Şimdi Ara

Rusty Hearts İnceleme [Güncel Konu - Open Beta]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
194
Cevap
0
Favori
8.301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://forum.donanimhaber.com/m_52949396/mpage_1/f_/key_//tm.htm#52949396

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkest earth -- 21 Eylül 2011; 21:19:15 >

• İnceleme İçin Teşekkürler .D 3 Gün Sonra Ayrıntılı İsteriz
  • Classları tanıtmamışsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: SworderDante

Paylaşım İçin Teşekkürler
    Fakat Orjinal Kontrolleri Kullanıcağımı sanmıyorum Ya Xbox Controlerla oynarım(Sanmıyorum) yada Tuşları Değiştirirm Yöntuşları ile hareket Etmemiz gerekecek Anlatışına Göre Hiç Sevmediğim bişe Araba Yarışlarında bile Yön tuşlarını Kullanmam Yöntuşlarını Klavyeden Sökseniz Fark etmem bile :):)
    İşin Şakasını Geçeyim İnşallah Tamamen Optimizasyon Vardır Çünkü Sistemin BANA GÖRE bayabi optimizasyona ihtiyacıvar anlattığına göre Kontrol Olarak

(Müziklerde Değişiyorsa Süper Olur(Bknz. Cabal) Bülent Ersoy - Kuşum Aydın - Serdar Ortaç - Arto - Fatih Ürek Filan map müzikleri olabilir Bosslarda ise "Yanlızım Dostlarım Yalnızım Yalnız Ahh" filan Takılabilirz Pvpde ölünce "Bu akşam Ölürüm Beni kimse tutamaz" Filan olabilir Pvpde Yenince Justin Bieber "Ov Beybe Beybe" filan Başlar Oyunu Oynamasak Sıksa bile Bu Atmosfer İçin Oynanır
    Düşünsenize Dungeona Giriyorsunuz Kadın karakteriniz var İtemi Sana bırakıyorlar Emotion olarak "Ablan Sana Kurrban Olsun" Msndeki Sesli İletiler gibi:)
    Baya Fantazik Oldu Oyun Son yazdıklarım Şakadr Tabiki)

Gamepad ile side-scrollingler çok zevkli oluyor. Lunia'da denemiştim o kadar laga rağmen epey eğlenceliydi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dopamine

Classları tanıtmamışsın

Bulabilseydim ekleyecektim ama classlarla ilgili pek bilgi göremedim açıkcası. Zaten inceleme çevirisi bu.

Edit : bulabildiğim bilgileri ekledim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkest earth -- 24 Temmuz 2011; 22:30:14 >
  • quote:

Bitane Oyunvardı Çok Hoşuma Gitmişti Silahlar Kiyafetler filan Cyphers dı sanırsam Onu oynicaktim Download 10-20kb olduğu için oynayamadım Sırf Adamgibi Katana Kullanmak için indiriyordum bundaki Tanıtım Videosunda Kılıçlı Değilde Başkabi Karakter Olsaydı Yüzüne Bakmazdım Fakat Karakterin Elinde Katanamsı bişe olunca Canım çekti(Kılıç Hastasıyımdır Soyadımdan Kaynaklı Heralde :))

3Gün Sonra Açılacak Olan Open Betamı ?

Kapalı
  • quote:

Key filan Nerden Alicaz üyelik Filan bi Bilgi verseniz Olurmu Key dağıtan site varmı ?
    Edit :
    http://www.mmorpg.com/giveaways.cfm/offer/275/Rusty-Hearts-Closed-Beta-Key-Bonus-Gifts-Handout.html
    Burdan Beta Key Alınıyor

Siteden Account Bölümüne Girerek "Redeem Beta Key" e Şifreyi Girebilirsiniz(https://register.perfectworld.com/account buraya Tıklayıp "Redeem Beta Keys")

MMOSite de dün 822 Adet Vardı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu arada mmorpg'deki 10000 adet keylerin özelliği var. Sadece beta-keyi değiller.

Şu hediyeleri kazanacaksınız :

• Frantz – Red Formal coat and pants
    • Angela – Red Seal jacket and skirt
    • Tude – Rustic coat and pants

Son olarak da :

7 Day Gold Package - Increases the number of items you can register at the Auction House by +5, 5 HP and MP Potions Each, and 1 Five Colored Rune Box

Not:

-Itemler closed beta'dan sonra da otomatik olarak üyeliğe aktarılacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkest earth -- 25 Temmuz 2011; 10:41:36 >
  • Eğer hala bulamadiysaniz kendi sitesinden beta key almak için link var ona tiklayinca e-mail adresinize 5-10 tane key gönderiyor arkadaslarinada ver oynasın çoluk çocuk yazık diye :P.
  • quote:

Orijinalden alıntı: l3pGamer

Eğer hala bulamadiysaniz kendi sitesinden beta key almak için link var ona tiklayinca e-mail adresinize 5-10 tane key gönderiyor arkadaslarinada ver oynasın çoluk çocuk yazık diye :P.

Perfectworld'ün closed betaları hep böyle oluyor yea. Hiç gerek bile yok bence anahtara.
  • @darkest Deneme amaçlı bir arakdaş grubuna ihtiyac var ama, tek başına pw nin oyunlarının kötü yanlarını çıkarmak uzun sürüyor ^^

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi l3pGamer -- 25 Temmuz 2011; 12:01:33 >
  • İndirme seçeneği siteye giriş yapıncamı aktif oluyor .D giriş bilgilerimi unuttum o yüzden.
  • quote:

@darkest Deneme amaçlı bir arakdaş grubuna ihtiyac var ama, tek başına pw nin oyunlarının kötü yanlarını çıkarmak uzun sürüyor ^^

Perfect world oyunu getirmiş açıkcası yapan o değil. Pm at oyunda buluşuruz.
  • Nickin ne olacak hocam msjlaşalım
  • quote:

Nickin ne olacak hocam msjlaşalım

Kreatorn
  • İndirme ne zaman aktif olucak acaba.
  • Q: Where can I download the game?
    A: Clint şu anda mevcut değil. Hazır olduğunda sitemize linklerini ekleyeceğiz.
  • Pw'un her zamanki işleri, betanın açılmasına 1 gün var hala ortada download linki yok.
  • client gönderilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ares

client gönderilen var mı?

gelir ya merak etmeyin

edit : açılış saatini bilen var mı ya? gece bekliycem de ona göre.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkest earth -- 26 Temmuz 2011; 18:10:56 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.