Şimdi Ara

RUST [ANA KONU] (24. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.779
Cevap
35
Favori
157.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ILosMasTeR

Birde 0 kişilik bir sunucuya girip oynamayı denersen bence daha iyi olur hala aynıysa senden kaynaklıdır ama çoğu sunucuda donanım kötü olduğundan oluyor o emin ol .

Dostum bilgisayarım donanım olarak iyi. Official sunucular içinde donanımları kötü diyemeyiz. Ki az kişi olup donanımı iyi olan sunucularda da kasma donma problemleri oluyordu lag harici. Ben bunu bu şekilde çözdüm işine yarayan kullanır diye paylaştım. :)
  • Senin donanımını kast etmedim sunucularda normal bir bilgisayara kuruluyor onu kast ettim bendede oluyor o 3-5 saniyede bir takılmalar ama bazı sunucularda oluyor bazılarında olmuyor ve 50 kişi üstü oynarım sadece , yani sunucuların donanımı kötüyse oluyor bu yoksa her sunucuda olurdu bu donmalar , ondan dedim bir çok sunucuya bakmadan kendinden kaynaklı deme diye .
  • beyler korsan indirdim bende crackli olan oyuna girdiğimde üzgün surat sorunu geliyor ama o verilen linkteki microsoft linkindeki yeri indirdim kuracaktım ki bilgisayarınıza uygun sürüm değildir lütfen uygun sürüm bulun dedi ne yapmam gerek
  • quote:

Senin donanımını kast etmedim sunucularda normal bir bilgisayara kuruluyor onu kast ettim bendede oluyor o 3-5 saniyede bir takılmalar ama bazı sunucularda oluyor bazılarında olmuyor ve 50 kişi üstü oynarım sadece , yani sunucuların donanımı kötüyse oluyor bu yoksa her sunucuda olurdu bu donmalar , ondan dedim bir çok sunucuya bakmadan kendinden kaynaklı deme diye .

E bunu yaptığımda takılmalar son bulduysa benden kaynaklıdır değil mi? Zaten yabancı forumlarda da çözülemeyen bi Realtek bugu olarak değerlendiriliyor bu takılmalar. İşine yarayan hayrını görsün :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Homeless35

beyler korsan indirdim bende crackli olan oyuna girdiğimde üzgün surat sorunu geliyor ama o verilen linkteki microsoft linkindeki yeri indirdim kuracaktım ki bilgisayarınıza uygun sürüm değildir lütfen uygun sürüm bulun dedi ne yapmam gerek

Para verip orjinal almalısın

• quote:

Orijinalden alıntı: Homeless35

beyler korsan indirdim bende crackli olan oyuna girdiğimde üzgün surat sorunu geliyor ama o verilen linkteki microsoft linkindeki yeri indirdim kuracaktım ki bilgisayarınıza uygun sürüm değildir lütfen uygun sürüm bulun dedi ne yapmam gerek

parasını verip alacaksın
  • Beyler almayı düşünüyorum tavsiye edermisiniz yorumları okudum kafam karıştı hileciler çok mu fazla?

• alıp oynanması gereken bir oyun bence alıp denemelisin.
  • şu oyunda 1 tane bile oynayacak server yok
    dün offical gireyim dedim bari germany 2 adam uça uça havada gidiyordu
    tr serverların hepsi adminleri dahil çoluk çocuk ve çoğu kendi clanı yada arkadaş clanı var onlara dokunamıyorsun kaç kere o yüzden ban yedik geçen adminin arkadaşları wallhack açmıs 150 metreden p250 le vuruyo menzili yok silahın bide modlu server aşada da yazı geçiyor admin takmıyor biz bolt aldık gittik inadına gittik uzaktan hepsini dizdik 3sn sonra banlandık
    diğer tüm tr serverlarda iyi oyuncular barındırılmıyor oyuncu kaybı yaşamamak için wall wall wall diye başlıyor ezilenler banlanıp gidiyosun 15 metreden adam vuramayan tipler kafasına mermi gelince hs attı wall
    şu oyunu 200 saat falan oynadım 10 tane serverdan banlandık her seferinde 15 katlı 7x7 falan kule diktik yada dikerken gittik 100 000lerce odun vs. emeğimiz hiç oldu bıraktım döndüm bıraktım döndüm yine bıraktım

fps oyuncularına tavsiye etmediğim bir oyun ezilip ezilip ağlayan kişiler oyunu banlanmadan oynayabilir
    pro fps oyuncusuysanız uzak durun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi komşu çocuğu -- 24 Nisan 2014; 17:22:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: komşu çocuğu

şu oyunda 1 tane bile oynayacak server yok
    dün offical gireyim dedim bari germany 2 adam uça uça havada gidiyordu
    tr serverların hepsi adminleri dahil çoluk çocuk ve çoğu kendi clanı yada arkadaş clanı var onlara dokunamıyorsun kaç kere o yüzden ban yedik geçen adminin arkadaşları wallhack açmıs 150 metreden p250 le vuruyo menzili yok silahın bide modlu server aşada da yazı geçiyor admin takmıyor biz bolt aldık gittik inadına gittik uzaktan hepsini dizdik 3sn sonra banlandık
    diğer tüm tr serverlarda iyi oyuncular barındırılmıyor oyuncu kaybı yaşamamak için wall wall wall diye başlıyor ezilenler banlanıp gidiyosun 15 metreden adam vuramayan tipler kafasına mermi gelince hs attı wall
    şu oyunu 200 saat falan oynadım 10 tane serverdan banlandık her seferinde 15 katlı 7x7 falan kule diktik yada dikerken gittik 100 000lerce odun vs. emeğimiz hiç oldu bıraktım döndüm bıraktım döndüm yine bıraktım

fps oyuncularına tavsiye etmediğim bir oyun ezilip ezilip ağlayan kişiler oyunu banlanmadan oynayabilir
    pro fps oyuncusuysanız uzak durun

Hocam o kadar kötümü ya almayı düşünüyorumda

• oyun güzel ama oynayacak güzel server yok sıkıntı o
  • Bir işte çalışsaydım adil ve hilesiz bir rust sunucusu açardım :) bir kişide demiyor adil ve hilesiz bir sunucu açayım millet rahatça oynasın .
  • quote:

Bir işte çalışsaydım adil ve hilesiz bir rust sunucusu açardım :) bir kişide demiyor adil ve hilesiz bir sunucu açayım millet rahatça oynasın .

öyle olmuyor işte tutmuyor ya fazla airdrop atıyor adam, ya bizim gibi acemileri ezenleri banlamadığı için server dolmuyor ya çok büyük evler yapılınca millet gelmemeye başlıyor gelenlerin evini patlatıyoruz sürekli wipe atmak zorunda kalıyorlar
    sürekli wipe atılan yeni svler dolu 3 gün oynuyosun 100 kişi, 4. gün 1 kişi kalıyor
    iyi oynayanlar banlanıyor kötü oynayanlar kendi arasında takılıyor oyuncu yaş ortalaması minecraft a düştü bu ininal kartla falan çocuklar harçlıklarını biriktirip alıyor giriyor ağlıyor
    özetle bir denge yok sürekli dengesizlik var o serverlardaki dengeyi sağlayamadılar
    ben server açsam diye düşünüyorum nası sağlayabilirdim ? zaten açsam oynayamam admin wall derler girmezler kendim oynamadım diyelim e düzgün oynayan bi adam herkesi vurdugunda itemini aldıgında 3 kişi oyundan cıkacak 1 adam yüzünden aksamına 5 kişi daha cıkacak server boşalacak adam yapacak evini 10 kat airdrop atsam dert atmasam dert oyuncu bulamayız diye açmadık aslında 4 arkadaş açacaktık günde 1 kez akşamları airdrop atmayı falan düşünüyorduk sonra oynarsak oyuncu kalmaz boşa açmayalım dedik çünkü minecrafttan geliyorlar ama oyun aynı zamanda fps oyunu ve adam vuramıyorlar 15 metreden 8 mermi sıkıp 1 ini denk getiremeyenler var adamı vurunca wall diyor

• Hile olayı ne zamandır var?

• Yalnız oynamaktan sıkılan arkadaşlar eklerse beraber takılabiliriz. 150 saate yakın tecrübem var.

steamcommunity.com
    Steam Community :: Error
    http://steamcommunity.com/id/mrpromo35
  • Arkadaşlar ben bu oyunu deneme amacıyla korsan versiyonunu indirdim beğenirsem alırım diye ve beğendim almayı düşünüyorum Ama sorun şu ki tek başına oynanmıyor.Grup halinde oynayan arkadaşlar varsa ve gel beraber oynayalım diyen olursa oyunu almayı planlıyorum bana özelden ulaşın lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tutkual -- 29 Nisan 2014; 17:41:02 >
  • illaki bulursun bir grup
  • quote:

Orijinalden alıntı: tutkual

Arkadaşlar ben bu oyunu deneme amacıyla korsan versiyonunu indirdim beğenirsem alırım diye ve beğendim almayı düşünüyorum Ama sorun şu ki tek başına oynanmıyor.Grup halinde oynayan arkadaşlar varsa ve gel beraber oynayalım diyen olursa oyunu almayı planlıyorum bana özelden ulaşın lütfen

oyunu aldım arkadaşlar 2 kişiyiz bu arada beraber oynayacak birileri lazım.özelden ulaşırsanız sevinirim
  • Ben de arkadaş arıyorum , beraber oynamak isteyen var ise pmden ulaşabilir

• Arkadaşlar Türkiye'de bulunan bir sunucuya ping sorunlarından ötürü Rust serveri kurmak istiyoruz ama linux "./rust_server.x86: error while loading shared libraries: libGLU.so.1: cannot open shared object file: No such file or directory" bize böyle bir problem çıkartıyor. Şuan oyun alpha aşamasında olduğu için dev-kit verilen sunucular falan mı var? Aranızda bu işlerden anlayan ya da anlayan birine yönlendirebilecek birisi var mı acaba?
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.