Şimdi Ara

RUST [ANA KONU] (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.779
Cevap
35
Favori
156.969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yine bi serverda başladık 50/50, metal ev seti bolt kevlar vs. herşeyi topladık öğrendik fazla c4 de yoktu airdrob geçmiyordu sadece üstümüzde 5x bolt m4 kevlar geziyoduk kısaca 1-2 günde yine yerleşmiştik adamlar evin içine girip hile ile evin içinde vurdu yine evlerde gitti falan filan
    nasıl oluyor da bu adam hala rustta anlamıyorum 2 kez vac yemiş http://steamcommunity.com/profiles/76561198033463396/
    saatlerdir hala aynı server da adam şaka gibi
    anlamadığım şey bizim eve 2günde flyhack ile giriyorlar bu 100 katlı ev yapanlar nasıl oynuyor bi bizimi oynatmıyor bunlar ? en fazla 2 günde her türlü itemi toplayıp zengin oluyoruz evi kule yapamadan ya ban yiyoruz ya flyhack çıkıyor dolu serverıda aynı boş serverı da şaka gibi tüm takım oyunu bıraktı söve söve haklılar emek veriyoruz anasını satıyım boşa gidiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-96B6D01A8 -- 19 Mart 2014; 21:53:17 >

• Yanlış yerleştirilen herhangi bir yapı malzemesini yok etme imkanımız var mı ? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dex_linus

Yanlış yerleştirilen herhangi bir yapı malzemesini yok etme imkanımız var mı ? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

modlu serverların bazılarında var klasikler de yok
    edit: tabi patlatma imkanın var c4 yada el bombasıyla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-96B6D01A8 -- 21 Mart 2014; 18:43:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: By Trex

quote:

Orijinalden alıntı: dex_linus

Yanlış yerleştirilen herhangi bir yapı malzemesini yok etme imkanımız var mı ? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

modlu serverların bazılarında var klasikler de yok
    edit: tabi patlatma imkanın var c4 yada el bombasıyla

teşekkür ederim

biraz daha bekleyip patlatacağım artık
  • en son girdiğimiz server da yine 6 kişi 15 katlı bi kule yaptık wall diye oradan da banlandık oyuncuların %99 u minecrafttan geldiği için hayatında fps oynamamıs oyunculara karşı wall oluyorsunuz
    başladığımız ilk günü anlatıyorum bi tane p250 buldum 15 tane mermim var üstümde en dandik kıyafet bile yok çırıl çıplak peşime 2 tane kevlarlı adam takıldı mp5 var birinde geçtim ağacın arkasına 2sinide vurdum medic yok hiç bişey yok 8 kere kafasına vurdum adamın medic bitene kadar topladım eşyalarını gittim ertesi güne kadar 6kişi 7 24 uğraştık o ev için(bu sefer ilk eve odaklanmıştık ful odun kastık) sonra arkadaşta birini vurunca kafadan aim olduk banladılar sırayla
    neyse en son çağre officalda oynayalım diye bugün germany 2 girdik 4x4 bi ev yaptık çevresi kazıklı falan güvenceye alabildiğimiz kadar ama orada da oynanmıyor lagdan alabalık oldumu adamlar ışınlanıyor yanına gelse kazmayla vuramıyon ya da o kadar çok ev kule var ki evleri yüklerken fps atlaması oluyor can sıkıyor

özetle şu oyunu 210 saat oynadım beni bu kadar uyuz eden bir oyun olmamıştı nasıl oynadım bu kadar bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-96B6D01A8 -- 21 Mart 2014; 20:19:22 >

• OynuyoruzTV ekibi olarak bu akşam yani 22 Mart akşamı saat 8'dehttp://www.twitch.tv/OynuyoruzTV 'de canlı olarak Rust oynayacağız :)
    Kendi rust serverımızı kiraladık, bu servera herkes davetli, rust.oynuyoruz.tv 28815 adresinden servera ulaşabilirsiniz.
    Herkesi bekliyoruz, umarım gelirsiniz :)

-Dorian
  • Ben en son bi türk pvp serverında başladım oyuna.Daha server yeniyken başladığım için ev kurmada falan pek zorlanmadım.Hızlı geliştim.Güzel ev falan yaptım.Solo takılıcam diye inat ettim ama adamlar bi klan kurmuş.Biz daha c4'ü craftlıyamazken adamların elinde 120 tane c4 olduğunu duyunca oyundan soğudum resmen.Adamlar 2 haftada 120 c4 yapabiliyosa demek ki 4 haftada serverda patlatılmadık ev bırakmazlar.

Bu oyunda klan olayı oyunun içine ediyo malesef.Klanın biri aşırı gelişip sonra sataşacak yer arıyo.Vay sen bana niye yan gözle baktın diye başka klana saldırmak için bahaneler uydurulup işi bitiriliyo.Bence server adminlerinin şu klan olayına bi el atmaları lazım.Grup halinde oynamak güzeldir mutlaka ama bireysellikte biraz ön plana çıkarılmalı.Ben günlerce bi itemin formülünü ararken bi klan için bu hiç sorun değil.Birbirleriyle itemlerini paylaşıp learning kit sayesinde çok kısa sürede her şeyi craftlıyabilecek hale geliyolar.

Bence serverın admini klanlara bireysel oynayan kişilerin evlerine saldırmayı yasaklaması lazım.Oyun böylece daha adil olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: kingman29

Ben en son bi türk pvp serverında başladım oyuna.Daha server yeniyken başladığım için ev kurmada falan pek zorlanmadım.Hızlı geliştim.Güzel ev falan yaptım.Solo takılıcam diye inat ettim ama adamlar bi klan kurmuş.Biz daha c4'ü craftlıyamazken adamların elinde 120 tane c4 olduğunu duyunca oyundan soğudum resmen.Adamlar 2 haftada 120 c4 yapabiliyosa demek ki 4 haftada serverda patlatılmadık ev bırakmazlar.

Bu oyunda klan olayı oyunun içine ediyo malesef.Klanın biri aşırı gelişip sonra sataşacak yer arıyo.Vay sen bana niye yan gözle baktın diye başka klana saldırmak için bahaneler uydurulup işi bitiriliyo.Bence server adminlerinin şu klan olayına bi el atmaları lazım.Grup halinde oynamak güzeldir mutlaka ama bireysellikte biraz ön plana çıkarılmalı.Ben günlerce bi itemin formülünü ararken bi klan için bu hiç sorun değil.Birbirleriyle itemlerini paylaşıp learning kit sayesinde çok kısa sürede her şeyi craftlıyabilecek hale geliyolar.

Bence serverın admini klanlara bireysel oynayan kişilerin evlerine saldırmayı yasaklaması lazım.Oyun böylece daha adil olur.

yazdıkların tamamen oyunun mantığına aykırı ayrıca gerçek yaşamda da bu böyledir sen ben solo olcam diyorsan o senin tercihin sana göre dünya düzenlenecek hali yok isteğin bence çok saçma gayet adil olduğunu düşünüyorum oyunun
    120 c4 yapabiliyorsa server boştur rahat topluyordur evine giren yoktur rekabet yoktur vs. veya karacaoğlanın verdiği ip gibi bizim banlandığımız tr lerden birinde oynuyorsundur admin yandaşlarıdır zaten kalabalıkta değil bizi banladıkları evin içine adamların ışınlandığı vs. yanında sizin senin gibi solo adamlara karşı rahat kasıyorlardır c4 ü yoksa biz en son offical germany 2 de ev kurduk 3gündür eve giren olmadı herkes oyunu sıkılıp bıraktığı için evide büyütmedik hani 2x2 iç 4x4 dış 2 kapı yani çevreside kazıklı 3 kazığa 4 kapılara toplam 7 tane c4 le içerdesin ki offical da aylardır oynayanlar var hesap et hala patlatmamışlar 5dk girip kazıklara heal basıp cıkıyorum bir kaç gündür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-96B6D01A8 -- 22 Mart 2014; 21:09:53 >

• Rust sunucuyu açan adamı tanıyorum eskiden 3-4 kişilik bir ekipte birlikte oynadığım kişilerden biri ^^ ama sunucuda oynayan oyunculardan oynamıyorum orda , çoluk çocuk çok fazla konuşmalardan belli hemen zaten .

Her kelimenin sonuna xd xD :D yazıp duruyorlarya çok kıl oluyorum çıktım 3 dakika sonra .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ILosMasTeR -- 22 Mart 2014; 22:25:48 >
  • Rust Anadolu sunucusunda oynuyorum ve cidden rusted.tv'den sonra en çok hoşuma giden sunucu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SilentPower

Rust Anadolu sunucusunda oynuyorum ve cidden rusted.tv'den sonra en çok hoşuma giden sunucu.

bu rustedtv neden kapandı
  • quote:

Orijinalden alıntı: DIDIER DROGBA

quote:

Orijinalden alıntı: SilentPower

Rust Anadolu sunucusunda oynuyorum ve cidden rusted.tv'den sonra en çok hoşuma giden sunucu.

bu rustedtv neden kapandı

Bilmiyorum. Ben oyunu 1 ay bıraktım ve döndüğümde kapalıydı.
  • selamlar,

cheat konusundan baymam ve paramı boşa harcama isteğiyle dolmam sebebiyle bir sunucu açmayı planlıyorum.

açıkçası hedefim. bir kaç tane kendini bilen yaşça 23-25 üzerinde ve sunucuyu takip edep aynı zamanda oynayabilecek kişi ile birlikte sunucuyu işletiyor olmak. ilk etapta kimseden bir maddi destek beklentim yok. gerekli ödemeleri ben aylık yapıyor olacağım. yaşım 32 açıkçası başta dediğim gibi ana hedefim cheatsiz bir ortamda rahata ermek istiyorum :D

amacım. taraf tutmayan etliye sütlüye karışmayan . amacı sadece sunucunun ayakta olmasını sağlayıp cheat yapan arkadaşları dışarıda tutacak adminler ile birlikte güzel bir oyun oynamak.

aynı sunucu da bende etliye sütlüye karışmadan oyun oynamayı hedefliyorum.

sunucu arayışımda düzgün ping alabileceğimiz ve netteki yorumlardan yola çıkarak fpsplayers ve multiplay sunucu sağlayıcılarının ön plana çıktığını görüyorum.

yazıyı yazmamın sebebi bu işleri daha önce denemiş arkadaşlarında fikrini almak isterim. aşağıda sorularım var. fikirleerinizi belritirseniz daha başarılı olabiliriz diye düşünüyorum.

1- sunucuyu italya da konumlandırmak iyi ping sonucu verecek gibi gözüküyor ne düşünüyorsunuz?
    2- kişi sayısı 120 seviyesinde tutmayı hedefliyorum. türk oyuncu kitlesi için yeterli olacak mıdır?
    3- ücretsiz sağlanması sebebiyle mumble sesli konuşma programını öneriyorlar. kendim denedim fena değil. ne düşünüyorsunuz?
    4-ilk etapta bir blog sitesi üzerinden community takibinin yapılmasını hedefliyorum.
    5- forum konusunda ise bu hizmeti alabileceğim nereleri var bilgi verebilecek olan varsa sevinirim.
    6- tavsiye ettiğiniz sunucu sağlayıcı bir firma var mı? türkiye de sunucu sağlayıcı firma göremedim. bilen varsa onu da paylaşabilir.

Saygılar,

• quote:

Orijinalden alıntı: glemrel

1- sunucuyu italya da konumlandırmak iyi ping sonucu verecek gibi gözüküyor ne düşünüyorsunuz?
    2- kişi sayısı 120 seviyesinde tutmayı hedefliyorum. türk oyuncu kitlesi için yeterli olacak mıdır?
    3- ücretsiz sağlanması sebebiyle mumble sesli konuşma programını öneriyorlar. kendim denedim fena değil. ne düşünüyorsunuz?
    4-ilk etapta bir blog sitesi üzerinden community takibinin yapılmasını hedefliyorum.
    5- forum konusunda ise bu hizmeti alabileceğim nereleri var bilgi verebilecek olan varsa sevinirim.
    6- tavsiye ettiğiniz sunucu sağlayıcı bir firma var mı? türkiye de sunucu sağlayıcı firma göremedim. bilen varsa onu da paylaşabilir.

Saygılar,

1-bilemiyorum
    2-fazla bile.. şu sıralar girdiğim serverda 35-40 kişi anca var. hadi senin sunucu çok popüler olsun 70-80 diyelim..
    3-free Teamspeak serverları var. denenebilir.
    4-gayet iyi düşünmüşsün.
    5-foruma pek rağbet olmaz.bence burada bir başlık açsan daha rahat.
    6-bilemiyorum.

• Merhaba Sayın Donanım Haber sakinleri!

Rust-TR sunucumuz yeni açılmıştır ve şuanda aktiftir.
    Sunucuya net.connect 188.138.16.76:28715 IP adresinden giriş yapabilirsiniz.
    Sunucu şuanlık 100 kişilik olarak açılacaktır. (Gerekirse bu sayı arttırılabilir.)

Sunucu Özellikleri:
    1.Remove aktiftir. (Admin Kadrosunun Haftalık Belirledikleri Gün Ve Saate Player Arkadaşların Remove İşlemleri Yapılacaktır Ve Yapılan Removeler Player Arkadaşlara İade Edilecektir.
    2.Deatmatch - Gun Game - Hunger Games vb etkinlikler sunucumuza Eklenecektir. (Belirli tarihlerde önceden haber verilecektir.)
    3.Airdrop günde sadece bir defa akşam saatlerinde atılacaktır. (Haftasonları sayısı artabilir.)
    4.Yöneticilerimiz sürekli aktifdir.
    5.Oyunda herhangi bir kural ihlali vb durumda 0 tölerans uygulanacaktır.
    6.Yöneticilerin oynaması veya yardım etmesi gibi birşey söz konusu bile değildir.

RUST [ANA KONU]

Herkese iyi oyunlar dileriz.

Rust-TR Admin Nemesis

• dayz ye benziyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muhammet

dayz ye benziyor

dayz parasını haketmeyen alınmaması gereken sırf moda diye alınan bir oyun
    aylardır bu kadar satışa rağmen ilerleme göstermeyen zaten oynancak halde olmayan bir oyun
    sadece üstündekilerle gezip öldüğünde herşeyini kaybettiğin garip bir oyun rustta evini tasarlayıp kendini güvene alıp sanal bir yaşam oluşturuyorsun dayz de oyundan çıktığında güvendesin vs. sayacak çok fark var craft vs. dayze benzeyen bir tarafı yok bence oyunun
  • Oyun inanılmaz 2 gün önce almıştım ama dün akşam giriş yaptım ilk defa ve 6 saat oynadım.. Alman sunucusuna girdim. Uyuyan bir adam vardı öldürdükten sonra içinden silahdan oduna kadar bütün malzemeler çıktı ama 1.30 saat arkadaşımı aradığım için hiç gelişemedik. Sonra Italyan sunucusunda da aynı şey oldu. Üstümde hiç bir şey yokken adam kafama sıkıyor falan baydık ikimizde tam oyundan çıkarken Türk sunucusu gördük. Gece 11 kişi falan vardı sağolsunlar inanılmaz yardımcı oluyorlar ve 6 saatte sadece Türk sunucusunda zevk aldım. Daha önce 6-7 bölümlük bir kaç seri izlediğim için baya ezberlemiştim map hariç. Ufaktan gelişiyoruz 3 tabanlı bir ev yaptık malzemeler falan da baya dolu içinde loot'dan silahlar ve mermi falan da çıktı Yine gece giricez oyuna tek temennim evin patlatılmamış olması. Hayata küserim o derece uğraştık uykusuz

• Benimkisi biraz fakir işi olacak ama tunggleden server önerecek varmı orjinal almaya param yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: By Trex

quote:

Orijinalden alıntı: Muhammet

dayz ye benziyor

dayz parasını haketmeyen alınmaması gereken sırf moda diye alınan bir oyun
    aylardır bu kadar satışa rağmen ilerleme göstermeyen zaten oynancak halde olmayan bir oyun
    sadece üstündekilerle gezip öldüğünde herşeyini kaybettiğin garip bir oyun rustta evini tasarlayıp kendini güvene alıp sanal bir yaşam oluşturuyorsun dayz de oyundan çıktığında güvendesin vs. sayacak çok fark var craft vs. dayze benzeyen bir tarafı yok bence oyunun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.