Şimdi Ara

Rusça mı japonca mı ispanyolca mı çince mi almanca mı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
82
Cevap
0
Favori
6.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: InScienceWeTrust

Bu mesaj silindi.
    Şikâyetiniz başarıyla iletildi

Bu mesajın devamındaki url'yi kullanarak şikayetinizin durumunu kontrol edebilirsiniz.

Ayrıca her zaman yukardaki şikayet kısmından son durumu görebilirsiniz.
    /ticket.asp?rid=2046443

Pencereyi kapa ?
  • تكلم صحيح
  • 不要讓我發瘋
  • quote:

不要讓我發瘋
    japonca biliyorum demişsin.O ilk yazdığın farsçaya benziyor.Farsça mı o ?
  • Türkiye'de Almancı gurbetçi, Rusça bilen Kazaklar, Türkmenler vs çok var. İspanyolca da Türkiye'den ziyade Amerika için iyi. Yani TRde çalışmayı düşünüyorsanız Japonca ve Çince sizi daha değerli kılar diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DiazLou

ты должен развиваться по русски.потому что значит иностранный язык, очень важный.

Alıntıları Göster
    ti doljen (veya daljen, burayı tam çözemedim henuz) razvivaTsya po russki. patomi çto znaçit inostranniy yazik,oçyen vajniy.

baya zevkliydi gerçekten hoşuma gidiyormuş öğrenmek

edit: ANLAMI NE BUNUN ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kafam Kasınıyor -- 29 Temmuz 2018; 13:26:54 >
  • Kafam Kasınıyor kullanıcısına yanıt
    hocam çaktırmadan sövmüşsünüz gibi geldi yazik ocvajnina falan olmuyor
  • quote:

hocam çaktırmadan sövmüşsünüz gibi geldi yazik ocvajnina falan olmuyor
    ben Stevenin yalancısıyım hocam : D umarım küfür etmiyodur
  • quote:

hocam japonca veya çince den birini seçmek zorundayım hangisini tavsiye edersin bilimsel araştırmalar için misal çinde araştırmalar ne durumda japonya teknolojide ileri vs hangisi daha mantıklı japonca daha kolay gibi bizim dile yakın olduğu için ama çinceyi de konuşan 1 milyar insan var ne diyorsun
    ogrenme amacina inelim dilin ozelliklerinden once.

Eger elinde muhendislik gibi bir birikim varsa, ikisiyle de ortaligin tozunu attirirsin, ki japonca da cok mantikli olur.

Elinde pek birsey yoksa, ileride para getirecek ise ihtiyacim var dersen cince ekmeklik bir dil.

Ben su anda hic baslamamis olup bu iki secenegim olsa japoncaya ilgim daha fazla oldugu halde yine cinceyi secerdim. Cunku ingilizce ve turkce disinda bir ozelligim yok. Ha ingilizcen vardir, bir yabanci dilin daha vardir, japonca da olursa nasil olur tam bilemeyecegim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ryuzaki Hideki

ogrenme amacina inelim dilin ozelliklerinden once.

Eger elinde muhendislik gibi bir birikim varsa, ikisiyle de ortaligin tozunu attirirsin, ki japonca da cok mantikli olur.

Elinde pek birsey yoksa, ileride para getirecek ise ihtiyacim var dersen cince ekmeklik bir dil.

Ben su anda hic baslamamis olup bu iki secenegim olsa japoncaya ilgim daha fazla oldugu halde yine cinceyi secerdim. Cunku ingilizce ve turkce disinda bir ozelligim yok. Ha ingilizcen vardir, bir yabanci dilin daha vardir, japonca da olursa nasil olur tam bilemeyecegim.

Alıntıları Göster
    Nick+Avatar+İmzanıza bakarak anime izlediğinizi düşünüyorum. Kursa giderek ve izlemeye devam ederek öğrenirsiniz. Türkçeye çok olmasa da biraz benzeyen bir dil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-05471E679 -- 29 Temmuz 2018; 17:22:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-05471E679

Nick+Avatar+İmzanıza bakarak anime izlediğinizi düşünüyorum. Kursa giderek ve izlemeye devam ederek öğrenirsiniz. Türkçeye çok olmasa da biraz benzeyen bir dil.

Alıntıları Göster
    bi japon kiz vardi okulda tam ayarliyordum tatil oldu

simdi haftada birkac kez yaziyorum baglantiyi koparmamak icin. Gidince bir de sevgili olursam hallederim ben bu isi

eee, dil dile degmeden dil ogrenilmezmis

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-05471E679

Alıntıları Göster
    anime japoncasıyla iş için biriyle konuş bakayım ne oluyor. animedeki japoncayı bırak işi, günlük hayatta bile pek konuşan yok. orada öğrendiğin japonca, japonca değil. anca anime de işe yarar.
  • Россия
  • quote:

Orijinalden alıntı: BigMuffin

hocam bu iki bölüm içinde ösymde dil sınavına mı girmem lazım girmedim bu sene sadece normal tyt aytden girdim yazamaz mıyım bu bölümleri?
    cince dusunuyorsan turkiyede okumaya calisman vakit kaybi olur. Hatta cinceyi cin disinda ogrenmeye calismak epey sikinti bir durum.

En basitinden dilde tonlar var, cinde az bucuk kulak asinaligi yaparsin ama turkiyede olmaz. Bozuk gelir bozuk gider, orada ogrendigini cinde konussamazsin.

Cindeyken ogrenci degisim programiyla oraya gidenleri tanidim. Keske senin gibi(cinde basklayip orada devam etmek) yapsaydik diyorlardi. Cine her geldiklerinde seviyelerinin ilerledigini turkiyeye gelince geriledigini soyluyorlardi.

Ekstra olarak birkac gun once Turkiyede birkac cinli gorup tanismistim, bir yillik hazirlik ile konustugumu duyunca cok sasirdi ve tur rehberlerinin 4 yil cince ogrenip benim gibi konusamadigini soyledi. Nerde nasil okudu o ayri tabi orasini bilmem

• quote:

不要讓我發瘋
    你学了繁体字?你是在台湾学的吗?
  • Kafam Kasınıyor kullanıcısına yanıt
    Bende yurtdisina gittim 15 gun oldu Rusça öğreniyorum bireysel çabalarımla. Simdilik misaifir karsilama uğurlama gibi cumleleri öğrendim. Sokaktaki tabelaları hep okumaya çalışıyorum meraklıyım. Senin gibi hizli okuyamıyorum ben de elbet hizli okumaya baslarim.

Google Play de memrise uygulamasi var cok ysrdimci oldu hafif tek tük hatalari olsa da cok iyi. Udemy den de 65 tl ye Rusça kursu satin aldim daha ona başlayamadim memrise ile devam ediyorum günlük cok konusulan cumleler. Zaten 50 bin kelime varsa günlük 2000 kelime konusuluyor.

İlk basta tesekkurler спасибо bile hemen unutuyordum insanlar burda hep ruscs konustugu icin kulagin asina oluyor istesende unutamiyorsun
  • priveyt kak dila brat
  • quote:

Orijinalden alıntı: aurosonic

Bende yurtdisina gittim 15 gun oldu Rusça öğreniyorum bireysel çabalarımla. Simdilik misaifir karsilama uğurlama gibi cumleleri öğrendim. Sokaktaki tabelaları hep okumaya çalışıyorum meraklıyım. Senin gibi hizli okuyamıyorum ben de elbet hizli okumaya baslarim.

Google Play de memrise uygulamasi var cok ysrdimci oldu hafif tek tük hatalari olsa da cok iyi. Udemy den de 65 tl ye Rusça kursu satin aldim daha ona başlayamadim memrise ile devam ediyorum günlük cok konusulan cumleler. Zaten 50 bin kelime varsa günlük 2000 kelime konusuluyor.

İlk basta tesekkurler спасибо bile hemen unutuyordum insanlar burda hep ruscs konustugu icin kulagin asina oluyor istesende unutamiyorsun
    umarım benim de rusyaya gitme imkanım olur ilerde.
    daha önce otellerde çalışmıştım,ordan gelen bi kulak aşinalığı var.

google playdeki uygulamayı indirip kullanmaya başlıcam.

ben şurdan öğreniyorum. bir göz atın isterseniz. başka diller de var kanalda

https://www.youtube.com/watch?v=MKEfbrOkVKE&list=PLxX2m2Np79VdeaaOjhtNKtXy-VjSvjwUY

• InScienceWeTrust kullanıcısına yanıt
    Привет как дела брат?

Evet bu soyleniyor gelen kisi как дела

Хорошо спасибо diyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aurosonic -- 29 Temmuz 2018; 19:21:37 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.