daha bir çok maçta böyle oldu ,dün de oldu..Lige sponsor geldi Demirel başkan oldu hakemlere etki altına alabilen Obra geldi dedik olmaz dedik ama yine oluyor..

Obra da belki de ilk defa bir önemli maçta hakem anlamında karşı tarafta olmuş oldu. Yıllardır Panathinaikos tarafına kendi tarafına veriliyordu hakem kararları şimdi karşıya gitti.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.