Şimdi Ara

Rus Profösor Kürtler Slavdır (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
325
Cevap
2
Favori
34.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hırvat , sırp ve boşnak bunların hepsi aynı millet zaten konuştukları dilde %95 aynıdır ... Eğer işi çok geçmişe götürürsen her millet diğeri ile akraba çıkar bulgarların slavlaşmış türk olması gibi , kürt vardır Kürtçe vardır bu dil uydurma değil eski med dillerinden bir tanesi kelime hazinesi olarak farsça ile yakın olsada yapısı bakımından farklıdır ... Kürtler hırvat kökenli demek fazla zorlama bi yorum olur , japonlar ve koreliler türk kökenlidir denebilir bu mantıkla gidilirse ..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamam şu anda kuduruyorum :)))

K.rt sevici seni.Vatan haini :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-37A42C87E -- 17 Temmuz 2018; 13:39:9 >

• ortadoğululuk beyninize işlemiş

dinden çıktın demeyi unuttun mason ateist kafir falanda demen lazımdı

• Kürt nedir? Ne demektir? O nedir? Ermenidir o ermeni.
  • Can-ı Efsan kullanıcısına yanıt

good brain bro

• Ne alaka ortadoğulu olmak onu anlamadım :)))
    Ben Atatürkçüyüm :)Beni akepeli zannettin herhalde :)
    Sana mason demeyeceğim.Sen k.rt sevici ayrılıkçısın :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-07C238B73

good brain bro
    Zorunuza gitti sanırım ?
  • Teror orgutu "rusya bizi diskoya goturmu"diyor.

Ben oyle anladim.Nasil bir slav kaniysa artik.

Onlar slavsa ruslar ne.

Putinde sizi ne kurtarirya hemen.Baslik ne bereceksiniz once ondan haber vermek gerek.

• bu işler sıradan insanların tartışabileceği konular değil. bu tür konularda genelde alay ediliyor.

genetik açıdan karşılaştırma yaparsak

Rus Profösor Kürtler Slavdır

bu karşılaştırmaya göre kürtler ortalama olarak %32.5 civarında ruslarla ve hırvatlarla benzerlik gösteriyor.

kürtlerde en fazla bulunan gen grubu anadolu ve ardından ortadoğu

Kürtler genetik benzerlik olarak en fazla iranlılara ve suriyelilere yakınlar.

Türkiye Türkleriyse ilginç bir şekilde anadolu genlerini korumuş yunanlara ve ardından italyanlara yakınlar

Türkiye türklerinde orta asyalı olarak bildiğimiz gen grupları Q ve N sadece %6 olarak varlar. Fakat R1a'da orta asya türklerinde yüksek oranlarda bulunduğu için Türklerle beraber mi geldi yoksa balkan göçlerinden mi emin değilim.

Kaynak ;https://www.eupedia.com/europe/european_y-dna_haplogroups.shtml

Benzerliklerine ve yakınlıklarına göre akdeniz coğrafyası ;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8B4F802DB -- 17 Temmuz 2018; 15:15:3 >

• quote:

Orijinalden alıntı: serty23

Hırvat , sırp ve boşnak bunların hepsi aynı millet zaten konuştukları dilde %95 aynıdır ... Eğer işi çok geçmişe götürürsen her millet diğeri ile akraba çıkar bulgarların slavlaşmış türk olması gibi , kürt vardır Kürtçe vardır bu dil uydurma değil eski med dillerinden bir tanesi kelime hazinesi olarak farsça ile yakın olsada yapısı bakımından farklıdır ... Kürtler hırvat kökenli demek fazla zorlama bi yorum olur , japonlar ve koreliler türk kökenlidir denebilir bu mantıkla gidilirse ..
    truva da türktü
    aslında hikayenin başlangıç kısmına bakılırsa (parisin başkasının karısı olan heleni kaçırması ve iade etmeyerek bir ülkenin yok edilmesine vesile olması) tam bir türk tipi davranıştır

bize bu tip karakteristik türk davranışlarını ortaokul tarif dersinde çinli prenseslerle evlenen hun hükümdarının ülkesi içten dağıldı şeklinde öğretmişlerdi

• Eskiden beri bir söylem var gerçek kürt bu değil.. gerçek kürt 1.90 sarışın, mavi gözlü, sanırsın izlanda'dan kopan iceberg üzerinde mezopotamya'ya gelmiş!

3000 yıllık mezopotamya tarihimiz var diyenlerin yanına bir de slav kürtleri ekleyelim.

Kim yalançı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: serty23

Hırvat , sırp ve boşnak bunların hepsi aynı millet zaten konuştukları dilde %95 aynıdır ... Eğer işi çok geçmişe götürürsen her millet diğeri ile akraba çıkar bulgarların slavlaşmış türk olması gibi , kürt vardır Kürtçe vardır bu dil uydurma değil eski med dillerinden bir tanesi kelime hazinesi olarak farsça ile yakın olsada yapısı bakımından farklıdır ... Kürtler hırvat kökenli demek fazla zorlama bi yorum olur , japonlar ve koreliler türk kökenlidir denebilir bu mantıkla gidilirse ..
    Varlıkları uydurma değil zaten ama tarihe neredeyse hiç etkileri olmamış.Tek bağımsızlık istedikleri dmnemin 20yya gelmesi cidden şüpheli.

Yav bir tane devlet olmak için yapılmış girişimleri yok

Ya gerçekten sayıları azdı ya da sadece köylü çiftçilerdi huzurum bozulmasın kafası hakimdi bu yüzden kürtler varlıklarını sürdürüp 10 tane çocuk yapmak için önüne gelene biat etmiştir.Bu yüzden edebiyatı yok duruşları yok

• Hepimiz Adem ile Havva dan geliyoruz. Kimsenin kimseye üstünlüğü yok. Milliyetçilik milletinin yararına yapabileceklerini yapmaktır. Herkes toplumun faydasını düşünerek hareket etse dünya çok güzel bir yer olurdu.

• Kürtle slavı ayırmak için yan yana getirmeye gerek yok, 100 mt öteden baksan ayırırsın

Suriyelilere bile benzemiyor kürtler, ben hemen ayırıyorum konuşmadan daha kürt mü suriyeli mi belli oluyor.. Ama bak ıraklılarla ayıramıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi code-ShaRK -- 17 Temmuz 2018; 14:56:51 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALKaraca

Senin Allahına kurban,kardeşim.

Gardaş benim soy Revandan gelme ucu bana dokunuyor bak ayıp oluyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şehmistan

quote:

Orijinalden alıntı: ALKaraca

Gardaş benim soy Revandan gelme ucu bana dokunuyor bak ayıp oluyor.

Alıntıları Göster
    Dur o zaman kardeşimizin başka bir gönderisine yazayım.Üzmeyelim forumdaşları.
  • Can-ı Efsan kullanıcısına yanıt
  • quote:

Orijinalden alıntı: Babafingo31313131

Bune abi bu kadar düşme.2 3 beyaz çocuk fotosu göstererek kürtler beyaz ırktır deme.

Çünkü kürrler katiyen beyaz ırk olamaz.

O çocuklarda yüksek ihtimal kafkas genetiği hakim.

Büyüyünce benim gibi siyah saçlı olacak o çocuklar.

+Kürtler pro hintlilerdir.Çok yüksek ihtimal gypslerle aynı ataya sahipler fakat farklı zamanda ayrılmışlar

Kürtler tekrar ediyorum beyaz tenli bir ırk değildir Beyaz tenli olmak ayrıcalık değil

Alıntıları Göster
    Hocam bilmediğim için soruyorum, hintliler indo aryan değil mi yani aryan beyaz ırkla aynı kökenden değil mi?

• Moğollarla çiftlrşmiş olanlar kırım ve Asya türkleridir oğuz boyu tertemiz türktür

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.