Şimdi Ara

RUST [ANA KONU] (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.779
Cevap
35
Favori
156.948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: By Trex

quote:

Orijinalden alıntı: Zala_

quote:

dururda kendini koruyabildiysen yani tahta ev yaptıysan zaten 5günde yok olur ev metal evide patlatırlar şahsen önceki oyunadığım serverda baya büyük bi metal evim vardı labirent ve fakelerden oluşan 50+ c4 ile gelip patlatmışlar evi çok şaşırmıştım

Ev pek ortada değil. sote sayılabilecek bir yerde . bi de server boş zaten. 10-11 kişi en kalabalık gördüğüm anlar. PVP için ara sıra başka serverlara gireyim o halde.

Senin eve resmen hırs yapmışlar. SWAT ekibi operasyon düzenlemiş. Daha bizim serverda C4 bulan yok.

c4 bulmak zor bir şey değil boş server da her şey daha kolay, dolu serverda c4 için airdrobu almaya kalktığında herkes orda oluyor ama boş server da gidip rahatça alıp öğrenebiliyorsun herşeyi rahatça toplayabiliyorsun benim o az kişili oynadığım serverda herşeyi biliyorum c4 rad set kevlar set her türlü araç gereci yapmayı vs. ve çevrede az kişi olunca hammadde toplamasıda kolay oluyor bolca yapıyorsun
    ondan offical server geçtim en azından herkeste c4 olmasın dedim az ev olunca da patlatıyorlar gördüklerini officalda o kadar kişi hem c4 az kişide oluyor hem aşırı ev ve baraka dolu oluyor oyun o yüzden az oyunculu serverlardan daha güvenli geldi bana

bu söylediğin gibi varmı hocam iyi server steam arkadaşlarda eklisin bende olmadı arada takılabiliriz

• quote:

Orijinalden alıntı: TheMuyu

quote:

quote:

quote:

dururda kendini koruyabildiysen yani tahta ev yaptıysan zaten 5günde yok olur ev metal evide patlatırlar şahsen önceki oyunadığım serverda baya büyük bi metal evim vardı labirent ve fakelerden oluşan 50+ c4 ile gelip patlatmışlar evi çok şaşırmıştım

Ev pek ortada değil. sote sayılabilecek bir yerde . bi de server boş zaten. 10-11 kişi en kalabalık gördüğüm anlar. PVP için ara sıra başka serverlara gireyim o halde.

Senin eve resmen hırs yapmışlar. SWAT ekibi operasyon düzenlemiş. Daha bizim serverda C4 bulan yok.

c4 bulmak zor bir şey değil boş server da her şey daha kolay, dolu serverda c4 için airdrobu almaya kalktığında herkes orda oluyor ama boş server da gidip rahatça alıp öğrenebiliyorsun herşeyi rahatça toplayabiliyorsun benim o az kişili oynadığım serverda herşeyi biliyorum c4 rad set kevlar set her türlü araç gereci yapmayı vs. ve çevrede az kişi olunca hammadde toplamasıda kolay oluyor bolca yapıyorsun
    ondan offical server geçtim en azından herkeste c4 olmasın dedim az ev olunca da patlatıyorlar gördüklerini officalda o kadar kişi hem c4 az kişide oluyor hem aşırı ev ve baraka dolu oluyor oyun o yüzden az oyunculu serverlardan daha güvenli geldi bana

bu söylediğin gibi varmı hocam iyi server steam arkadaşlarda eklisin bende olmadı arada takılabiliriz

valla nerde oynadıysam beğenmedim boş sv de 4katlı geniş metal evim patladı 50 tane c4 kullanmıs adamlar en aşa sonra yok oldu dedim offical geçeyim metal kapılı ev yaptım ilk girdiğimde 3saat sonra patlatmıslardıo dağda kayaların arasında bulup şimdi bu yeni tr servera girdim oraya bakıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-96B6D01A8 -- 12 Mart 2014; 23:49:13 >

• hocam 50 c4 baya buyuk bi rakam adminin parmağı filan olmasın o işte
    siz bulursanız adam akıllı server haber verebilrseniz iyi olur bu hafta sonu bende takılmayı düşünüyordum biraz
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMuyu

hocam 50 c4 baya buyuk bi rakam adminin parmağı filan olmasın o işte
    siz bulursanız adam akıllı server haber verebilrseniz iyi olur bu hafta sonu bende takılmayı düşünüyordum biraz

valla bi fikrim yok 1-2 tane fake kapı kalmıstı sadece 20 den fazla kapı patlamıstı üst katlardaki fake odalar vs. her yere kutu kjoymustum her yeri patlatmıs adamlar sonra tekrar kapı koydum oyuna girmeyince siliniyormus metal evde geldiğimde sdece tabanlar kalmıstı
  • Oyunu almayı düşünüyordum, deneme amaçlı oynamaya başladım yeni. ama bu kapı patlatma olayları vs yüzünden vazgeçiyorum almaktan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: denizza

Oyunu almayı düşünüyordum, deneme amaçlı oynamaya başladım yeni. ama bu kapı patlatma olayları vs yüzünden vazgeçiyorum almaktan.

Oyunun bir gerçekciligi diyelim buna...adada en güçlü olmaya çalışıyorsun ve bunun yolu rakiplerinden daha donanımlı olmak ve/veya onları yok etmek,fakirlestirmek. Onları kendine düşman ettikten sonra sürekli kendinin de saldırı altında kalabilecegini düşünmek..

Tahta kapılar 2-3, demir kapılar 3-4 C4 ile patlıyor.ama gidip ilk kapının ardına tüm mal varligini koyarsan tabii ki olmaz.matruska gibi evler yaparak korursun kendini.dışarı duvarlar,duvarlar ve 4-5 katli 8-10 odalı evler. Çok zor değil.ama en az 1 arkadaş iyi olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: denizza

Oyunu almayı düşünüyordum, deneme amaçlı oynamaya başladım yeni. ama bu kapı patlatma olayları vs yüzünden vazgeçiyorum almaktan.

Oyunun bir gerçekciligi diyelim buna...adada en güçlü olmaya çalışıyorsun ve bunun yolu rakiplerinden daha donanımlı olmak ve/veya onları yok etmek,fakirlestirmek. Onları kendine düşman ettikten sonra sürekli kendinin de saldırı altında kalabilecegini düşünmek..

Tahta kapılar 2-3, demir kapılar 3-4 C4 ile patlıyor.ama gidip ilk kapının ardına tüm mal varligini koyarsan tabii ki olmaz.matruska gibi evler yaparak korursun kendini.dışarı duvarlar,duvarlar ve 4-5 katli 8-10 odalı evler. Çok zor değil.ama en az 1 arkadaş iyi olur.

yanlış bilgi vermeyelim tahta kapıyı balta ile bile kırabilirsiniz demir kapılar 2 c4 ile patlar tahta duvar 1-2 metal duvar 3 c4 ister

• serverın bot clanını vurup, evimizi bastıklarında mal gibi gelip herşeylerini kaybedince fazla sinirlenmişler bunların yandaşı admin banladı hepimizi aimbotmuş..
    sola laser tutuyorum adam sağdan cıkıyor vuruyoruz aimbot oluyoruz aynı ağacın arkasında pusuyor bekliyoz izliyoz izliyo oluyoruz :D
    video var dediler ortada bişey yok sniper dahil kevlar set her türlü iteme hangarın ordaki evden ulaşabilirsiniz ADMİNİNİZ saolsun şaka gibi
    asıl komik olan admini konuşmaya çağırıyoruz 5dk gelmiyor adama olayı açıklıyorum o wall diyor ortada bir şey sunmuyor video var diyorlar saatler geçti cevap yok hiç birinden, uğraşamayız diyorlar.. dün aynı adamların evinin çatısı yok biri girmiş nası girdin diye 30dk giremez diye konustu gelsin diyor adam gelmeyince onuda banladı şimdi kendi gelmiyor komik olan oydu
    özetle adminin işine gelen neyse öyle ezilerek oynamazsanız size ekmek yok elinde taşla koşcan servera.. sanki başka server yok tehtit ediyor..

modlu serverlara girmeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-96B6D01A8 -- 13 Mart 2014; 14:31:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kingman29

quote:

quote:

Oynayan 10-15 arkadaş toplanıp kalabalık bir server bulsak da orada Türk mahellesi kursak etrafı duvarlarla örülü,nöbetçi kuleleri olan bir site biriniz de Vali olur aranızda...

metal ev bile siliniyor köy kursan ne olacak sonsuza kadar kalmıyorki genişletip duvar ör yaşa

Oh be hele şükür bi tane türk pvp server bulduk.Yarın hemen başlıyorum.

katılabilir miyim ? steam id: UncleRey

• quote:

sunucu server listesinde neden yok ya da bi ben mi göremiyorum ? history de falan çıkmıyor ?

Listede var, isim sırasına göre dizerseniz bulma şansınız olur. Tekrar deneyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: karaoglan_61

quote:

sunucu server listesinde neden yok ya da bi ben mi göremiyorum ? history de falan çıkmıyor ?

denedim denedim ama elinde taşla koşan keklik arıyorsunuz siz oyuncu değil bot arıyorsunuz.
  • quote:

serverın bot clanını vurup, evimizi bastıklarında mal gibi gelip herşeylerini kaybedince fazla sinirlenmişler bunların yandaşı admin banladı hepimizi aimbotmuş..
    sola laser tutuyorum adam sağdan cıkıyor vuruyoruz aimbot oluyoruz aynı ağacın arkasında pusuyor bekliyoz izliyoz izliyo oluyoruz :D
    video var dediler ortada bişey yok sniper dahil kevlar set her türlü iteme hangarın ordaki evden ulaşabilirsiniz ADMİNİNİZ saolsun şaka gibi
    asıl komik olan admini konuşmaya çağırıyoruz 5dk gelmiyor adama olayı açıklıyorum o wall diyor ortada bir şey sunmuyor video var diyorlar saatler geçti cevap yok hiç birinden, uğraşamayız diyorlar.. dün aynı adamların evinin çatısı yok biri girmiş nası girdin diye 30dk giremez diye konustu gelsin diyor adam gelmeyince onuda banladı şimdi kendi gelmiyor komik olan oydu
    özetle adminin işine gelen neyse öyle ezilerek oynamazsanız size ekmek yok elinde taşla koşcan servera.. sanki başka server yok tehtit ediyor..

Hangi server bu girmeyelim

• quote:

Orijinalden alıntı: DIDIER DROGBA

quote:

serverın bot clanını vurup, evimizi bastıklarında mal gibi gelip herşeylerini kaybedince fazla sinirlenmişler bunların yandaşı admin banladı hepimizi aimbotmuş..

şu karaoğlanın verdiği server

• quote:

quote:

quote:

denedim denedim ama elinde taşla koşan keklik arıyorsunuz siz oyuncu değil bot arıyorsunuz.

boş konuşup insanları germeyin arkadaşlar. Bizim birşey aradığımız yok. Seviyeli, küfürsüz, hilesiz, hırdasız, saygılı, olgun insanları aramızda görme arzumuz var o kadar. Ben bu serverin bir oyuncusu olarak geldim Rust Ana Konu da bir bilgi paylaştım. Katılıp katılmamak, senin elinde. kurulalı daha 2 gün olmamış bir server hakkında ileri geri konuşmanın anlamı yok.

• quote:

quote:

quote:

Ya o arkadaşlar bu yola çıkarken böyle seviyesiz insanların iftiraları ile karşılacaklarını biliyorlardı. Herşeyi göze alarak emek harcayarak bu yola çıktıklarına ben şaitim. İsteyen senin iftiralarına inanır isteyen gelir, görür, tanır. Kimseye zorla birşey yaptıracak değiller. Efendi efendi, saygı çerçevesisinde hilesiz hurdasız oynayan herkese kapı açık. Admine iftira atıp emeklerini çalanlarda aldıkları ahla kalırlar.

Admin ilgilenmemiş. Adam birtek senin işinle mi uğraşıyor. İnsanlar lagsız, sorunsuz oynasınlar diye sabah akşam emek harcıyor o adam. Burada yalan yanlış konuşup hakkını yiyorsun. Video video diye ağlıyorsun insanlara bunun hazırlığı için zaman bile tanımıyorsun. Buyur istediğin video. Seni bilmem ama arkadaşın çok kabiliyetliymiş. P250 ile 100m mesafeden ağaç arkasındaki adamı nokta atışı alabilecek kadar aşmış olayı. Sen de gel burada o hileciyi savun.

İzleyin siz karar verin arkadaşlar.

https://www.youtube.com/watch?v=-kjQ67vzor4&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karaoglan_61 -- 13 Mart 2014; 16:50:43 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ya o arkadaşlar bu yola çıkarken böyle seviyesiz insanların iftiraları ile karşılacaklarını biliyorlardı. Herşeyi göze alarak emek harcayarak bu yola çıktıklarına ben şaitim. İsteyen senin iftiralarına inanır isteyen gelir, görür, tanır. Kimseye zorla birşey yaptıracak değiller. Efendi efendi, saygı çerçevesisinde hilesiz hurdasız oynayan herkese kapı açık. Admine iftira atıp emeklerini çalanlarda aldıkları ahla kalırlar.

Admin ilgilenmemiş. Adam birtek senin işinle mi uğraşıyor. İnsanlar lagsız, sorunsuz oynasınlar diye sabah akşam emek harcıyor o adam. Burada yalan yanlış konuşup hakkını yiyorsun. Video video diye ağlıyorsun insanlara bunun hazırlığı için zaman bile tanımıyorsun. Buyur istediğin video. Seni bilmem ama arkadaşın çok kabiliyetliymiş. P250 ile 100m mesafeden ağaç arkasındaki adamı kafadan alabilecek kadar aşmış olayı. Sen de gel burada o hileciyi savun.

İzleyin siz karar verin arkadaşlar.

https://www.youtube.com/watch?v=-kjQ67vzor4&feature=youtu.be

gruba alım varmı ? çıktığından beri oynuyorum bilgiliyim yani

• Bizim klanımıza alım yok yeterli sayıya ulaştık kardeşim ama gelip diğer arkaaşlarla tanışıp kendi klanızı kurabilirsiniz. Kafa dengi insanlarla birlikte çok daha zevkli hale geliyor oyun. Biz de bu şekilde yola çıktık. İyi oyunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karaoglan_61 -- 13 Mart 2014; 16:54:53 >
  • quote:

Bizim klanımıza alım yok yeterli sayıya ulaştık kardeşim ama gelip diğer arkaaşlarla tanışıp kendi klanızı kurabilirsiniz. Kafa dengi insanlarla birlikte çok daha zevkli hale geliyor oyun. Biz de bu şekilde yola çıktık. İyi oyunlar.

hangi server dı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: olumsuz adam

quote:

Bizim klanımıza alım yok yeterli sayıya ulaştık kardeşim ama gelip diğer arkaaşlarla tanışıp kendi klanızı kurabilirsiniz. Kafa dengi insanlarla birlikte çok daha zevkli hale geliyor oyun. Biz de bu şekilde yola çıktık. İyi oyunlar.

hangi server dı ?

F1 tuşuna basarak konsolu açıp net.connect sv1.rustsunucu.com:28415 komutunu yazıp Enter tuşuna basmanız yeterlidir.

Site/Forum :http://www.rustsunucu.com

• kardeş bırak bu ayakları benide bilen biliyor burda steam adresim imzamda var biz fps oyuncusuyuz karşıdakiler ağacın arkasında pusmus 2 bot kafayı cıkarıyorlar gömüyoz aim bot diyorlar video koymuslar izledin mi ? BİR BOK YOK videoda
    sunucu adamamen onların takımı destekleyen bir admin ve boş adamlarla dolu biz ne görürsek onu söylüyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-96B6D01A8 -- 13 Mart 2014; 17:14:43 >
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.