Şimdi Ara

RUST [ANA KONU] (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.779
Cevap
35
Favori
156.958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • cümleyi algılayamıyorsun nası sana laf anlatabilirim ki her cümlemi kendine göre değiştirirsen ?
    öncelikle profilin gizli göremedim fakat ö.değil benim söylediğim senin anladığın gibi değil "150 saat oynamısım bu oyunada ilk kez girmiyorum" yazıyorum yani karşında o taşla koşan vurduğun adamlar yok diyorum senden fazla oynadım demiyorum yada sen bilmiyorsun demiyorum bizde oynuyoruz diyorum sanki yeni başlamışız gibi oyunu öğretme diyorum ona bakarsan sadece son 1 senede oynadıgım csgo 1100 saat ömrüm fps oynamakla geçti kafanıza 2 kurşun yiyip ağlıyorsunuz sizin gibileri çok gördük her oyunda varsınız diyorum yapcak bişi yok bide video çekip kendinizi rezil ediyorsunuz ben belki oynayamam ölürüm ama sizin gibi aimbot diye ağlamam 2 hs yiyince..

arkadaşınız admin geldi bana diyorki laser açmıssınzı bi sağ bi sol gidiyo lazer diyo video var diyo videoyu izleyuenlerin yorumunuda okudun lazerin üstüne senin yürümen mi gerekiyor tabi bi sağ bi sol gidecek bide 2kişiyiz durduğunuz bi ağaç sağ sol sıkıyoz fake atıp herşey aim bot dediniz hangi birine cevap vercez şaka gibi saymakla bitmez şeyler duyduk

özetle o kadar saçmalıdınız ki o kadar saçma şeyler ortaya attınız ki hangi birine cevap vereceğini şaşırıyor insan bi diyo ağacın arkasında vuruyo çünkü aim bot
    sonra geldi ışınlandı yanıma diyo lazeri kayıyo
    lazer bi sağda bi solda diyo sola tutuyoralr sağdan vuruyorlar

10 yaşında çocuklar yemiyor sizin gibi yesede ağlamıyor büyüyün artık, hileyi biz değil sizin gibi ölünc ağlayıp hırs yapıp admin abilerini çağıranlar kullanır çünkü admin bulamayınca hile ile yenmek ister gücünüzün yetmediği yerde baheneniz boldur 2dk da 10 farklı şey yazarsınız ağacın arkasında kurşun geliyor laszeri kayıyor hangara girdik çıkınca p250 le kafamıza sıkıyor bilmem ne..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-96B6D01A8 -- 14 Mart 2014; 3:11:29 >

• ya kusura bakma sabahtan beri sizle uğraşıyorum şimdi bu romanı okuyup tekrar cevap yazamayacam 150 saat oynamısım bu oyunuda ilk kez girmiyorum siz hala bir şeyleri çözemediyseniz diyecek sözüm yok ilk cümlenin yarısını okudum daha hangardan cıkar cıkmaz p250 le vurdu dediğin yerde size yine gülmüştük adam arkanızda siz hangara girmiştiniz mapin bi ucundan diğeri gözüküyo 2kişi koşa koaş gidiyonuz kör değil ya ? oda pustu bekledi ne bekliyorsun ? yarım saat taramasını vuramamasını senin dönmeni görmeni vurmanımı ? hiç mi fps oynamadınız abi şaka gibisiniz daha 1. cümlenin yarısnını okumam yetti
    sizin yaşınız kadar oynadım ben bu oyunları her oyunda sizin gibi botlar var hep aynı şeyleri sayıklıyorlar diyecek sözüm yok anca elinde taşla koşanları vurun siz.

yalan olduğu açıkça ortada çünkü biz hangara loota gidiyorduk hangardan çıkmıyorduk, hangardan çıkar çıkmaz 100 metre sol tarafında bana hs ceken senin hileci arkadaşındı; birde arkanızdaydı diyorsun utanmadan bilmeden konuşuyorsun!! :) ayrıca sen daha oyunda yoktun neyine güleceksin, yarım saat sonra girdin oyuna.. geç bu ayakları benim yaşımı da bırak; senin fps'ni de gördük raidlerken.. ;)
    oyun saatiyle artistlik yapacaksan önce benimkine bak, su anda 560'ı geçmiş; neredeyse 3 kat daha fazla senden, sen gitmeye çalışırken biz dönmüşüz be ufaklık!! uzattığın yeter artık azcık saygın olsun insanlara, yalan atmadan gerçekleri konuş yada sus otur yerine kimsenin dedikodusunu da yapma!!

10 yaşında çocuklar yemiyor sizin gibi yesede ağlamıyor büyüyün artık, hileyi biz değil sizin gibi ölünc ağlayıp hırs yapıp admin abilerini çağıranlar kullanır çünkü admin bulamayınca hile ile yenmek ister gücünüzün yetmediği yerde baheneniz boldur 2dk da 10 farklı şey yazarsınız ağacın arkasında kurşun geliyor laszeri kayıyor hangara girdik çıkınca p250 le kafamıza sıkıyor bilmem ne..

sen yoktun diyorum hala konusuyorsun, biz hangara giremedik diyorum hala zırvalıyorsun, bilmeden konusma diye kalın harflerle gösterdim, şimdi sen buna da cevap yazarsın, asıl sen büyüde arkadasım hile yaptı de, loot topladı de, banlanınca biri geldi gerçek pusuyu koydu duvar patlatmadan beni donsuz bıraktı ben ağladım küfredip gittim hala sindiremedim de.. konu benim için kapanmıştır, kendini düsürme daha fazla, forumla ilgilendigin ortada mesaj sayından ben sadece saçma sapan yorumlarını görünce okuyup eğlendim kayıt olup açıkladım ama sıkıldım saçmalıktan, atıp tutmakta rahat ol nasıl olsa ne bir daha okurum nede cevaplarım, hadi eyv..

• Bu serverda ben de oynuyorum.Banlanan kişi daha serverın ikinci günü sabahtan akşama kadar eline silahı almış bütün haritayı gezip çıplak insan avlıyodu.İnsanlar iki tane odun toplayıp başını sokacak ev yapma derdinde ama bu hileci tarafından defalarca vuruldum.Hem de nerden vurduğunu hiç anlamadım.Banlanması isabet olmuş.Yoksa bu serverda kimse kalmazdı.Herkes serverı terk ederdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaklaşık bir hafta oldu Rust'ı alalı ve burdan yazdığım mesaja dönen arkadaşlar oldu teşekkür ederim.

Bir arkadaşımızla ilk bina-kale-yaşam alanı karışımı yapımızı oluşturmaya başladık. Yaklaşık 2 gün sonra tamamen bitecek diyebilirim. Şu anlık genel hatlarıyla oluşturduk her katı ayrı ayrı dolu olacak şekilde tasarlamaya çalıştık. Kiracılarımızı bekliyoruz 6x2 kat şeklinde 3 katımız boşta. Yaklaşık 13-14 tane metal kapı kullandık. Tamamen ekipmanlara ulaşmak en az 6-7 c4 ile mümkün kıldık dahada geliştirmeyi planlıyoruz. 4 kat 6x2 sanırım tam hatırlamıyorum ve çatısı teras şeklinde planlıyoruz 4 katta gözcü kulesi tarzında bir şey planladık toplamda 8 kat. Merdivenle orta katlardan girmeye çalışan yaramaz arkadaşlar içinde küçük sürprizler hazırladık. Ayrıca ilk deneyimimiz olduğunuda varsayarsak başarılı olduk diyebilirim. Uzun zamandır DayZ Mod ve Standalone oynayan biriyim forumdan tanıyanlar bilenler bilir beni açıkçası oyunda bir amacın olması ve onun için çalışman, çabalaman Rust'ta daha çok ilgimi çekti. Bir düzen kurma çabası söz konusu. DayZ'ye bu kadar sade ve işlevsel crafting-building sistemi yapılmadığı için de ayrıca üzülüyorum. Denemeler oldu Epoch ve Origins gibi ancak ne kadar başarılı tartışılır. Bir kaçta fotoğraf çektim yapım aşamasındaki mekanımızdan.. Açıkçası bu konuda tartışmalar, atışmalar yerine bu tarz entryler görmek daha çok isterim. Herkese iyi forumlar.

RUST [ANA KONU]

RUST [ANA KONU]

RUST [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingdomOfH3aven -- 14 Mart 2014; 11:03:49 >

• abow millet aimbot görmemiş aimde ıskalayamaz adam :D offical serverda oynayın anlarsınız nedemek istedigim bu arada bi arkadaş demişki ağacın arkasından damage alıyo rustta hedef mekanizması zor oldugu kadar isabet olayıda artırılmıs evin içinde ölenler oluyor. admin bu videodan dolayı ban attıysa offical oynasın aimbotu ögrensin

offical germany 2 metal housem var 5 kişiyiz aramıza gelmek isteyenler varsa mesaj atabilir bu arada evin tüm katları ve dış cepe dahil kapılıdır. biraz cok kapı acmanız gerekmektedir. güvenmeye göre kat yükseltilir başlangıc için gelenlere ilk 3 katı veriyoruz.
  • arkadaşlar dayz oynuyorum onun ana konusunda 56 page yazı var bunda 7 az kişi mi oynuyor sizce almaya değer mi?
  • Rust bence DayZ'den daha iyi. Ev yapımı Minecraft'tan bile daha gerçekçi. İlerde DayZ'ye build özelliği geleceğini sanmam, gelebilir. Rust'a 20 yeni silah, 2 oyun modu, araba yapımı, tank panzer gibi teknolojik silahlar, asfalt dökebilme ve en önemlisi de tarım geleceği duyurulmuş. Yani Rust oldukça güzel olacak. DayZ ise donanımsal olarak gelişecek. Rust'ı oynayan 52 bin oyuncu var. DayZ ise 38 bin. DayZ 1,5 yıllık bir oyunken Rust bir kaç aylık bir oyun. Yine de Rust'ın gelişimi çok daha göz önünde. DayZ daha çok pvp özellikleri üstüne yoğunlaşmış. Rust ise PvP yabana atılmadan craft özelliklerine yoğunlaşılmış. Bence kesinlikle Rust. Tabi DayZ'de ayrı bi deneyim.
  • MrSchweinsteiger kullanıcısına yanıt
    Dayz çıkalı kaç sene oldu Rust çıkalı 3 ay yeni oldu :) ayrıca Dayz ilk çıkan survival oyunu bence 56 sayfa olması az :) aslında normal çünkü dayz'nin türkiye fan sitesi var orda moderatörlükte yapmışlığım var dayz'i ordan takip etmeni öneririm . Dayz hakkında en küçük ayrıntıyı bile öğrenebilirsin ve haberler çok güncel olarak türkçe yapılır ve yayınlanır . Site paylaşımı sanırım yasak ama dayz türkiye yazıp googleden arattığında site isminde "fan" geçen siteden bahsediyorum diğerine aldanma beş para etmez üç kağıtcı bir site o

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ILosMasTeR -- 15 Mart 2014; 15:45:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KingdomOfH3aven

Yaklaşık bir hafta oldu Rust'ı alalı ve burdan yazdığım mesaja dönen arkadaşlar oldu teşekkür ederim.

Bir arkadaşımızla ilk bina-kale-yaşam alanı karışımı yapımızı oluşturmaya başladık. Yaklaşık 2 gün sonra tamamen bitecek diyebilirim. Şu anlık genel hatlarıyla oluşturduk her katı ayrı ayrı dolu olacak şekilde tasarlamaya çalıştık. Kiracılarımızı bekliyoruz 6x2 kat şeklinde 3 katımız boşta. Yaklaşık 13-14 tane metal kapı kullandık. Tamamen ekipmanlara ulaşmak en az 6-7 c4 ile mümkün kıldık dahada geliştirmeyi planlıyoruz. 4 kat 6x2 sanırım tam hatırlamıyorum ve çatısı teras şeklinde planlıyoruz 4 katta gözcü kulesi tarzında bir şey planladık toplamda 8 kat. Merdivenle orta katlardan girmeye çalışan yaramaz arkadaşlar içinde küçük sürprizler hazırladık. Ayrıca ilk deneyimimiz olduğunuda varsayarsak başarılı olduk diyebilirim. Uzun zamandır DayZ Mod ve Standalone oynayan biriyim forumdan tanıyanlar bilenler bilir beni açıkçası oyunda bir amacın olması ve onun için çalışman, çabalaman Rust'ta daha çok ilgimi çekti. Bir düzen kurma çabası söz konusu. DayZ'ye bu kadar sade ve işlevsel crafting-building sistemi yapılmadığı için de ayrıca üzülüyorum. Denemeler oldu Epoch ve Origins gibi ancak ne kadar başarılı tartışılır. Bir kaçta fotoğraf çektim yapım aşamasındaki mekanımızdan.. Açıkçası bu konuda tartışmalar, atışmalar yerine bu tarz entryler görmek daha çok isterim. Herkese iyi forumlar.

RUST [ANA KONU]

RUST [ANA KONU]

RUST [ANA KONU]

alım varmı hocam takıma 17 yaş.

• ILosMasTeR kullanıcısına yanıt
    yani tavsiye ediyorsunuz peki bana oyunu öğretecek birisi varmı eğer ben öğretirim diyosan dediğin an steam üzerinden alıyorum
  • MrSchweinsteiger kullanıcısına yanıt
    Öğretirim istiyorsan ama rust değil dayz oynuyorum eski dayz ^^ skype veya ts3 gelirsen anlatırım sana sorun değil .
  • adam açtı hack i 6 kişinin 30ar saatlik emeğinin içine etti uçarak evin içine de girdi 30 tane c4 ü aldı patlattı bütün kutuları yüzbinlerce oduna saray yaptık 10x10 5 katlı ev gitti
    427 metreden m4 le hs atıyor 5 mermi 5kill adam evin içinde geldi yanımızda uçuyor

http://imgur.com/YLGmy5l.jpg
    http://imgur.com/l1kg0Nt.jpg
    http://imgur.com/FgFvElr.jpg
    http://imgur.com/8KxXvK0.jpg
    http://imgur.com/fC62QbW.jpg

buyrun bu da resimleri kanıt dediğin böyle olur lazer kayıyor denmez boş insanlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-96B6D01A8 -- 15 Mart 2014; 23:26:58 >

• steamden prettyvanilla yada Lavi diye aratıp eklersen konuşalım detaylı.
  • rustsunucu adresindeki serverda oynayacak arkadaş arıyoruz. biz iki kişiyiz ve iki kişi ciddi manada yetersiz kalıyor. kendimize ait sayılabilecek bir ts serverımız var. rahatça iletişime geçebiliriz. katılmak isteyen pm atsın.
  • yukarıda resmini attığım arkadaşın son durumu VAC banned.

http://steamcommunity.com/profiles/76561198124836549

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-96B6D01A8 -- 17 Mart 2014; 1:24:25 >
  • Private serverlerda oyunu denemek nekadar yararlı olur ? offical ile private cokmu farklı ? Rust-(crackd-WithoutSteam)_v19 12 2013 rar bu sürümü indiriyorum 400mb demiş oyuna az geldi .
  • O kadar dedik VAC VAC VAC diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ILosMasTeR -- 17 Mart 2014; 15:44:53 >
  • İndirime ne zaman girer arkadaşlar?

• quote:

Orijinalden alıntı: PiratesCaptain

Orjinal oyun değilde Cracked(Korsan,Türk)Server Arıyorsanız: net.connect 192.1

mesajın yasak olduğundan mı girsem imzadan mı bilemedim
  • Arkadaslar cok eglenerek oynuyoruz biz katilmak isteyen varsa bize pm bekliyoruz:) bide soyle cakal bir videomuz var:D
    http://youtu.be/WVE9_NXDO5A

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.