Şimdi Ara

RUST [ANA KONU] (25. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.779
Cevap
35
Favori
157.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • rust steam başlıklarına da yazdım ama cevap alamadım. Rustta bazı yerlerde font bozuklukları var ve çözünürlüğü değiştirmeyle düzelmiyor. Sizde bu tarz bi sorun yaşıyor musunuz ? Çözümü nedir acaba?
    http://i.hizliresim.com/VpYGRr.jpg
  • Bence font gayet iyi
  • aslında çok büyük bi problem değil ama adetlerde sıkıntı yaratıyor. Elimde eşyadan kaçtane olduğunu anlayamıyorum.
  • arkadaşlar oyuna yeni başlayanlarınız varsa beraber oynayabiliriz.
  • oyunu nasıl yüklerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: MarjinaL_Kedi

oyunu nasıl yüklerim

steam üzerinden satın alabilirsin
  • oyunu yeni aldım akşam oynamaya başlarım steam nickim:rpgpanda oynamak isteyen ekleyebilir.
  • böyle bir oyuna fazla rağbet olmaması ilginç dün aldım oyunu bayağıda oynadım fakat server olayı sakat doğru düzgün oynanacak bir servera denk gelemedim türk serverları araştırdım internetten onlarında durumu vasat yada kapalı
  • türk serverlarının birkaçında oynadım. oyuncular hiç arkadaş canlısı değil. evin etrafında arkadaş ayağına dolanıp duruyor 1 oyun günü boyunca. bakıyor neler taşıyoruz üzerimizde falan diye gözetliyor sonra full kevlar + m4lü 3-4 kişi çağırıp evi patlatıyor c4le. "noobs welcome" başlıklı serverlarda oynarsan oyunun crafting sistemini ve diğer dinamiklerini kavramanda yardımcı olur. arkadaş canlısı bir admin bulabilirsen sana gereken itemları verip haritada dolaşıp denemene izin verebilir.

Bu arada ------------------------

Rust seri videolarıma herkesi beklerim, çok keyifli bir seri oluyor şu anda.Evimizin içine ev yapan bile oldu yani. aksiyon bol ^_^

Rust Serisinin Linki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oyunbros -- 9 Mayıs 2014; 9:46:35 >

• Oyunu crackli yükledim beğenirsem alıcam fakat her servere girerken unable to resolve host hatası veriyor nasıl düzeltebilirim
  • 108.61.112.144:28036

[TR] RUST TURKEY SERVER [7/24] TÜRK SUNUCU HERKESİ BEKLERİZ
  • i5 ultrabook, 1 Ghz islemci, Intel HD 4000 ekran karti ile oyunu oynayabilir miyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Can you run it adlı siteden bakabilirsin .

• Arkadaşlar Oyun Kanalımızda Rust İle İlgili Videolar Çekiyoruz İzleyip Destek Olursanız Sevinirim.
  • beyler telefon üzerinden nerden alabilirim
  • Birlikte oynamak isteyenler ekleyebilir +18 olması tercihimdir. Steam id : Ratatouille
  • Gift olarak alıcam da oyun patlamaz değil mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adigevune

Gift olarak alıcam da oyun patlamaz değil mi

Patlayacagını zannetmiyorumOyun iyi güzel hoşta kasma problemine bir an önce çözüm bulmaları lazım.
  • tek başına oynanılabilecek bir oyunmu acaba ? zorluk seviyesi ne durumda
  • quote:

Orijinalden alıntı: HanqMan07

tek başına oynanılabilecek bir oyunmu acaba ? zorluk seviyesi ne durumda

Zorluk seviyesi serverdan servera degismekte . Örnek vereyim mesela bazı serverlarda modlar oluyor starter kit vs veriolar daha kolay oluyor. Kesinlikle tek basına oynanılacak bir oyun değil.
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.