Şimdi Ara

RUST [ANA KONU] (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.779
Cevap
35
Favori
157.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • By Tyrex şu konuya geldiğinden beri hır çıkarıyorsun , şikayet ettim çoğu mesajın silindi bak , devam edersen hesabın askıya alınabilir . Herkesin görüşüne saygılıyız ama düzgün bir üslübla yazmıyorsunki bu görüşlerini , ters ve agresif mesajlar yazıp duruyorsun , sinirini forumdan falan mı çıkarmaya çalışıyorsun anlamıyorum ben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ILosMasTeR -- 13 Mart 2014; 17:20:20 >
  • beklentilerimin üstünde çok güzel bir oyun.
    tek sorun ne kadar uğraşırsanız uğraşın eviniz 3-5 gün içinde patlatılıyor ve bu durum insanın canını fena halde sıkıyor.
    onun dışında arkadaşlarınızla vakit geçirebileceğiniz eğlenebileceğiniz bir oyun.
    benden 5 yıldız
  • Oyunun geliştirilebilirliği düşünülünce önünde uzun bir yol var. Evleri çok uluorta yerlere kurmamakta fayda var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: By Trex

quote:

Orijinalden alıntı: ILosMasTeR

By Tyrex şu konuya geldiğinden beri hır çıkarıyorsun , şikayet ettim çoğu mesajın silindi bak , devam edersen hesabın askıya alınabilir . Herkesin görüşüne saygılıyız ama düzgün bir üslübla yazmıyorsunki bu görüşlerini , ters ve agresif mesajlar yazıp duruyorsun , sinirini forumdan falan mı çıkarmaya çalışıyorsun anlamıyorum ben

hiç umrumda değil silinip silinmemesi ben gördüğüm neyse direk yazarım olduğu gibi adam düzgün değil demekki düzgün konuşamıyoruz onun hakkında
    hesabım askıya alınabilirmiş hiç umrumda değil
    adamların yaptığı şeyi yazıyorum diğerleride görsün diye burada reklam yapıp oyuncu topluyor ama topladığı kişiler serverda vurmak istedikleri botlar biri onları vurdumu aimbot olup ban yiyor..

Her ölen aim bot diye ağlıyor. Yazdığın iyi oldu uzak duralım.

Dobra dobra konuşunca bu forumda milletin gözüne batıyor demekki. Adam server ile ilgili görüşlerini yazmış . Olumsuz olunca niye yediremiyor insanlar anlamış değilim.

Edit: Videoyuda izledim şimdi. Temiz temiz öldürmüşler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xelforia -- 13 Mart 2014; 18:18:03 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• karaoğlan_61,

Videoyu izledim. Arkadaş sürekli sağ sol yapıp ağacın arkasından kafasını çıkartıyor. Zaten 2-3 kez vuruluyor ve bleeding başlıyor.en son yine kafayı çıkardığında son mermi ile ölüyor. P250 silahının menzili resmi olarak 120 metre oyunda. Videoda yanlış birşey göremedim. Ağacın arkasında sabit durmuyor ki.bi sağ bi sol yapiyor. Ban olayı çok ağır olmuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Zala_

karaoğlan_61,

Videoyu izledim. Arkadaş sürekli sağ sol yapıp ağacın arkasından kafasını çıkartıyor. Zaten 2-3 kez vuruluyor ve bleeding başlıyor.en son yine kafayı çıkardığında son mermi ile ölüyor. P250 silahının menzili resmi olarak 120 metre oyunda. Videoda yanlış birşey göremedim. Ağacın arkasında sabit durmuyor ki.bi sağ bi sol yapiyor. Ban olayı çok ağır olmuş.

2. e gelmişler aynı ağaçta duruyorlar 2kişi pusmus evde bekliyoruz ben sola lazer fake atıyorum adam sağdan cıkıyo salak gibi biz aimbot oluyoruz sonra..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-96B6D01A8 -- 13 Mart 2014; 18:34:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: karaoglan_61

quote:

Orijinalden alıntı: olumsuz adam

quote:

Orijinalden alıntı: karaoglan_61

Bizim klanımıza alım yok yeterli sayıya ulaştık kardeşim ama gelip diğer arkaaşlarla tanışıp kendi klanızı kurabilirsiniz. Kafa dengi insanlarla birlikte çok daha zevkli hale geliyor oyun. Biz de bu şekilde yola çıktık. İyi oyunlar.

hangi server dı ?

F1 tuşuna basarak konsolu açıp net.connect sv1.rustsunucu.com:28415 komutunu yazıp Enter tuşuna basmanız yeterlidir.

Site/Forum :http://www.rustsunucu.com

sw girmiyor hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Zala_

karaoğlan_61,

Ya beyler başta olanları çekme sansarı yoktu ıspat için tekrar gidip video çektiler ve bu durumla karşılaştılar. Dikkat ederseniz darbeyi sağa sola gittiğinde değil ağacın arkasına girdiğinde alıyor. Aimbot programını kullandığı çok aşikar. Nasıl olur da normal karşılarsınız anlamıyorum. Hedef direk kafaya kitleniyor, arkadaş ağaç arkasına geçince ağacı hiçe sayıp hedefi buluyor. Bunu görememek için kör ya da yanlı olmak lazım. Videoda duymuyorsunuz ama o arkadaki arkadaş da aynı şekilde darbe alıyor. Neyse herkesin kendi fikri saygı duyarım ama bu arkadas gelip burada hileci arkadaşını savunup duruyor. Bakın onun hile yaptığını kimse söylemedi ve o banlanmadı zaten. Arkadaşı banlandı. Ne acıdırki bu arkadaş ya dsotunun hile yaptığını bilmiyor ya da bildiği halde görmemezlikten gelip burada iftira atıyor. Bu videodan once olanları görseniz siz de emin olurdunuz. Admin takip sonunda o arkadaşı banladı.www.rustsunucu.com a girip adminin bilgilerinden faydalanabilirsiniz. Kimseye haksılık yapıldığı yok. Bu arkadaş eğer ortada bir haksızlık varsa neden kendisinin değil de arkadaşının banlandıını oturup bir düşünsün.

Bu arkdaşa ve onun gibilere cevap yazıp konuyu daha fazla kirletmelerine fırsat vermeyeceğim. Herkese iyi oyunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karaoglan_61 -- 13 Mart 2014; 21:56:25 >

• Kör ya da yanli değilim.gördüğüm o. Bugün bf4 oyunu bile netcode problemi ile uğraşırken , Ping süresinin hayatı önem taşıdığı durumlarda , agacın arkasinda mermi yemek ( size öyle gelen ) bence kötu bir bahane. Kafasını dışarı çıkarttıkca mermiyi yiyor. Kor veya yanlı diye yafta yapıştirirsan ben de sana yanlisin derim.arkadaşıni korumussun derim.

Gördüğümu yazdığım için kör diyorsun ve kendi forumunda adaletli admin olacağım diyorsun.ben bunu göremedim sende. Aynı fikirde olmayan kör,sen üstad...

• Ben rust falan oynamıyorum artık ne saçmaladın şimdi anlamadım ? ne yedirememesiymiş bu ? kimin nasıl öldüğü benim umrumda bile değil , anlamadan dinlemeden iğnelemeye çalışma beni lütfen . Ben forumdaki konuşma biçiminden bahsediyorum ve haklıyımda yoksa adminler ilgilenmezdi .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ILosMasTeR -- 13 Mart 2014; 21:37:33 >
  • ya aimbot un agacın arkadasında damage ile ne alakası var abi şaka gibi ya aim bot duvardan mı geçiriyor ? hiç mi online oyun oynamadınız ? adam sürekli kafayı sokup cıkarıyo ben sola fake attıgım da otomatik sağ sıkıyom mesela sağ sol taradık ağacın sürekli damage yiyip içe giriyorsunuz öyle gözüküyor gelip hala aim bot yüzünden yazabiliyon ya bunun sebebini şaka gibisin online oyunların hepsinde olan bir gecikme bu, örnek veriyorum 10 sene önce knight oynarken de aynıydı adam 100 metreden vuruyo gibi olurdu senin gibiler hile derdi
    ya arkadaşım hile yapsa zaten benden saklayacak biri değil umrunda olmaz açtım vurdum der en azından bana, 10 000 tane server var çok umrumuzdaydı sanki o server banlandıktan sonra bile yoktu demeye.. sanki açsanız geri mi döncez de ben senle uğraşcam yoktu demeye ? ben olanı yazıyorum siz arkadaşlarınızı koruyup kendi kafanızdaki kurduklarınızı, işinize geleni fark bu.

bir şey bilmeyen adama laf anlatmaya çalışırsan böyle olur siz kendiniz öğrenceksiniz bundan sonra bizim daha anlatabileceğimiz bir şey yok kendi adamlarınızla takılın serverda işte
    bu video ya bakın bakın kendinize gülün
    http://www.youtube.com/watch?v=-kjQ67vzor4
    aimbotmuş
    kanıt videosu demezler mi bide

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-96B6D01A8 -- 13 Mart 2014; 21:46:03 >

• Ya arkadaşlar VAC diye bir koruma sistemi var aimbot kullanıyorsa eninde sonunda ban yiyecek o ayrıca her öldüğümüzde aimbot dersek ohoo şans diye birşey var lag diye birşey var bir sürü faktör var , ben 1 sene önce Moderwarfare 3 adlı oyunda oyundaki radarın sürekli çalışarak radardan adamların yerini görmeyi sağlayan 300 kb bir hile kullandım biraz geç anladı ama anladı 6 ay sonra ban yedim bir daha mw3 sunucularına giremedim , oyunu zaten bırakmıştım ayrı ama ^^ .

Varya ne adamsınız aimbot ısklamaz zaten direk beynine çakar yarım saat vuramamış .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ILosMasTeR -- 13 Mart 2014; 21:50:47 >
  • quote:

Ya arkadaşlar VAC diye bir koruma sistemi var aimbot kullanıyorsa eninde sonunda ban yiyecek o ayrıca her öldüğümüzde aimbot dersek ohoo şans diye birşey var lag diye birşey var bir sürü faktör var , ben 1 sene önce Moderwarfare 3 adlı oyunda oyundaki radarın sürekli çalışarak radardan adamların yerini görmeyi sağlayan 300 kb bir hile kullandım biraz geç anladı ama anladı 6 ay sonra ban yedim bir daha mw3 sunucularına giremedim , oyunu zaten bırakmıştım ayrı ama ^^ .

Varya ne adamsınız aimbot ısklamaz zaten direk beynine çakar yarım saat vuramamış .

Ya konuyu kirletmemek için onlara cevap yazmıyorumdum kendi çapında takılıyor adam. Olayın öncesi var diyorum. Adminin adamı takip ettiğini söyledim. Şans da nereye kadar. Yetenekte nereye kadar. Iskaladı diyorsunuz ıskalayan acaba hileci kankası mı yoksa bu şahıs mı? Konu sahibi olarak "her öldüğünde aimbot dersek ohoo " diyip insanlara ön yargılı yaklaşmayın. Dediğiniz gibi bir durum olsa aynı çatışmada bulunan bu zat da banlanırdı ve bunlar gibi niceleri. Olay bu değil. Yanlış yorumlamayın.

Adam öldürdüğü arkdaşımızın lootuna bakarken, diğer arkadaşımız kaya arkasından ona yaklaşıyor adam bir anda dönüp direk kafadan alıyor. Bunun gibi bir sürü olay. Bunlar sadece benim ve arkadaşlarımın tespitleri. Şikayet edersiniz admin takibe alır. Dedim gibi takip sonucunda da bu şahsın arkdaşının hile yaptığı tespit edildi. Admin bu şahsa gerekli açıklamayı da yaptı.

"ben logout oldugum anda arakdaşın aimbotu açtı, lazerin nasıl kitlenmeye çalıştığını, sürekli zıpladığını, ağacın arkasında aimbot kitlenemeyince ağacın hep aynı alt köşe noktasına vurduğunu görebilirsin."

ve dahası...

Lütfen olayın detayını, geçmişini bilmeden yanlı yaklaşmayalım.

Bu arkadaşın dediği doğru olsa admin yanlı davransa neden ikisini de banlamadı. Neden bu şahıs adam vuramadı da sürekli o hileci kankası vuruyor. Arkadaş burada deli gibi hileci kankasını savunuyor, ne mantıkla anlamış değilim. Lazeri fake sağa tutuyormus da adam soldan çıkınca vuruyormus. Ben de videoyu izliyorum, hepiniz izliyorsunuz. Arkadaş lazer tutulan taraftan çıkıyor hep ve anında darbe alıyor. Senin dediğin gibi diğer taraftan çıkmıyor. Tutarsız ve yanlı yazıların ortada. Demin de dediğim gibi o arkadaşının tek olayı değil. Bunun gibi bir sürü olayı var. Şikayetler üzerine incelenmiş ve hile yaptığı tespit edilince banlanmış

By Trex Git nerede oynarsan oyna. Kimseyi zorla tutmuyorlar. Bu server da hile yapan, küfreden, kurallara uymayan tespit ve inceleme sonrasında kanıtlanırsa banlanıyor. O yüzden senin kanka da banlanmış. Senin hile yapmadığın tespit edilmiş banlanmamışsın. Haybeye admin kayırıyor diye ağlıyorsun. Başka serverda da böyle adalet bulursan git o serverda oyna reklamını yap. Millete çamur atıp durma. Gelir sonra ağlarsın burada.

NOT : Ne yaparsanız yapın arkadaşlar. İnsanların tamamını memnun edemezsiniz. Millet şikayet eder , hileci küfürbaz kaynar şikayet edersiniz admin ilgilenmez. İlgili admin çıkar olayı yüzeysel değilde derinlemesine inceler takip eder, adı geçenleri değil de tespit ettiği hileciyi banlar, bu sefer onların kankası gelir serverinizi kötüler. Admine iftira atar. Bu server işi zaten benim yapacağım iş değil. Bizim milletimizle uğraşılmaz. Cesaret edip bu işe girişip emek harcayanı da can-ı gönülden tebrik ederim. Ve gelir ana konu da bu serverdan rust severleri haberdar ederim. Onun dışında ben de hepiniz gibi oyun sevdalısıyım. Keyfime eğlenceme bakarım. Kim nerede mutluysa, kontrolünden memnunsa gitsin orada oynasın. Binlerce oyuncu var. Yüzlerce server var. Herkese iyi eğlenceler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karaoglan_61 -- 13 Mart 2014; 22:47:44 >

• Oyundaki tek sorun banditler. Hiç sormadan etmeden kafaya sıkıyolar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Coldthief333

Oyundaki tek sorun banditler. Hiç sormadan etmeden kafaya sıkıyolar.

Silaha ulaşım biraz zorlaşsa bunların sayısıda azalır bence...İki dk town-run yapıyorsun hemen silah çıkıyor
  • ben mi ağlıyor muşum

admin ve arkadaşları tüm clanı dağıttık ne sniperları kaldı ne kevlar setleri çıplak gelmeye basladılar admine ağlayıp adamı banlatılar video ortada herkes üglüyor halinize hala bunu diyebiliyorsunuz şaka gibisiniz diyorum ya cahille tartışmaya girmeyecen siz çocukları kandırıp elinde taşla koşarken vurmaya devam edin anca onu becerirsiniz.
    Benden bu kadar sen saçmalamaya devam et

• quote:

Ben rust falan oynamıyorum artık ne saçmaladın şimdi anlamadım ? ne yedirememesiymiş bu ? kimin nasıl öldüğü benim umrumda bile değil , anlamadan dinlemeden iğnelemeye çalışma beni lütfen . Ben forumdaki konuşma biçiminden bahsediyorum ve haklıyımda yoksa adminler ilgilenmezdi .

Anlamaman gayet normal. Seninle bir alakası yokki zaten karaoğlanmıdır nedir ondan bahsettim ben. Sen savundugun konuda haklısın ona lafım yok .
  • quote:

Orijinalden alıntı: By Trex

ben mi ağlıyor muşum

admin ve arkadaşları tüm clanı dağıttık ne sniperları kaldı ne kevlar setleri çıplak gelmeye basladılar admine ağlayıp adamı banlatılar video ortada herkes üglüyor halinize hala bunu diyebiliyorsunuz şaka gibisiniz diyorum ya cahille tartışmaya girmeyecen siz çocukları kandırıp elinde taşla koşarken vurmaya devam edin anca onu becerirsiniz.
    Benden bu kadar sen saçmalamaya devam et

hileyi ilk tespit eden oyuncu olarak başka bir metinden t-rex'e cevabımdır;

bende özetleyeyim o zaman, boş yere savunduğun arkadaşın hangardan çıkar çıkmaz p250 ile yaklasık 100 metre mesafeden 2-3 mermide indirdi beni;
    1) ne ara farketti orda olduğumu, 2) koştuğum yönde aramızda ağaç var ben ancak hangardan çıktığını seçebildim adamın dallardan, adam headshot çekiyor, 3) nerdeyse 50-60 metre arkamda takım arkadaşım var ts'den diyorum saklan aimbotlu var adam kayanın arkasına kaçtı sevgili hileci arkadaşın benim lootumu alırken(yani kafası öne eğik haldeyken) kayanın arkasından çıkan takım arkadaşıma da birden headshot çekip onuda öldürüyor, bu noktada kişisel olarak ben eminim hile olduğundan!!
    gelelim son noktaya siz öldürdüğünüz 2 kişinin(videoda ki) lootunu toplarken ben karanlıkta bina arkasından açığa çıkar çıkmaz lazer üstüme kilitlendi ama hile yapan arkadaşın koz vermemek için yanıma geldi ben sabitken hs attı, bu çok normal ama karanlıkta ben 100 m'den bile uzak mesafedeyken ve açığa çıkar çıkmaz üstüme kilitlenen lazer bile tek başına yeterli aimbot için. o yüzden boş konuşup forum kirletmeye gerek yok yada iftira atmaya.. sen hile yapmadın zaten sana pusu atınca gördük biz aiminin ne kadar güzel olduğunu, ne kadar güzel fps oynadığını, sonuç olarak c4 yada el bombası kullanmadan raidlemiş lootlarımızı geri almışta olduk, ha çıkarken bize küfür ettin, boş boş konuştun bunlar çok önemli değil sinirle olur sonuçta kaybetme duygusu söz konusu ama servera bok atmaya çalışmışsın, adaletsiz demişsin bunlar boş işler, kendini düşürme hile yapan arkadaşın için..
    aradığınız gibi bir server bulursunuz elbet, onlardan çok var fakat benim tek istediğim bu serverin bu şekilde hilecilere ve küfür edenlere müsamaha göstermeden yoluna devam etmesidir. Bilip bilmeden yapılan iftiraların bir anlamı yoktur. Herkese iyi oyunlar..

dipnot: admin adminliğini yapmıştır, ne bize lootumuzu geri vermiştir ne de yardım etmiştir. burada herkes kendi fikrini özgürce dile getirebilir yada düşünmek istediğini düşünebilir ama benim rustta aktif geçirdiğim oyun süresi ve farklı serverlarda ki tecrübemle emin olduğum bir hiledir ve bu konuda da son derecede rahatım banlandıgı icin, adam olan adam gibi oynar, hile yapacak olan single player oynar.. son olarak arkadaşını savunup duran t rex; arkadaşı hile yapmaya başladığında oyunda değildir ve oyuna girdikten sonra da bu çatışmalarda adam vuramamıştır. clanı dağıttık derken kendisini üstümüz çıplak giderek bulduğumuz bir mp5 ile raidledik(patlayıcısız) ve server ı küfrederek ve bu server kapanacak diye tehditlerle terketmiştir.. bu noktada bu konunun artık kapanması gerekir, elbet insanlarda önyargı oluşur yok taraflı server girmeyelim ıvır zıvır diye, tabii ki onlarada saygı duyuyorum ama yapacak birşey yok, çünkü herzaman çıkar böyle tipler, herkesi memnun edemezsiniz.

herkese iyi geceler, iyi oyunlar..

• ya kusura bakma sabahtan beri sizle uğraşıyorum şimdi bu romanı okuyup tekrar cevap yazamayacam 150 saat oynamısım bu oyunuda ilk kez girmiyorum siz hala bir şeyleri çözemediyseniz diyecek sözüm yok ilk cümlenin yarısını okudum daha hangardan cıkar cıkmaz p250 le vurdu dediğin yerde size yine gülmüştük adam arkanızda siz hangara girmiştiniz mapin bi ucundan diğeri gözüküyo 2kişi koşa koaş gidiyonuz kör değil ya ? oda pustu bekledi ne bekliyorsun ? yarım saat taramasını vuramamasını senin dönmeni görmeni vurmanımı ? hiç mi fps oynamadınız abi şaka gibisiniz daha 1. cümlenin yarısnını okumam yetti
    sizin yaşınız kadar oynadım ben bu oyunları her oyunda sizin gibi botlar var hep aynı şeyleri sayıklıyorlar diyecek sözüm yok anca elinde taşla koşanları vurun siz.
  • yalan olduğu açıkça ortada çünkü biz hangara loota gidiyorduk hangardan çıkmıyorduk, hangardan çıkar çıkmaz 100 metre sol tarafında bana hs ceken senin hileci arkadaşındı; birde arkanızdaydı diyorsun utanmadan bilmeden konuşuyorsun!! :) ayrıca sen daha oyunda yoktun neyine güleceksin, yarım saat sonra girdin oyuna.. geç bu ayakları benim yaşımı da bırak; senin fps'ni de gördük raidlerken.. ;)
    oyun saatiyle artistlik yapacaksan önce benimkine bak, su anda 560'ı geçmiş; neredeyse 3 kat daha fazla senden, sen gitmeye çalışırken biz dönmüşüz be ufaklık!! uzattığın yeter artık azcık saygın olsun insanlara, yalan atmadan gerçekleri konuş yada sus otur yerine kimsenin dedikodusunu da yapma!!

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.