Şimdi Ara

Rusça mı japonca mı ispanyolca mı çince mi almanca mı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
6.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hahaha benim para verdiğim kurs bu :D allah cezani vermesin moralimi bozdun simdi :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aurosonic -- 29 Temmuz 2018; 19:23:20 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aurosonic

Hahaha benim para verdiğim kurs bu :D allah cezani vermesin moralimi bozdun simdi :D

ne zaman, nereden ve kaç videoluk bir eğitimdi hocam bilgi verir misiniz.burda 39 video var.

ve şuanki rusca seviyeniz nedir, tavsiyeleriniz nedir, siz nasıl öğrendiniz.

EDİT: başkasının yorumu sandım çok pardon,nickinizi simdi fark ettim :DDD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kafam Kasınıyor -- 29 Temmuz 2018; 19:29:43 >
  • Ticaret için çince ve ispanyolca bilimsel araştırmalar için ingilizce ve ispanyolca

Dünyanın evrensel dili ingilizcedir yani aradığın herşeyin ingilizce yazılı bi makalesi vardır bir yerlerde ama dünyada en çok kullanılan dil ispanyolcadır ispanyolca konuşan ingilizce bilmeyen insan bulman ingilizce konuşan türkçe bilmeyen insan bulmandan daha kolay ve dünyadaki en hareketli ticaret çinde sadece çince bildiğin için bile önemli birisi olabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HighDamagE -- 29 Temmuz 2018; 19:30:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pcdaly

anime japoncasıyla iş için biriyle konuş bakayım ne oluyor. animedeki japoncayı bırak işi, günlük hayatta bile pek konuşan yok. orada öğrendiğin japonca, japonca değil. anca anime de işe yarar.

Alıntıları Göster
    Elbette aynı değil ama belli başlı şeyleri öğrenmesinde yardımcı olur.
  • Kafam Kasınıyor kullanıcısına yanıt
    Bendeki ders toplami 64 tane

Rusça mı japonca mı ispanyolca mı çince mi almanca mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aurosonic -- 29 Temmuz 2018; 19:35:1 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aurosonic

Bendeki ders toplami 64 tane

evet şimdi kontrol ettim, udemy için başka videolar çekilmiş.

kendimi eksik hissetmeye başladım :(
  • haroşo spasiba blyat xd
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kafam Kasınıyor

ti doljen (veya daljen, burayı tam çözemedim henuz) razvivaTsya po russki. patomi çto znaçit inostranniy yazik,oçyen vajniy.

baya zevkliydi gerçekten hoşuma gidiyormuş öğrenmek

edit: ANLAMI NE BUNUN ?

Alıntıları Göster

yazım hataların var

doljen: ingilizcedeki should olarak düşün.patamuşto(çünkü anlamı var, tek tek çevirirsen farklı anlamlar çıkar) diye okunur. что şto diye okunur çto diye değil.yazik değil yizık.oçyen değil oçin.

ben yazımda dedim ki : Rusçanı geliştirmen lazım/geliştirmelisin.Çünkü yabancı dil bilmek çok önemlidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DiazLou -- 29 Temmuz 2018; 20:41:33 >

• quote:

ben Stevenin yalancısıyım hocam : D umarım küfür etmiyodur

Alıntıları Göster
    küfür değil hocam.Türkçesini yazdım az önce
  • quote:

Orijinalden alıntı: DiazLou

yazım hataların var

doljen: ingilizcedeki should olarak düşün.patamuşto(çünkü anlamı var, tek tek çevirirsen farklı anlamlar çıkar) diye okunur. что şto diye okunur çto diye değil.yazik değil yizık.oçyen değil oçin.

ben yazımda dedim ki : Rusçanı geliştirmen lazım/geliştirmelisin.Çünkü yabancı dil bilmek çok önemlidir.

Alıntıları Göster
    teşekkür ederim, hata yapa yapa dogru yolu bulucaz.

• quote:

teşekkür ederim, hata yapa yapa dogru yolu bulucaz.

Alıntıları Göster
    aynen. rica ederim ne demek.nerede gidiyorsun kursa?
  • quote:

aynen. rica ederim ne demek.nerede gidiyorsun kursa?

Alıntıları Göster
    youtube sokak .com apartmani video egitim dairesi :)

malesef kursa gitme imkanim yok hocam..

• quote:

youtube sokak .com apartmani video egitim dairesi :)

malesef kursa gitme imkanim yok hocam..

Alıntıları Göster
    anladım.kursa gidebilseydin iyi olurdu.Daha çok verim alırdın.Yani ben en azından verim alacağım yerde bulunmayı tercih ederim
  • quote:

anladım.kursa gidebilseydin iyi olurdu.Daha çok verim alırdın.Yani ben en azından verim alacağım yerde bulunmayı tercih ederim

Alıntıları Göster
    maddi imkanim olmadigi icin gidemiyorum simdilik hocam.

bi dersi 10kez izliyorum. 1 hafta oldu ve daha 4.dersteyim.

• İspanyolca Amerika'da yabancı dil İspanyolca dır

• quote:

maddi imkanim olmadigi icin gidemiyorum simdilik hocam.

bi dersi 10kez izliyorum. 1 hafta oldu ve daha 4.dersteyim.

Alıntıları Göster
    anladım hocam.Bi yerden başlamak çok önemli.Çok iyi yapıyorsun.Sonuna kadar gitmelisin.Dil önemli hemde çok.Ben sırf 2 dil bildiğim için mülakatta diğerlerini almayıp beni almışlardı.Dil öğrenmenin ne kadar önemli olduğunu böyle söyleyeyim sana en basitinden.

• quote:

orta seviye ingilizceden sonra ruscaya basladim.

daha 1 hafta oldu,rusca yazilari okuyabiliyorum(anlamını bilmeden) cok hizli olmasa da. Bazi kurallari öğrendim.

video egitim youtube kanalindan öğreniyorum, Çince egitimi de gelicel bu kanala. ruscadan sonra cinceyle devam edicem.

neden ogreniyorum bilmiyorum ama dil ogrenmek hosuma gidiyor.
    Çok yanlış bir yöntem bu. Bir dili öğrenmeden diğerini öğrenmeyi bırakın aynı anda iki dil öğrenemezsiniz bile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SevgilisiOlanMan

Çok yanlış bir yöntem bu. Bir dili öğrenmeden diğerini öğrenmeyi bırakın aynı anda iki dil öğrenemezsiniz bile.

Alıntıları Göster
    haklisiniz hocam, yalnız ben ingilizce ogrenmeyi biraktim 2 yil once. sıkıldım sanirim ingilizceden bu yuzden.

• Rusça ve İspanyolca arasında seçim yap. Ama en kolayı İspanyolca bence, lisede 2. yabancı dilimizdi kendileri.
  • AwerlawK kullanıcısına yanıt
    ya ispanyolca daha mantıklı gibi geliyor ama rusça çok içine çekiyor beni cs godan dolayı çok fena rusça sempatim var :DDD
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.