Şimdi Ara

RUST [ANA KONU] (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.779
Cevap
35
Favori
157.119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • güncellemeden sonra bişey olmuş galiba bugün tekrar eski oynadığım servera girdim ilk gördüğüm 5 katlı 8x8 metal evimin yok olduğuydu özetle tahta ev gibi metal evde siliniyormuş sadece en alt katın direkleri ve kutular soba falan kalmıştı sonra tekrar bi metal ev yapayım dedim 500 metale kevlar set veya sniper bile yapabilecekken 4 tane metal taban yaptım koymaya çalışırken 4 ü de patladı güncelleme ile gelmiş heralde ilk kez oldu 4 tabanda parçalandı yok oldu koyamadım yeşil gösteriyordu normal daha öncekiler gibi koymaya çalıştım ama koymadı neden boşa gitti hepsi ? oyundan tekrar soğudum emek verip saatlerce belki günlerce metal ev topluyorsun üstüne akşama kadar uğraşıp metal toplayıp yapıyorsun günlerce uğraşıp büyütüyorsun 100 saat oynuyorsun ama 2 haftada o bile siliniyor e niye oynayım o zaman ? cs gibi modlu serverda savaşalım sadece çöp oyun olsun metal evim bile silinecekse o kadar büyük emek vermenin manası yok üstüne bide yaptığım yeşil gözüküyor koyunca parçalanıyor, silah yapıyorsun reapir koymuslar ama 2 kere ateş ediyon silah gidiyo tamir ediyon dayanıklılık düşüyo falan bide onla fazla uğraşıyon zaten
    yani 7 24 oynaman lazım oyunu ki birşeyleri ayakta tutabilesin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-96B6D01A8 -- 11 Mart 2014; 21:24:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: strato026

Metal ev nasıl yapılıyor?

parçalarını toplayıp kit ile öğrenecen
  • Oynayan 10-15 arkadaş toplanıp kalabalık bir server bulsak da orada Türk mahellesi kursak etrafı duvarlarla örülü,nöbetçi kuleleri olan bir site biriniz de Vali olur aranızda...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zala_

Oynayan 10-15 arkadaş toplanıp kalabalık bir server bulsak da orada Türk mahellesi kursak etrafı duvarlarla örülü,nöbetçi kuleleri olan bir site biriniz de Vali olur aranızda...

Ben varım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kingman29

quote:

Oynayan 10-15 arkadaş toplanıp kalabalık bir server bulsak da orada Türk mahellesi kursak etrafı duvarlarla örülü,nöbetçi kuleleri olan bir site biriniz de Vali olur aranızda...

Ben varım.

Benim bir arkadaş var o da gelir büyük ihtimal.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • RUST SUNUCU

Dün akşam 9 da atılan wipe ile açılışını yapmış yeni ve sağlam bir sunucu arkadaşlar. Piyasada olan ilgisiz kendi haline bırakılan sunucuların aksine emin adımlarla yola çıkmıştır. Şöyle adam gibi oynanacak Türk server yok diyen arkadaşlara cevaben kurulmuş bir server. 100 kişilik sunucususuyla, 100 kişilik TS siyle, yayın hayatına başlamış sitesiyle (http://www.rustsunucu.com) tüm Rust severlerin hizmetinde.

PVP sunucusudur.

F1 tuşuna basarak konsolu açıp net.connect sv1.rustsunucu.com:28415 komutunu yazıp Enter tuşuna basmanız yeterlidir.

Site/Forum : http://www.rustsunucu.com

İyi eğlenceler arkadaşlar.

KingdomOfH3aven aramıza katılırsan mutluluk duyarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karaoglan_61 -- 12 Mart 2014; 13:59:32 >
  • quote:

metal ev bile siliniyor köy kursan ne olacak sonsuza kadar kalmıyorki genişletip duvar ör yaşa
  • quote:

Orijinalden alıntı: By Trex

metal ev bile siliniyor köy kursan ne olacak sonsuza kadar kalmıyorki genişletip duvar ör yaşa

Evet o da var. wipe atılıyor çoğu server'a.. benim oynadığım ve dhforum'dan bir arkadaşın önerdiği server'da wipe yok sanırım.gerçi çok boş bir server bir süre sonra yapacak şey kalmayacak bunun da farkındayız ama oyunu alalı 1 hafta oldu olmadı..öğrenmek için boş server ideal.

dediğim gibi bir oluşum için ne yapabiliriz acaba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: By Trex

quote:

Oh be hele şükür bi tane türk pvp server bulduk.Yarın hemen başlıyorum.

• Bende varim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • atacani kullanıcısına yanıt
    Steam kullandıysan bilirsin steamden oyunu satın alıyorsun steam hesabına işleniyor o oyun , herhangi bir bilgisayardan steam hesabına girdiğin sürece oyunu yükleyip oynayabilirsin bu kadar .

Steam hesabı edin ve steam'i yükle zaten steam türkçe gerisini anlarsın , sadece mağzaya rust yazman yeterli .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ILosMasTeR -- 12 Mart 2014; 17:18:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ILosMasTeR

Steam kullandıysan bilirsin steamden oyunu satın alıyorsun steam hesabına işleniyor o oyun , herhangi bir bilgisayardan steam hesabına girdiğin sürece oyunu yükleyip oynayabilirsin bu kadar .

Steam hesabı edin ve steam'i yükle zaten steam türkçe gerisini anlarsın , sadece mağzaya rust yazman yeterli .

Teşekkürler ama oyun çook pahalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: atacani

quote:

Orijinalden alıntı: ILosMasTeR

Teşekkürler ama oyun çook pahalı

değil.
  • atacani kullanıcısına yanıt
    kesinlikle degecek bir oyun
  • karaoglan_61 kullanıcısına yanıt
    Davet için teşekkürler bu akşam bir test sürüşü yapmak şart oldu öyleyse Hala server arayışındayken bunun gelmesi iyi oldu.
  • servera büyük umutlarla girdim çocukları görünce 5dk durmadım
    daha konuşmasını beceremeyen liselilerle oynayacağıma yabancılarla oynarım
    edit: bu arada history de neden gözükmüyor serveR ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-96B6D01A8 -- 12 Mart 2014; 18:56:10 >
  • Server , girdiğim en kalabalık Türk server olarak gozume çarptı.daha kalabalık olan vardır belki ama ben bilmiyorum.
    Bunun yanısıra gunduz vakti makina başında olan genç arkadaşlardan iyi birkaç admin ayarlamaniz iyi olur. Bugün 30-35 dk oynadım en az üç kavgaya şahit oldum.küfür eden de oldu. Bunların önüne gecilirse güzel bir ortam oluşur .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyunu yeni aldım tek başıma hiç zevk almıyorum oyunu birlikte oynayacak arkadaş/arkadaşlar arıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dex_linus -- 12 Mart 2014; 22:06:19 >
  • Arkadaşlar servere girecek insanları seçme şansları yok hakverirsiniz ki. Sadece kural dışı hareket edenler ve küfredenler banlanır o kadar. Konuşmasına ve yaşına göre adam seçme durumu hiçbir serverda olamaz zaten. Bu konulardan biz de şikayetciydik sürekli yaşı küçük kardeşlerimizin trollemeleriyle, küfürleriyle, sağa sola bulaşmalarıyla ve adminlerin ilgisiz olması sebebiyle server server gezdik durduk. Emeklerimiz sürekli wipe istekleriyle çöpe atıldı. Sonunda aramızdan bir kişi çıktı ve bu yola baş koydu. Server açılalı daha 24 saat oldu arkadaşlar. Gerek kapasitesiyle, gerek TS'si gerekse sitesiyle ileriye dönük sağlam bir sunucu olacağı mesajını veriyor zaten. Ben şahsen adminine ve arkadaşlarına güveniyorum ve destekliyorum. Beğenip beğenmemek, destek verip vermemk sizin tercihiniz tabi ama bazı şeylerin zamanla oturacağı da bir gerçek.

Bir serverda aklı başında, olgun insanların sayısı ne kadar artarsa, trollerin, küfürbaz insanların sayısı da o kadar düşecek ve o saygısız bebeler o ortamlarda barınamayacaklardır. Özetle aklı başında, ilgili bir yönetimle yola çıkıldı. Devamı da mutlaka gelecektir. Ama herşeyi adminlerden beklemek de yanlış. Tabi ki huzur bozanları, kural dışı hareket edenleri barındırmayacaklardır ama burayı güzelleştirecek, sunucuyu bir eğlence merkezine dönüştürecek olanlar da bizleriz. Sabredip gereken destek verilirse çok daha iyiye gideceği aşikar. 24 saat içerisinde bu kadar talep görmesi de bunun göstergesi.

Şuan Sunucu lag problemi yaşıyor ama admin direk iletişime geçti ve ilgileniliyor. Gecici bir durum olduğunu düşünüyoruz.

Herkese iyi eğlenceler arkadaşllar.

• sunucu server listesinde neden yok ya da bi ben mi göremiyorum ? history de falan çıkmıyor ?
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.