Şimdi Ara

RUST [ANA KONU] (26. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.779
Cevap
35
Favori
157.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tek başınada oynayabilirsin ama çoğu kişi kalabalık gezdiğinden kendi halinde tenha uzak biryere ev yapar kendi halinde yaşarsın gizlenerek dolaşırsın falan , büyük işler için büyük ekip lazım .
  • Arkadaşlar Rust alıcam sistem :
    4 Gb ram
    2 gb ekran karti 1 gb kullanımda
    1.80 ghz
    32 bit win 7
    Intel Hd Grafik 4000

Kasar mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adigevune -- 16 Mayıs 2014; 19:14:17 >
  • Şu anda kredi kartım yok
    Parasına hak eden oyun mu? Bi yerden 900mb yukledim biyerden denemek icin ama kuramadim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaç gündür update gelmedi oyuna DayZ gibi ?
  • strato026 kullanıcısına yanıt
    Gün mü ? yav ne yaptın hacı sen son güncelleme 18 martta geldi 16 mayıstayız 2 ay oldu ve 7 tane devblog paylaşıldı gelecek büyük güncelleme hakkında

gün he vay be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ILosMasTeR -- 16 Mayıs 2014; 23:29:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: strato026

Kaç gündür update gelmedi oyuna DayZ gibi ?

oyuna dayz gibi güncelleme gelmedi ama oyunda dayz gibi buglar yok yada temeli eksik değil adamlar temeli koymuş dayz gibi buga boğmamış oynanabilecek halde oyun o yüzden ben uzun süredir oynamasam bile hiç güncelleme beklemedim oynarken 260 saat oynadım gayette eğlendik fakat dayzi alalı ay geçti daha 2 gün oynadım oda arkadaşlar toplanınca muhabet sardı 10 saat falan sabaha kadar oynadık onuda arkadaşlarla oynadığım halde oyundan rust kadar da zevk almadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-96B6D01A8 -- 17 Mayıs 2014; 12:29:24 >
  • Sizlerden de destek gelirse seviyeli, orta zorlukta bir Rust server kurmak istiyorum. 1 aylik test server siparisi verdim bugun 25 kisilik. Acildiginda IP'sini paylasacagim, beklerim. Hedefim aktif ve adil adminlerle serveri oynanabilir halde tutmak. Istedigim seyleri yapabilirsem 1 hafta 10 gun icerisinde ana server'i acmak istiyorum, odemesi direk 1 senelik olacak sekilde. Test serverda yardimci olmak isteyen veya sadece bir seyler denemek isteyen arkadaslar her zaman pm ile ulasabilir, geri cevirmem.
  • İyi güzel demişsinde şu 1 yıllık ödemesi direk olacak laflarını herkes diyor kimsede inanmıyor yani amacıda yok direk 1 yıllık vermenin , oyuncusu olduğu sürece her ay ödersin parasını ama 1 yıllık saçma , ya tutmaz ya birşey olur aklı olan okadar para vermez zaten , kimsede inanacak kadar saf değil bu ön ödeme yapıldı sözlerine 3-4 ay tutarsa yapılır o iş , indirim varsa oda .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ILosMasTeR -- 18 Mayıs 2014; 11:43:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tisikkirlir Sipirmin

Sizlerden de destek gelirse seviyeli, orta zorlukta bir Rust server kurmak istiyorum. 1 aylik test server siparisi verdim bugun 25 kisilik. Acildiginda IP'sini paylasacagim, beklerim. Hedefim aktif ve adil adminlerle serveri oynanabilir halde tutmak. Istedigim seyleri yapabilirsem 1 hafta 10 gun icerisinde ana server'i acmak istiyorum, odemesi direk 1 senelik olacak sekilde. Test serverda yardimci olmak isteyen veya sadece bir seyler denemek isteyen arkadaslar her zaman pm ile ulasabilir, geri cevirmem.

playerları kaçırıyor diye adam vuranları 2kişi ağladı diye sizde wall deyip banlayacak mısınız diğer serverlardaki gibi ?
  • Agresif bir tavir takinip uzerime gelmeniz gerekmiyor. Arastirdigima gore aylik server masrafi 20 Euro civari. Bir senelik odeme de afedersiniz beni uzmez. Sanki tum harcligini servera yatirmaya karar vermis bir cocukmusum gibi davranmissiniz malesef. Can sikici konusmak istemiyorum kusura bakmayin sadece tepkinizden dolayi saskinlik yasadim. 1 senelik odeme ile 12% indirim aliyorum. Dediginiz bir yandan mantikli ancak en azindan cekirdek kadroyu servera cekebilmek adina 1 ay sonra kapanmayacaginin garantisini de vermis olmak istiyorum. Amacim eksikligini hissettigim seviyeli, hilesiz ve keyifli bir oyun ortami yaratmak.

@By Trex

Hocam bu yazdiklarin birini banlamak icin gecerli sebepler degil bildigin uzere. Oyun mekanigi icerisinde mumkun olan her sey tabii ki serbest olacak. Bir tek Griefing olayi konusunda henuz fikrim yok ne yapmali diye, cunku bazi durumlarda anahtar nokta o olabiliyor. Tahminen gidisata gore bir seyler dusunucem. Admin olarak bir iki yabanci arkadasla gorustum, vakitleri oldugu kadar ilgileneceklerine dair soz verdiler. Ne kendim ne herhangi baska biri adina yetkinin kotuye kullanimi konusunda cok net konusabilirim, olmayacak. Ayni zamanda her turlu fikir ve onerinize acigim.

• biliyorum gerçeli bir sebep değil ama biz 10 tane serverdan banlandığımız için oyunu bıraktık biz 7 kişi oynuyorduk çabuk gelişiyorduk yok 100 metreden hs attı yok şöyle yaptı sürekli ağlayıp wall diyenlerden dolayı nere gittiysek banladılar hile deyip oyunu bıraktık o yüzden sordum genelde oyuncuların çoğunun yaşı ufak yada minecrafttan gelmişler fps oynamamışlar bu yüzden çok çektik serverda yaşı yüksek ilgilenen adminler olursa ben tutacağını düşünüyorum çünkü düzgün server yok, düzgün server olmadığı için oyunu bıraktık
    edit: bu arada 25 kişilik server az kalır zaten 2 grubu kovsan server boşalır en az 50 kişilik bir server lazım en az
    ek olarak tavsiye verebileceğim 260 saatte serverlarda gördüğüm bir saçmalığı yazmam lazım ki size belki 1 nebze yardımcı olur düzgün bir server kurarsınız bizde oyuna döneriz, airdrop olayı kesinlikle günde en fazla 1 kez atılması lazım oda akşam üstü oyuncu varken falan yada belli bir saatte herkesin almak için mücadele edeceği bildiği zaman ve 1 tanesi big rad tarafına ise diğeri hangar tarafına gibi bazı serverlar da da hep big rad atıyorlardı herkes hangarda biz airdrop bile görmüyorduk mesela, herkeste c4 olması kimsenin barınanaması anlamına geliyor her ev patlıyor hele server biraz boşsa c4 yapmak çok kolay oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-96B6D01A8 -- 18 Mayıs 2014; 14:16:41 >

• Yani 500 lira yerine 440 - 450 lira vereyim diyor ve serverin 1-2 ay sonra bomboş olma riskini umursamıyorsan sen bilirsin heralde para senin için hiç sıkıntı değil zaten bir cocuğun 500 lira harçlığı olamaz ^^ bu para herkes için büyük bir paradır , 25 kişilik test serveri açmışın ama rust için 75 veya 100 kişilik bir server gerekir en azından 50 yani , şimdi sunucuyu fulledin diyelim 25/25 sürekli full birşey ifade etmez o sayı 2 hafta sonra boşalmayacağı ne malum rustda insanlar hemen sunucu bırakabiliyor birkere boşaldımı zaten kimse gelmiyor , 25/25 görüp aldanma demek istedim , çünkü en son bir türk sunucusu açıldı 70 - 80 kişi oluyordu hafta içi akşam bile bizde orda oynadık 2 hafta sonra bu sayı hafta sonları 30'u bulamaz oldu birde 2 gün geriye sardılar iyice boku çıktı şimdi hali nedir bilmiyorum .

Ve tepkim genel bir tepki neredeyse herkes 1 senelik ödedim 3 aylık ödedim diyip duruyor bi söyleyeyim dedim ama bence parana yazık olacak hiç bulaşma %12 indirim için .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ILosMasTeR -- 18 Mayıs 2014; 14:53:11 >

• Yillardir fps oynayan biri olarak ben Rust'a henuz alisamadim ornegin. Kendimi bir turlu rahat hissetmiyorum. 25 kisilik server'i tamamen test amacli aldim gerci onu da yanlis aldim ama aktif olmasini bekliyorum su an. Birkac gun neyi nasil yaparsam uygun olur diye denedikten sonra daha buyuk bir server alicam. 100-125 kisilik bir server dusunuyorum asla dolmayacak olmasina ragmen. Airdrop olayi konusunda kesinlikle haklisin. Airdrop @5 yok gunde 45 drop tarzi seyler zorluk seviyesini dusurdugu gibi oynarken keyif almayi da engelliyor. Biraz emek biraz caba ne olursa olsun ortaya cikan urunu degerli kilacagi icin ozellikle c4'u kisitlama taraftariyim. Ozellikle ilk gunlerde ufak eventler ile oyunculara yardimci olmak istiyorum bilmem sizin fikriniz nedir bu konuda. Ornegin onceden haber vererek haritada belli bir bolgeye bir miktar metal, baska bir bolgeye bir miktar odun birakarak oyun ici rekabeti canli tutmak adina. Ki bence bir serverdaki kilit faktor rekabet olmali.

Ilk yazdigimda bahsettigim destek olmak derken demek istedigim buydu. Belli basli seyleri degistiririm, 3-5 kisi ayri ayri gelismeye calisiriz neler eksik neler yanlis goruruz gibisinden. Tek basima da ugrasirim ama sans faktoru ve rekabet ile ilgili elimden bir sey gelmeyecegi icin ne kadar tutarli olur bilmiyorum.

• Tisikkirlir Sipirmin T kullanıcısına yanıt
    Sunucu açıldığında ilk 1 hafta c4 hasarlarını kapatabilirsin ve insanlar rahat rahat gelişebilir bahsettiğim sunucuda böyle yapışmıştı ilk günden 70-80 kişiydi .
  • quote:

Sizlerden de destek gelirse seviyeli, orta zorlukta bir Rust server kurmak istiyorum. 1 aylik test server siparisi verdim bugun 25 kisilik. Acildiginda IP'sini paylasacagim, beklerim. Hedefim aktif ve adil adminlerle serveri oynanabilir halde tutmak. Istedigim seyleri yapabilirsem 1 hafta 10 gun icerisinde ana server'i acmak istiyorum, odemesi direk 1 senelik olacak sekilde. Test serverda yardimci olmak isteyen veya sadece bir seyler denemek isteyen arkadaslar her zaman pm ile ulasabilir, geri cevirmem.

Rustin en buyuk sıkıntısı kaliteli bir serverin olmayisi. Biz de takim olarak cok server gezdik bol bol aglayan ergen iftiraci veletler ilgisiz adminler ve birdunya haksizlikla mucadele ettik Turk playerlari zor ve vefasiz. Bu yuzden uzun bir ara verdik rusta.Bu yola cikacaksaniz bunlari bilmeli ve kararli olmalisiniz. Biz de takim olarak adil kaliteli bir server arayisindayiz. Eger bu iste fark yaratmak ve ciddi bir durus sergilemek istiyorsaniz size nacizane birkac tavsiyede bulunmak istiyorum.
    * 7/24 aktif admin
    *Adminler player olmayacak. Kendi serverinda oyuncu olan bir admin kesinlikle kabul edilemez.
    *kalici olma iddianiz varsa serveri 100 kisilik acmalisiniz.
    *server kurallarinin ve etkinliklerinin belirtildigi guncel bir konu acip aktif tutmalisiniz.
    *kufure kesinlikle taviz gostermemelisiniz.
    Vs
    bunlar gibi dikkate alinmasi gereken birsuru sey var. Butun turk serverlarinda oynadik 400 saati askin rust tecrubem var eger adil kaliteli tarafsiz ve ciddi bir server kurma amacindaysaniz takimca herturlu destegi vermeye haziriz. adim atacaginiz bu cileli yolda basarili olmanizi diliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• odun metal işine bulaşma derim defult her zaman iyidir modlu sv olacaksa tek mod kimin kimi vurdugunun yazması olması lazım diye düşünüyorum
    metal odun rekabeti arttırmaz bence birine kolaylık sağlar üstünlük sağlar kısa süreli oyuncuları çeker en fazla ama servera yerleşmeyi düşünen birisi asıl oyuncu böyle bir şey isteyeceğini sanmıyorum
  • Tavsiyelerinizi bir bir dikkate alacagim. Server'i actim az once ancak su an pek bir oynama yapma firsatim yok.

134.255.229.146:28200
  • Gunaydin. Simdi biraz bakma firsatim oldu config dosyalarina, Explosive Charge'i bir sureligine tamamen kaldirdim. Bu sure icinde avantaj elde etmek isteyenler Airdrop vasitasiyla Explosives elde edebilip uzerinde research kit kullanabilecek ancak craft edemeyecek. Bolt action rifle'in oyun icerisinde fazla olmasini istemiyorum ozellikle. Bu yuzden Blueprint-Crafting ve Research listesinden kaldirdim. Yalnizca kutulardan elde edilebilecek ancak tabii ki baska sekilde dusunuyorsaniz soylemekten cekinmeyin. Commandler ile fazla ilgilenemedim, bir iki saat sonra halledebilecegim sanirim.

Baslangic icin mumkun oldugunca yardiminiza ihtiyacim olacak gibi. Kimse bos servera gelmiyor malumunuz.
  • ILosMasTeR kullanıcısına yanıt
    Videoyu izledim sürükleyici bir oyun. Aklıma minecraft oyununu getirdi.
  • quote:

Tavsiyelerinizi bir bir dikkate alacagim. Server'i actim az once ancak su an pek bir oynama yapma firsatim yok.

134.255.229.146:28200

denedim girmiyor servera
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.