Şimdi Ara

Rusty Hearts İnceleme [Güncel Konu - Open Beta] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
194
Cevap
0
Favori
8.301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • vindictus'tan fırsat oldukça oynuyorum ama stamina sistemi yüzünden pek sarmadı. Birazdan oyuna girip diğer karakterleri deneyeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkrock

vindictus'tan fırsat oldukça oynuyorum ama stamina sistemi yüzünden pek sarmadı. Birazdan oyuna girip diğer karakterleri deneyeceğim.

Stamina sistemi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkest earth

quote:

vindictus'tan fırsat oldukça oynuyorum ama stamina sistemi yüzünden pek sarmadı. Birazdan oyuna girip diğer karakterleri deneyeceğim.

Stamina sistemi?

dungeonlara belli bir kere girebiliyorsun. sol altta yeşilimsi bir bar var ilk başta 1000/1000 yazar, dungeonlara her girdiğinde azalır ertesi gün tekrar dolar. yani pek serbestlik yok benim için
  • quote:

quote:

quote:

Stamina sistemi?

dungeonlara belli bir kere girebiliyorsun. sol altta yeşilimsi bir bar var ilk başta 1000/1000 yazar, dungeonlara her girdiğinde azalır ertesi gün tekrar dolar. yani pek serbestlik yok benim için

Pek bir sorun yaratmadı ben 12 levela kadar geldim.

• quote:

Orijinalden alıntı: SworderDante

quote:

http://rustyhearts-forum.perfectworld.com/showthread.php?t=60951

Tek abazalar dh'de yokmuş

Female karaktere sallanan göğüsler istiyorlar

İconic oyunda bir sorun yok bu arada.

Bu arada Gorgon channelında takılıyorum.

Bana Kalsa "Bikini"ye Kadar özelleştirilebilir bi sistem olsa daha güzel olur oyunlarda karkaterin üstündeki bütün itemleri çıkartınca karkater ya basic sete döner yada bikini ile kalır bence bikinide değiştirilebilmeli ve çıkartıla bilmeli itemler zarar gördükce paslanıp kırılmalı filan hatta böylebi oyun vardı karakter çok hasar alınca anadan üryan kalıyordu
    İşin Şakasını Geçeyim
    Sallansa ne olacak Sallanmasa ne olacak Beni ilgilendiren Dungeonda Kameranın Dönmemesi Dungeonda Kamera Dönse karakterin arkasına alır rahat rahat oynarız ille köşe olarak dönecende karakteri düz görecen :)

Not: Abaza değil Abazan
    Abaza bi Laz gibi Çerkez gibi birşey
    Abazan ise TDK Birşeye Aç kalmış anlamında geçiyor

Kamera dönmüyor demişsin de bunun böyle olacağı 182732873 sene önceden bile belliydi.

edit : ayrıca böyle çok daha iyi değil mi? Gamepad ile çatır çutur oynuyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkest earth -- 29 Temmuz 2011; 14:35:09 >

• kamera q-e tuşları ile dönmesi gerek
  • quote:

Kamera q-e tuşları ile dönüyor bende onu diyorum fakat dungeon da dönmüyor demek istediğim dungeondada dönse güzel olurdu
    182732873 sene önces M.Ö 182.730.862 e denk geliyor O yıldada İnsan yoktu :)

Kamera Dönüyor Fakat Dungeonda Dönmüyor Ne demek istediğimi Anlamadıysan Problem değil

Şimdi ne demek istediğini anladım o zaman problem mi var?
  • reyizler bende oynamak ıstyormda hala oynayan varmı? yalnız çekılmez bu oyun
  • kavga falan çıkarmaya niyetim yok, sadece alaycı tavır sezdim "anlattık ama genede anlamadıysan neyse" gibi ayrıca merak etme modayı takip eden biri değilim.

Bu arada oyunda bir karakter daha mı olacak en arkada bir gölge silüeti var, ancak class belli değil sanırım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ares

kavga falan çıkarmaya niyetim yok, sadece alaycı tavır sezdim "anlattık ama genede anlamadıysan neyse" gibi ayrıca merak etme modayı takip eden biri değilim.

Bu arada oyunda bir karakter daha mı olacak en arkada bir gölge silüeti var, ancak class belli değil sanırım?

evet panpa

http://www.youtube.com/watch?v=7Fi-WPYnXug
  • quote:

Videodan 2 yorum

trish from DMC :D ?
    --
    DMC ahsausha
    ---

Karkater Sarışın Olursa Hiç Şaşmicam Resmen Trish Olmuş Karakter :)

(Animedeki Hali
    http://2.bp.blogspot.com/_eQ5BBnWj_T8/SQvDi-aRcyI/AAAAAAAAD5M/bzAUjbwF57I/s400/Trish+22.jpg

Oyundaki Hali
    http://fast1.onesite.com/capcom-unity.com/user/oppai/1376c66f247d32e349a685d7ac4f838a.jpg?v=187500)
    Buna Benzer bişe Olursa Şaşirmicam :)

Tamamda zaten ilk gameplay trailerında yapımcılar dmc'dan esinlendiğinden bahsediyordu burda ilginç bi durum yok adamlar zaten kabullenmiş .

• quote:

DMC işte Oyun yav Bendeki Yerini ne GoW doldurdu ne başka bişe :)
    Online Oyun Oynayıp Offline daki Eğlenceli Kaçıranlara üzülüyorum :(
    1ay oyunu bekliyor fiyasko ile karşılaşıyor Adam gibi hikayesi konusu olan offline oyunlar benim için WoW dan bile Değerlidir

DMC'ı 4 sene boyunca oynayamazsın ama WoW'ı 4 sene boyunca oynayabilirsin
  • @SworderDante bukadar forumdan seni korkutan kim merak ediyorum . Her mesajında lütfen modaya uyup kavga etmeyin falan diyorsun gözümden kaçmadı değil hani neyse . WoW'a gelenler ek paket dmc serisi ise tek tek apayrı oyun bu yol ile senin teorini çürütebiliriz . He forumdakilerdende bukadar korkma kimse yarbay vs. falan diye senden üstün olamaz merak etme
  • oyun guzele benziyor indiriyorum
  • quote:

kendine hayrı yok zaten oyunu oynayan yok sanırsam

Bunu dedin ya direk şikayet et butonunu gözüme kestirdim.

Ben oynuyorum ne var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkest earth -- 30 Temmuz 2011; 10:03:21 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ducklaw41

Hangi programla çektin?

Frap la boyutları büyük oluyor ama kaliteli cekiyo

• quote:

quote:

quote:

Ben oynuyorum ne var

quote:

ana konu ile alakası yok fakat ana konunun kendine hayrı yok zaten oyunu oynayan yok sanırsam

Sanırsam Kelimesi Ordakinin Benim Düşüncem Olduğunu Belirtir
    İşte Kavga Aramak Böyle oluyor Cümleyi Kırpıp Bu Böyle Dedi Diyip Kavga Arıyorlar

dante manyak mısın olum sen dalga geçiyorum ya ne bu alınganlık sendeki

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ben oynuyorum ne var

quote:

ana konu ile alakası yok fakat ana konunun kendine hayrı yok zaten oyunu oynayan yok sanırsam

Sanırsam Kelimesi Ordakinin Benim Düşüncem Olduğunu Belirtir
    İşte Kavga Aramak Böyle oluyor Cümleyi Kırpıp Bu Böyle Dedi Diyip Kavga Arıyorlar

dante manyak mısın olum sen dalga geçiyorum ya ne bu alınganlık sendeki

Çaktırma ergenliğe girmiş

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.