Şimdi Ara

Rusça mı japonca mı ispanyolca mı çince mi almanca mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
6.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sizce hangi 2 si mantıklı ve neye göre seçersiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi InScienceWeTrust -- 28 Temmuz 2018; 20:47:15 >

• Rapanyolca
  • türkiyedeysen arapça
  • 1 blocklu geldi 1 troll mesaj 1 ne olduğunu anlamadığım mesaj neyse up xd
  • Mesleğine göre ve gelecekteki planına göre şekillendirebilirsin. Mesleğin veya gelecekte düşündüğün mesleği söylersen yardımcı olmaya çalışırım bildiğim kadarıyla.
  • İngilizce
  • Almanca İspanyolca biliyorum. Çinceye merak salmıştım öyle kaldı yani zor biraz Çince

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1AD08D0F1 -- 28 Temmuz 2018; 21:37:41 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Almanca mı,Fransızca mı ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İspanyolca ve Almanca ..
  • Yan sekmede ben de bunu arastırıyodum iyi denk geldi :D Sanırım cince ve ispanyolcayı secerdim
  • Ben makine mühendisliği öğrencisiyim o yüzden almanca öğreniyorum şu an. Sonra B1 seviyesi felan olduktan sonra ispanyolca yada Rusça düşünüyorum. Fransızca da isterdim de o çok zorlar gibi duruyor ya
  • çevirmen biri olarak En çok para edeni çince bir sayfayısını 105 liraya kadar ( evrağın türüne ) çevirebiliyorsun ve işin ne olursa olsun yarayacak bir dil ama öğrenmesi çok çok zor öyle kursa veya 2nci dil olarak 1-2 saat ders alarak öğrenebilceğin ders değil hocam onun dışında japonca yine çok karlı ve dil yapısı bizim dile benziyor sondan eklemeli olduğu için konuşmasıda eğlenceli tavsiye ederim Ardında da ispanyolca gelir yine aynı sebeplerden ama yukarıdaki arkadaş gibi makine mühendisliği v.b bir bölümdeysen almanca şart gibi birşey günümüzde iyi bir yere gelmek için
  • arapça hocam
  • dasdacik kullanıcısına yanıt
    hocam çevirmen olmak için ne yapmak gerekli kısaca yazar mısın ilgili bi bölüm ne var mesela?
  • Cince ve rusca
  • quote:

Orijinalden alıntı: BigMuffin

hocam çevirmen olmak için ne yapmak gerekli kısaca yazar mısın ilgili bi bölüm ne var mesela?
    herhangi bir dilin, dil edebiyat bölümünü okursan çeviri yapabilirsin. veya türkiye'de çince,rusça,ing,almn,fra,bulgar dilleri için mütercim tercümanlık bölümleri bulunuyor.
  • hocam bu iki bölüm içinde ösymde dil sınavına mı girmem lazım girmedim bu sene sadece normal tyt aytden girdim yazamaz mıyım bu bölümleri?
  • Rusça ve Almanca
  • Ticaret için Çince, bilim için Almanca.
  • up nedenleriyle birlikte yazarsanız memnun olurum bilim için öğrenmek istiyorum açıkçası gelecekte hangi ülkeler güçlenir vs ona göre bir değerlendirme yapsanız iyi olur
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.