Şimdi Ara

RUST [ANA KONU] (23. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.779
Cevap
35
Favori
156.974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Afr0oo

Rust mu DayZ mi ?

Rust al gel la

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: By Trex

quote:

Orijinalden alıntı: Freddiew

quote:

Orijinalden alıntı: By Trex

quote:

Orijinalden alıntı: Freddiew

Beyler 9mm pistol yapıcam onun içinde metal fragment low quality metal falan yapmam lazım nasıl yapabilirim acil yardıma ihtiyacım var.

craft bölümünde var oda 15 tane metal fragment istiyor yani toplam 150 metal fragment lazım

Öncelikle cevabınız için çok teşekkürler... fakat benim asıl sorunum metal fragment bulmak, yani furnace lazımmış herhalde onu yaptım ama nasıl yakacağımı anlayamadım tam olarak.

taşlardan topladığın metal ore leri sobanın içine atıyon yani o furnace nin odun koyup yakıyorsun yavaş yavaş metal fragment dönüşüyor

Hah tamam çok sağol yaptım pistol bitane

• quote:

Rust mu DayZ mi ?

dayz de sadece herşeyin üstünde geziyorsun ölünce herşeyini kaybediyorsun falan hani craft yok yada bir evin yok vs. şuan hiç bir şey yok şuan dediğim aylar geçti hiç bir gelişme göstermedi 30 dolarlık fiyatı ve o kadar alan olmasına rağmen
    rustta craft evini tasarlaman vs. sayılcak bir sürü şey var ve fiyatı 30 tl dayzin yarısı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zala_

quote:

Rust mu DayZ mi ?

Rust al gel la

Bakalım abi acaba benim sistem kaldırır mı :D i7 3. nesil işlemci 6gb ram 2gb 630m ekran kartı
  • Anladım hocam teşekkürler :)
  • quote:

quote:

quote:

Rust mu DayZ mi ?

Rust al gel la

Bakalım abi acaba benim sistem kaldırır mı :D i7 3. nesil işlemci 6gb ram 2gb 630m ekran kartı

Yok kadirmaz. islemcin i 245 olması lazım :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zala_ kullanıcısına yanıt
    Bazıları DayZ de low oynarsın demişte :)
  • Afr0oo kullanıcısına yanıt
    Ekran kartına bağlı herşey 2 gb video ram'i olması kasmadan oynatacağı anlamına gelmez memory ve core hızları video ram kadar önemlidir bir ekran kartında
  • quote:

Zaten oyle.Dayz low.Gt630m iyi bir kart değil.

• quote:

Dayz optimizasyon özürlü bir oyun. Üç beş tane kart iyi performans veriyor diye kimisi toz kondurmaz.alakası yok. Googleda ara bak; Dayz optimization guide,Dayz optimization problems, low performance on high-end pc diye binlerce konu var...kıstas alacağın son oyun Dayz olsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Dayz optimizasyon özürlü bir oyun. Üç beş tane kart iyi performans veriyor diye kimisi toz kondurmaz.alakası yok. Googleda ara bak; Dayz optimization guide,Dayz optimization problems, low performance on high-end pc diye binlerce konu var...kıstas alacağın son oyun Dayz olsun.

Ya ben rust korsan indirdim. ( 25 TL var bi 25 daha biriktiriyim, İninal kart alip steamden orijinal alicam )

PC özellikleri :
    8Gb RAM
    2gb ekran karti nvidia GT 635M
    i5 3210M 2.5 ghz turbo 3

Şu oyunu acinca ilk başta gelen çözünürlük 1366x768
    Graphics Good yapiyorum FPS dusuyor
    En fazla fastest yapiyorum FPS iyi oluyor. Ekran kartim mı kötü ?

• server sıfırlanıyo die duydum. bu nekadar zamanda bi oluyo
  • oyunda yapıyı yıkıp tekrar yapabılıyormuyuz?

ben ıkı oda yaptım şimdi tavanı yıkıp üstkatı çıkmak istıyorum.oluyormu böyle bir şey?
  • scary-of-life bana bi pm atsana burdan.adamın steam adını hatırlıyorum nickini unuttum.
  • En yakin zamanda satin almayi dusunuyorum aldiktan sonra nasil bir serverda baslamaliyim ve başlangiç icin onerileriniz neler ??

• Kaliteli bir türk server ı önerebilir misiniz bana 2 aydır finlerle oynuyorum baydı artık
  • Oyunu gerçekten severek oynuyordum lakin bu hile olayı o kadar canımı sıktı ki inanın oyundan sıkıldım. Adam beni 400 metreden kafadan tek atışla vuruyor m4 ile, dahası 4 katlı evin çatısındayım metal kapının arkasında gizlenirken beni 220 metreden gene kafadan vuruyor. İşin en ilginci ise çatıya bir yapı kurmadan çıkmak imkansız ben doğup gelene kadar sen oraya çık bütün lootumu al ve ortadan kaybol, yani adam sadece aimbot değil bir sürü daha hile yazmış. Hangi servera girsem bunlardan bir sürü var. bunların olmadığı oyunu zevk için dürüstçe oynayan bir server nereden bulucaz? İşin en önemlisi bu hile kullanan kişileri nasıl banlata biliriz ???
  • Onlar sadece sunucu yetkilileri tarafından o sunucudan ban yerler , global olarak ban yemeleri için VAC BAN yemeleri lazım oda zamanla oluyor VAC eninde sonunda o hile kullananları tespit ediyor ve otomatik ban atıyor , yani her zaman ilgili ve online admin olan sunucularda oynamak tek ve son çözüm yolu şuan .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ILosMasTeR -- 11 Nisan 2014; 13:17:40 >
  • Arkadaşlar Rust henüz alpha aşamasında bir oyun olduğundan bilgisayara göre lag harici donma takılmalarda yapabiliyor. Bu sorunlardan çoğunlukta olan bir tanesi Realtek... Bende bundan epey muzdarip birisiydim. Lag harici 3-5 saniyelik takılmalar oluyorsa ve oyun çok sık yavaşlıyorsa muhtemelen sizde bu sorunu yaşıyorsunuz. Benim ve arkadaşlarımın işine yarayan bir yöntemi linkini verdiğim konuda anlattım.

Rust Donma Sorunu Çözümü [Realtek]
  • Vamptonite kullanıcısına yanıt
    Birde 0 kişilik bir sunucuya girip oynamayı denersen bence daha iyi olur hala aynıysa senden kaynaklıdır ama çoğu sunucuda donanım kötü olduğundan oluyor o emin ol .
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.