Şimdi Ara

Rusça mı japonca mı ispanyolca mı çince mi almanca mı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
6.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BigMuffin

hocam çevirmen olmak için ne yapmak gerekli kısaca yazar mısın ilgili bi bölüm ne var mesela?
    herhangi bir tercümanlık bölümünü bitirip yeminli tercuman olabiliyorsun o zaman iyi para kazanırsın onun dışnıda çeviri ofisleri ile anlaşabilir yada kendin iş arıyabilir yada internet sitelerinden çevirmenlik yapabilirsin. türkiyede sadece çevirmenlik bölümü yok diye biliyorum oyüzden tercümanlık dan giriyorsun işe
  • quote:

Orijinalden alıntı: BigMuffin

hocam bu iki bölüm içinde ösymde dil sınavına mı girmem lazım girmedim bu sene sadece normal tyt aytden girdim yazamaz mıyım bu bölümleri?
    yazamazsın dostum, tyt + ydt (eski adı lys5) sınavına girmen lazım. 130bin kişi arasından çin dili edebiyatı için 10k girmen gerekiyor. mütercim tercümanlığın sıralamaları bilmiyorum ancak sadece okan ünide var.
  • eyv up çince japonca almanca arasındayım şuan japonca aralarında en kolayı ama efektif olur mu bilmiyorum
  • Securebay kullanıcısına yanıt
    Daha çok bilimsel araştırmalar için öğrenmek istiyorum hocam
  • 北京外国语大学(Beijing Foreign Studies University)de cince bolumu okuyan(bir yil okudum devam ediyorum) ve su anda “gunluk konusma dilini” akici olarak konusabilen seviyede biriyim.

Benim icimde hep japonca hevesi ve hayali vardi ama is imkanlarinin genisliginden oturu cinceyi sectim. Japonca ogrenecek olursan elinde birseyler daha olmasi gerekiyor is bulman icin. Kuru kuru japonca yetmez. Cince ogrenirsen en basindan cine gitmeye korkun on yargin olmaz ve cin dedigin yer firsatlar ulkesi gibi biryer. Sadece ingilizce ile bile aylik 6000tl civari maasi rahat alabilecegin bir yer, cince ile gelecek is imkanlarini sen dusun.

Avrupa dilleri dersen ordaki gurbetciler olsun, diger insanlar olsun ogrenmis kisi sayisi cok daha fazla. Bana bir eksi yani gibi geliyor.

En onemli tavsiyem ilgin olan dili sec ve onun uzerine git. Ogrenmen cok daha kolay olur.Benim asya ulkelerine ilgim oldugu icin cinceyi bircok kisiden hizli ogrendim, gercekten ilgisi olmayanin ogrenmesi imkansiz bir dil.

bu arada ben cinceyi sectim ama hala japonca atesim sonmedi secmeli japonca dersi falan almayi dusunuyorum onumuzdeki donem o ayri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ryuzaki Hideki -- 29 Temmuz 2018; 0:41:28 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• hangi ülkeler güçlenir dersen çin o sebeple mandarin öğrenmen lazım

ama güçlenirse güçlensin bence bu saatten sonra ingilizcenin tahtını kimse elinden alamaz kesinlikle gelecekte ingilizce daha da evrensel olacaktır.

ingilizce full biliyor musun ki başka dile geçtin?
  • Ryuzaki Hideki kullanıcısına yanıt
    hocam japonca veya çince den birini seçmek zorundayım hangisini tavsiye edersin bilimsel araştırmalar için misal çinde araştırmalar ne durumda japonya teknolojide ileri vs hangisi daha mantıklı japonca daha kolay gibi bizim dile yakın olduğu için ama çinceyi de konuşan 1 milyar insan var ne diyorsun
  • Trde arapca solladi ingi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Şu japon kardeşimizle muhabbet etmek için japonca öğrenesim var çok seviyor reisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi InScienceWeTrust -- 29 Temmuz 2018; 10:57:6 >
  • orta seviye ingilizceden sonra ruscaya basladim.

daha 1 hafta oldu,rusca yazilari okuyabiliyorum(anlamını bilmeden) cok hizli olmasa da. Bazi kurallari öğrendim.

video egitim youtube kanalindan öğreniyorum, Çince egitimi de gelicel bu kanala. ruscadan sonra cinceyle devam edicem.

neden ogreniyorum bilmiyorum ama dil ogrenmek hosuma gidiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gunpower-storm

Bu mesaj silindi.
    Şikâyetiniz başarıyla iletildi

Bu mesajın devamındaki url'yi kullanarak şikayetinizin durumunu kontrol edebilirsiniz.

Ayrıca her zaman yukardaki şikayet kısmından son durumu görebilirsiniz.
    /ticket.asp?rid=2046436

Pencereyi kapa ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kafam Kasınıyor

orta seviye ingilizceden sonra ruscaya basladim.

daha 1 hafta oldu,rusca yazilari okuyabiliyorum(anlamını bilmeden) cok hizli olmasa da. Bazi kurallari öğrendim.

video egitim youtube kanalindan öğreniyorum, Çince egitimi de gelicel bu kanala. ruscadan sonra cinceyle devam edicem.

neden ogreniyorum bilmiyorum ama dil ogrenmek hosuma gidiyor.
    ты должен развиваться по русски.потому что значит иностранный язык, очень важный.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gunpower-storm

Bu mesaj silindi.
    ben niye banlanayım moruk?
  • quote:

Orijinalden alıntı: InScienceWeTrust

Bu mesaj silindi.
    ты тоже баннед
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.