Şimdi Ara

Rusty Hearts İnceleme [Güncel Konu - Open Beta] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
194
Cevap
0
Favori
8.301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bendemi baslasam ne
  • Patch ler yarıda kesilmese 10 sefer inmişti ama elden gelen bişiy yok.Manuel bulmak lazım.488 mb lık pacht yapıorsn daha ob nin basında clientle niye birleştirmessiniz.

- kaldıgı yerdende devam etmiyor ki sıkıntı ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Punk4Life -- 14 Eylül 2011; 14:06:40 >
  • Bugün TTNET in dışhatlarında sorun var sanırım. Herkeste var bu sorun. Oyunu oynayanlar görüşlerini yazabilirler mi? Eğer beğendiyseniz akşama bende indirip bi deneyeyim. Videolar güzel
  • Ttnet değil eu nun tamamında var.
  • oyun firması zengin bir firma olmalı ki jiplerle 200 dolarlık klavye 150 dolarlık mauslarla super hatunlarla ve son donanım pclerle tanıtım yapıyor dun gece saat 3 te OB ya gecıcek dedıler sıtede daha sonra bu saat 6 oldu ve saat 6 ya yaklastıgı sırada sıstemle ılgılı hata var dedıler 1 kac saat gecıkebılır dedıler yattık kalktım saat 11 de O ya gırmıs bu seferde patch sorunu 5 saatlik gecikme biryana bari bu olmasaydı
  • quote:

Orijinalden alıntı: BerbatZ

Bugün TTNET in dışhatlarında sorun var sanırım. Herkeste var bu sorun. Oyunu oynayanlar görüşlerini yazabilirler mi? Eğer beğendiyseniz akşama bende indirip bi deneyeyim. Videolar güzel

Oyun bence çok iyi şu anda piyasada bulunan oyunlar arasında. Stamina sorunu var diyordu herkes o yüzden baya şikayet oluyordu ama ben hiç muzdarip olmadım o konuda. Mesela sürekli dungeon yapamıyordun bir süreden sonra karakterin yoruluyordu ve oyunda bir şey yapamaz duruma geliyordun. Ama sanırım uzatılmış stamina barı. Bunun yanında bence en iyi özelliği oyunun gamepad desteği olması. Çok daha zevkli hale geliyor oyun gamepad ile.

Ama bossların canları çok az. Birazcık nuke yaptın mı hemen ölüveriyorlar. Umarım arttırmışlardır.

Ayrıca Open Betada level sınırı 25e çıkarılmış ve bir çok silah, skill eklenmiş.

Akşama girebilirim ben anca malum şu internet.

• Epeydir tanıtımları falan oluyor zaten. Bana closed beta keylerini göndermişlerdi ama hiç deneme fırsatım olmamıştı. Aslında ben OB ye çoktan geçtiğini zannediyordum. Malum duyurulalı ve CB açılalı uzun zaman oldu. Yeni bir oyun şimdi cazip gelebilir eğer bağlayabilirse.

Edit: İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BerbatZ -- 14 Eylül 2011; 14:32:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkest earth

quote:

Bugün TTNET in dışhatlarında sorun var sanırım. Herkeste var bu sorun. Oyunu oynayanlar görüşlerini yazabilirler mi? Eğer beğendiyseniz akşama bende indirip bi deneyeyim. Videolar güzel

Oyun bence çok iyi şu anda piyasada bulunan oyunlar arasında. Stamina sorunu var diyordu herkes o yüzden baya şikayet oluyordu ama ben hiç muzdarip olmadım o konuda. Mesela sürekli dungeon yapamıyordun bir süreden sonra karakterin yoruluyordu ve oyunda bir şey yapamaz duruma geliyordun. Ama sanırım uzatılmış stamina barı. Bunun yanında bence en iyi özelliği oyunun gamepad desteği olması. Çok daha zevkli hale geliyor oyun gamepad ile.

Ama bossların canları çok az. Birazcık nuke yaptın mı hemen ölüveriyorlar. Umarım arttırmışlardır.

Ayrıca Open Betada level sınırı 25e çıkarılmış ve bir çok silah, skill eklenmiş.

Cok fazla kasmayada gerek yok aslinda bu gidişle hepimiz anca akşama giricez

• quote:

Orijinalden alıntı: MustafaAnıl

quote:

Orijinalden alıntı: darkest earth

quote:

Cok fazla kasmayada gerek yok aslinda bu gidişle hepimiz anca akşama giricez

oyunu siteden tekrar indirdim kurdum patch 2 de baslattım 20 dakikada bu kadar yukledı bırazdan gırerım oyuna sanırım patch sorunu duzeltılmıs

• O zaman hemen bi öneride bulunayım eğer tekrar donarsa hemen oyunun klasörüne gidin ordaki arşivi , launcheri kapatmadan önce kopyalayın bi köseye kapattıktan sonra tekrar yapıştırıp içine öyle deneyin sanırım kaldıgı yerden devam edecek daha denemedim ama donarsa bunu yapmayı dusunuyorum. ( % 45 )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Punk4Life -- 14 Eylül 2011; 15:13:32 >
  • patch completed
  • quote:

Orijinalden alıntı: mixionious

patch completed

Oyun nasıl peki sarıyormu :)
  • quote:

quote:

patch completed

Oyun nasıl peki sarıyormu :)

oyun oynanısı hakkında endısem vardı ama oyuna gırıp buır dungeon yaptuıktan sonra hıc bır enısem kalmadı oyun gercekten gorundugu gıbı degıl harıka grafıklerıne gore yorum yapılabılecek bır tıp oyun degıl anlıycan herkesın denemesını kesinlikle isterim
  • Oyun closed betadan daha iyi bir seviyeye gelmiş. Nickim Kreatorn Gorgon'da takılıyorum genelde.
  • Oyun hoşuma gitti dungeonları skill efektleri fln bide 10lv olup pvp yi deneyebilsek . Adım Grenadier oyunda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: [T]hree[N]amed

Oyun hoşuma gitti dungeonları skill efektleri fln bide 10lv olup pvp yi deneyebilsek . Adım Grenadier oyunda.

ben 11 lvlim ama pvp yer görmedim haritada hic
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: [T]hree[N]amed

Oyun hoşuma gitti dungeonları skill efektleri fln bide 10lv olup pvp yi deneyebilsek . Adım Grenadier oyunda.

ben 11 lvlim ama pvp yer görmedim haritada hic

Dostum pvpye sağ altlarda bulunan barların birinden tıklayarak giriyorsun
  • tesekkurler yazdıkdan sonra gordum ayrıca job gorevı kac lvlde gercek jobumuzu secım yola devam edelım
  • son bosu kestik kutu seciminide yaptik vebitti tam cikacakken bi hayvan bi sandik cikariyor yüzeye o sandik tam olarak bulamiyorum bulabilen oldumu hic ???
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.