Şimdi Ara

RUST [ANA KONU] (27. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.779
Cevap
35
Favori
157.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de az once dustum sebepsiz yere. Panelden kontrol edeyim.

net.connect 134.255.229.146:28200 seklinde giriyorum, herhangi bir sikinti yok gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tisikkirlir Sipirmin -- 19 Mayıs 2014; 13:00:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tisikkirlir Sipirmin

Ben de az once dustum sebepsiz yere. Panelden kontrol edeyim.

net.connect 134.255.229.146:28200 seklinde giriyorum, herhangi bir sikinti yok gibi.

yeni düzelmiş şimdi girdi
  • quote:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ILosMasTeR -- 19 Mayıs 2014; 13:12:56 >
  • server yeni olduğu için şuan boş ama oyuncu doldurursak güzel olacak gibi fakat modları abartmamak gerek bazı arkadaşların saçma istekleri var takım arkadası damage almasın koydugum tabanı da kaldırayım vs. bunlar oyunun doğasını bozan şeyler
  • Bence ev yapımındaa Ayar çek. Yanlış koyulan piller türü şeyleri kendimiz düzeltebilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cellat87

Bence ev yapımındaa Ayar çek. Yanlış koyulan piller türü şeyleri kendimiz düzeltebilirim.

pillar remove açıkmış fazlasıyla yeter tabanı tavanı vs. silmeye kalkarsanız işler değişir
  • quote:

Orijinalden alıntı: By Trex

quote:

Orijinalden alıntı: cellat87

Bence ev yapımındaa Ayar çek. Yanlış koyulan piller türü şeyleri kendimiz düzeltebilirim.

pillar remove açıkmış fazlasıyla yeter tabanı tavanı vs. silmeye kalkarsanız işler değişir

Vallaha en kötü şu piller zaten admin aramaya lim orada burada deli gibi yani.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ILosMasTeR

quote:

Klavyem malesef ingilizce. Cok ayip
  • quote:

Tavsiyelerinizi bir bir dikkate alacagim. Server'i actim az once ancak su an pek bir oynama yapma firsatim yok.

134.255.229.146:28200

uk serverlarında oynuyorum çete gibi dolanıp gördüğünü indirenler tipler çok nadir olursada banlanıyorlar zaten adamlar arena yapmışlar pvp yapmak için /parkour yazıyoruz hop arenaya ışınlanıyoruz
    bizdeki gibi ergen metin 2ci tipler yok karşılaşırsan dont kill me deyince dokunmuyorlar hatta geçen 6 katlı evimde itemlerimde olmasına rağmen rus birini misafir ettim tavuk konserve vs karnını doyurup gönderdim
    malesefki bizim serverlarımızda bu olay yok millet oyunu kantıra çevirme vaziyetinde
    sizin serverada 2 güne kapanmayacaksa gelebilirim :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: mentalpanda

quote:

Tavsiyelerinizi bir bir dikkate alacagim. Server'i actim az once ancak su an pek bir oynama yapma firsatim yok.

uk serverlarında oynuyorum çete gibi dolanıp gördüğünü indirenler tipler çok nadir olursada banlanıyorlar zaten adamlar arena yapmışlar pvp yapmak için /parkour yazıyoruz hop arenaya ışınlanıyoruz
    bizdeki gibi ergen metin 2ci tipler yok karşılaşırsan dont kill me deyince dokunmuyorlar hatta geçen 6 katlı evimde itemlerimde olmasına rağmen rus birini misafir ettim tavuk konserve vs karnını doyurup gönderdim
    malesefki bizim serverlarımızda bu olay yok millet oyunu kantıra çevirme vaziyetinde

Serverda player oldugu surece kapatmayacagim ancak su an daha yeni. Bir iki saat 15-20 player gorse zaten kendi kendine dolacak yavastan ama ilk adimlari atmakta gucluk cekiyorum acikcasi.

Bilmiyorum bence durust oyuncularin oldugu bir servera denk gelmissin. Ben birini vurmadan once defalarca dusunur oyle hareket ederim. Uzerimdekilere gore degisir, onun davranislarina gore degisir ve hatta ruh halime gore bile degisir nasil davranacagim. Raid'e giden 3-5 kisinin arasina dusunce beni oldurmeyin demek biraz abes kaciyor mesela :D Bu yuzden kimin kimi arkasindan vuracagi ile ilgili garanti veremem ama kural dahilinde olmayan seylerin engellenecegi-cezalandirilacagi konusunda garanti verebilirim.

• quote:

quote:

quote:

Serverda player oldugu surece kapatmayacagim ancak su an daha yeni. Bir iki saat 15-20 player gorse zaten kendi kendine dolacak yavastan ama ilk adimlari atmakta gucluk cekiyorum acikcasi.

Bilmiyorum bence durust oyuncularin oldugu bir servera denk gelmissin. Ben birini vurmadan once defalarca dusunur oyle hareket ederim. Uzerimdekilere gore degisir, onun davranislarina gore degisir ve hatta ruh halime gore bile degisir nasil davranacagim. Raid'e giden 3-5 kisinin arasina dusunce beni oldurmeyin demek biraz abes kaciyor mesela :D Bu yuzden kimin kimi arkasindan vuracagi ile ilgili garanti veremem ama kural dahilinde olmayan seylerin engellenecegi-cezalandirilacagi konusunda garanti verebilirim.

hocam önce sizin online olmanız lazım bir de dün akşam steamdan yazmıştım bir kaç şey yardımcı olmak amaçlı onları yapın bence EN servera çevirin açılış tarihini bugün olarak yazın

• Dun bir anda uyumusum valla ben de anlamadim. Bugun buradayim. Ingilizceye cevirdim zaten, otomatik mesajlarla ugrasiyorum simdi. Bir de henuz neyin ne oldugu belli olmadigi icin kimseye adminlik kitlemek istemedim. Bir sure tek basima idare edip belli bir seviyeye geldikten sonra birkac arkadasi serverla ilgilendirecegim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tisikkirlir Sipirmin -- 20 Mayıs 2014; 12:11:23 >
  • sipirmin in serverda kimse olmasa da ümitle oyuncu gelir diye afk bırakıp duruyodum 2x2 ev koyup 4x4 de büyütmüştüm 2. kata başlayacaktım dışarı kapatmasınlar diye 4 kapı 2 ayrı taraf 2 sıra merdiven falan güzel bi ev yapıyordum kendi çapımda eğlenirim dedim fakat tek oynamayı düşünüyorsanız başlamayın derim çünkü bolt sadece air droptan düşecekmiş 270 saat oynadım böyle bir server görmemiştim daha tek oynuyorsanız boltsuz gruplara karşı cıkamazsınız bi zevkte almazsınız zaten air drobu da mp5 le alamazsnız, m4 de sadece air droptan düşecek dedi ona inanamadım bile grubunuz varsa güzel ezebilirsiniz tabi oyuncu toplarsa umarı toplar parası yanmaz iyi oyunlar
  • Rusta ara vermiştik.Eger server ayakta durursa gelenler olmaya başlarsa bizde başlıcaz inş.
  • Bir konusma sonuca baglanmadan iki argo laf soyleyip cekip gider, ustune bir de insanlari buna gore yonlendirirsen komik bir duruma dusersin simdi oldugu gibi. Belki de ben anlatamadim bilmiyorum. Birer airdrop'un icine M4 ve Bolt Action koyacagimi, simdi de kutularla ilgilendigimi soyledim. Dinlemeye tenezzul etmedigin kisimda ise bunlarin server yeni oldugu icin olacagini, biraz zaman gectikten ve insanlar alistiktan sonra yuzdelerin yukariya cekilecegini soyleyecektim ki malesef kacirdin. An itibari ile 1% Bolt, 3% M4 drop'u var silah kutularindan. Bolt'u kisitlayacagimdan bahsettim. Tabii ki kisitlayacagim, begenmiyorsan senin dusuncen ancak ben uygun buluyorum. Bolt sadece kutu ve Airdrop ile alinabilecek. Crafting, Blueprint ve Research listesinden cikarttim ve geri koymayacagim kendisini. Bir degeri olmasi gerektigini dusunuyorum. 270 saat oynayan birinin tek oynayan oyuncularin her seferinde bir sekilde bir araya geldigini gormemesi ise cok ilginc. Tek bir kisi gruplarla asla basa cikamaz zaten ne kadar iyi olursa olsun. Ornegin, Faction sistemi gruplardan cok bireylere yardimci olmak adina var, degil mi?

• öğlen bi ara girmiştim panda nickiyle akşam tekrar girdim ama kimse yoktu benim gecekondu yerinde duruyordur inşallah
  • uzunca sordum steamdan olmayacağını da anlattım bunları da sordum sormaya devam ettim dinledim ama sen fazlasını söylemedin söylediğin de netti böyle söylememiştin dürüst biri sanıyordum fakat değilmişsin çarpıtarak yalanlarla kendine yeni şeyler uyduran biriyle tartışma giremem kusura bakma
  • Durup dururken beni sacma sapan seylerle suclamaz ve bana cevap hakki sunmazsan tartismamis olursun. Bunu bildigini sanmiyorum, umarim bir seyler katar. Birini ortalikta yargilamadan once onu kafanda bir yere koyarsin. Durum ve davranislarina gore nasil hareket edecegini bilirsin. Mesela beni uyarmalarina ragmen senin icin erken karar vermedim, tavirlarini ve dusunce bicimini iyice analiz ettim. Isine gelmeyen herhangi bir durum karsisinda nasil tepkiler verdigini bildigim icin ne yazdiklarin ne de dusunduklerin umrumda olur ama gelip burda milyon tane uyesi olan bir forumda hakkimda ileri geri konusamazsin. Uzulerek soyluyorum ki bu tarz tavirlar ile benle tartisamazsin zaten. Tartisma olayinda bazi seylerin denk olmasi gerekiyor, bilmem hic fark ettin mi? Iyi gunler. :)
  • quote:

öğlen bi ara girmiştim panda nickiyle akşam tekrar girdim ama kimse yoktu benim gecekondu yerinde duruyordur inşallah

Hocam duruyor yerinde. Oyuncu eksikligi sikintisini asmak adina 2-3 grupla gorustum. Tahminen bu aksam bir seyler netlesir, ben de buraya yazarim. Zorluk seviyesini bir iki tik arttirmak adina hala tonla sey test ediyorum ve dosyalarda karsilasmadigim icin cozemedigim bazi olmamasi gereken yanlisliklar da var ama elimden bu kadari geliyor.
  • Sipirmin kardeş ben bu oyunu her türlü serverda oynadım.Çok iyi niyetle başlayan serverlar gördüm.Ama daha başarılı olabilen bir server görmedim.Bu oyunun dinamiklerini çok iyi anlamak lazım.Adam server kurdu.Bütün blueprintleri iptal etti.İtemleri craftlamak diye bişey yoktu.Sadece sandıktan çıkıyodu.Pvp arenada milleti birbirine çarpıştırıyodu.Dedik ki bu iş böyle olmaz.Dinlemedi.Server patladı.Bir başkası pvp server kurdu.Herşey serbest.Hiçbir kısıtlama yok.İnsanlar grup oldu , adminin evini patlattı.Admin hepsini banladı.Sonra 2 günde server boşaldı.Kimse kalmadı.

En son oynadığım serverda glitching kısıtlanmıştı.En çok bu serverda oynadım.Admin merdiven atanı banlıyodu.Ama bu sefer kimse kimsenin evini patlatamaz oldu.Millet 20 katlı binalar dikmeye başladı.Her kata 7-8 tane demir kapı koyunca girilmesi mümkün olmayan evler meydana geldi.Sonra o server da boşaldı.

Bana sorarsan bu oyunun en büyük sıkıntısı çeteleşmedir.Bu oyunda kalabalık olan çete her zaman kazanır.Ellerinde olmayan itemleri birbiriyle paylaşarak research kitle kısa sürede her şeyi craftlıyabilecek hale gelir.Ondan sonra kimse tutamaz onları.

Ben olsam ne yapardım?İlk işim serverı bireysele çevirirdim.Kimse kimsenin evinde kalamaz.Kimse kimseyle ittifak yapamaz.Tabi bunu sağlamak çok zor olur.Çaktırmadan herkes birbiriyle item alışverişinde bulunup birbirini kollayabilirler.Birbirine saldırmamak üzerine anlaşıp bölgelerine gelecek yeni kişilere saldırabilirler.

Bir başka yöntem de eğer klan savaşı daha iyi olur derseniz , haritayı değişik bölgelere ayırabilirsiniz.Mesela serverı 5 klan bölgesine ayırıp , oyuncuları eşit şekilde klanlara dağıtabilirsiniz.Her klanın kendi köyü olur.Klan üyeleri de o köy içine evlerini yaparlar.1 ay kadar kimse kimsenin köyüne saldırmaz.Klanlar gelişince savaş başlar.Bence en mantıklısı bu şekilde olur.Eşit dağılım sayesinde güçlü olan zayıf olanı ezmemiş olur.Gruplaşmayı serbest bırakırsanız eninde sonunda bi grup diğerlerini kısa sürede alt edip aşırı güçlenecek ve diğer oyuncular oyundan zevk alamaz hale gelecek ve server boşalacaktır.2 günde boşalan serverları çok gördük.İyi düşünmek lazım.

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.