Forumdaki Bu Dalga Geçme Merakı Bu Aşağılama Merakı Nerden Geliyor Çok merak ediyorum Bi Şartel Var Yönetici Görünce O iniyor Kuzu Kesiliniyor Yeni Biri Görülüyor Şartel Kalkıyor Bildiği Bütün Lafları Yağdırıyor Trollük Baş Gösterdiğinde O konudan Ufak Ufak Uzaklaşıcaz anlaşılan :)
Ne aşağılama mı gördün
Nihahaha oyundaki ilk SSS rankımı aldım
quote:
Orijinalden alıntı: Hyperion1905
Nihahaha oyundaki ilk SSS rankımı aldım
Tebrikler beni ekler misin? Nickim kreatorn.
@darkest earth Ekledim. Nickim FrantzRaizen
Bende oyuna başladım 5 lvl oldum oyun çok eğlenceli adım Faewox guild / clan tarzı birşey kurulsa guzel olur aslında
Beyler Id ve Pw Yazıyorum Hiçbirşey Olmuyor Ya :D Nedir Bu Sorun ?
sorun yok oyunda bir daha dene
Betaya seçilip beta keyi kabul etmesine rağmen invaild username and password hatası aliyorum sorun nedir.
nail adresine yaptığın işlemlerden sonra succesfulled şeklinde bir mail geldiyse sorun olmaması gerekiyor oyun gerçekten çok zevkli demin team battle şeklinde pvp yaptım pvpsi bir çok oyundan daha iyi
Üye oldum aktif ettim oyunu indiriyorum beyler nick yazıcam bu mesajı editleyip.
Bende pek bir şey bilmiyorum ama yardımcı olmaya çalışırım dungeonlarda size friend liste ekleyin Faewox ismim
Bu arada itemlere nasıl + basılıyor bilen varmı ?
quote:
Orijinalden alıntı: Fae
Bende pek bir şey bilmiyorum ama yardımcı olmaya çalışırım dungeonlarda size friend liste ekleyin Faewox ismim
Bu arada itemlere nasıl + basılıyor bilen varmı ?
2. Bölümde Ruska(blacksmith) de item item upgrade var ordan
Beyler bendede yanlış diyodu id - pw bütün ID yi küçük harflerle girdim kabul etti yani büyük harf kullanınca yanlış algılıyo.
Nick : Valiente beyler başladım oyuna şimdi.
uplayalım admin oyun 13 eylule ob diyordu bilgilendir ???
Hoşuma gitti bende deniyecem
Oyun açık betaya başlamış.
oyun guncelliyor suan oyuna girince nickimi editlerim. 400 kusur mb pacht var