Şimdi Ara

Rusty Hearts İnceleme [Güncel Konu - Open Beta] (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
194
Cevap
0
Favori
8.301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mixionious

son bosu kestik kutu seciminide yaptik vebitti tam cikacakken bi hayvan bi sandik cikariyor yüzeye o sandik tam olarak bulamiyorum bulabilen oldumu hic ???

Tekrar giriyorsun aynı dungeona aynı kişilerle o zaman bulursun.
  • Hangi serverdasınız ? En düşük ms EU da gözüküyor
  • Benim eleman bi başka ya
     Rusty Hearts İnceleme [Güncel Konu - Open Beta]

• Nick: ANIL - puncher diyeyim classa ( Combat şekli Tekkende ki Steve Fox karakterine cok benziyor ) channel gorgon.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MustafaAnıl

Nick: ANIL - puncher diyeyim classa ( Combat şekli Tekkende ki Steve Fox karakterine cok benziyor ) channel gorgon.

Tude oluyor hocam o sınıf.

Closed Betayı bilmemne Strauss ile oynamıştım ama ben de Tude açtım OBda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkest earth -- 15 Eylül 2011; 9:44:45 >
  • Ahh evet gece oynarken ilk basta isminin noldugunu bilmedigim için öyle yazmıstım. Sonra leather kıyafetlerin uzerinde öyle yazdıgını fark ettim. Gelip de editlemeye üşendim , sempatik bi karakter ama
  • Nick: Crazy, Class: Frentz midir nedir o Her türlü Channelda oynarım Ama axe mi sword mu karar veremedim deneyen varsa hangisini önerebileceğini söyleyebilir mi ?

Bu arada adamları öldürdükçe HP kazanmak çok güzel
  • Bende Frantz açtım karakter
  • Şu IP block olayını anlayamıyorum bir türlü. Yapımcılar neden böyle bir uygulamaya gidiyorlar bir fikri olan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TakoPlay -- 15 Eylül 2011; 11:20:52 >
  • IP block yok zaten oyunda
  • Kuruyorum ^^
  • quote:

Orijinalden alıntı: lordkisame

Şu IP block olayını anlayamıyorum bir türlü. Yapımcılar neden böyle bir uygulamaya gidiyorlar bir fikri olan var mı?

Başlık sanırım bugda kaldı. Bir kaç gün oldu o ip-ban oyunda ilk açıldığı zaman. Çok tepki gelince de kaldırdılar.
  • Hayır bu oyun IP ban lı diye söylememiştim. Yapımcılar neden bazı bölgelerin oyuncularını oyundan uzak tutuyorlar buna anlam veremiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lordkisame

Hayır bu oyun IP ban lı diye söylememiştim. Yapımcılar neden bazı bölgelerin oyuncularını oyundan uzak tutuyorlar buna anlam veremiyorum.

şirketler arası anlaşma var dostum öyle herkes kafasına göre belli bir bölgede belli bir tarzda örnek mmorpg mmofps oyun acamıyor ayrıyetten s4 leaguni dusun hem korede var hem gloal ama bız koreye gıremıyoruz ıp ban var ve koredekı daha cok gelısmıs globaldan onde gıdıyor ıp ban sayesınde globala adam cekıyorlar onun ıcın anamıssındır umarım
  • Level sınırı tam olarak kaç ?? Bilen varmı
  • Angela açtım keşke Natasha açık olsa silahlar daha ilgimi çekiyor :D 7 levelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: mixionious

Level sınırı tam olarak kaç ?? Bilen varmı

25..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyundan sıkılmaya başladım . 10 Lv oldum hala PvP giremiyorum
  • lvl 20 de job secımı var arkadaslar 20 ye kadar itemleri test ediyorsunuz en sonunda begendıgınız jobu secıosunuz

ve daha sonra görev alıyorsunuz görevi yaptıktan sonra ('' 20 lvl olana kadar hıc bukadar zevkli bir dungeon görevi yapmamıstım tam manasıyla harıkaydı'') size 500 skill point veriyor ve yeni skilleriniz aciliyor ben hizi severim diyorsan tude acicaksın 1 dk bi bufu var inanilmaz hizli oluyorsun o bir dakikada iste yeni skill tablosu

Evet arkadaslar gercekten bos bir oyun degıl yok bu oyun sarmadı baska bı oyun beklıyım yok belkı su daha guzel dersenız herzaman ezik kalmaya mahkum kalırsınız calısan kazanıyor oyun tek kelımesıyle harıka 20 lvl olana kadar bazen sıkıla bılıyorsunuz ama yeni skiller ve yeni itemler sayesinde hersey daha kolay oluyor ayrıyetten 1 2 hafta beklesin daha erken daha sonra oynarım deyıp bırakırsınız 2 hafta sonra herkes pvpde olur sız dungeon dungeon dolasırsınız sıkılır bırakırsınız herkese kolay gelsin...

• Vay be çok güzel yapmışlar job seçimini. Ben cbde 20 olduğumda gidip tezgahtan schynte almakla yetinmiştim.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.