Şimdi Ara

Rusty Hearts İnceleme [Güncel Konu - Open Beta] (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
194
Cevap
0
Favori
8.301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya siz nasıl bu kadar kısa sürede kastınız ben 9 levelim benle beraber görev yapar mısın ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moonßless

Ya siz nasıl bu kadar kısa sürede kastınız ben 9 levelim benle beraber görev yapar mısın ?

seninle görev yaparsam sana exp gelmez senın dungeonundaki yaratıklara tek atıyorum cabuk kasma dıyede bırsey degıl o gunluk 14 15 saat oynarsan 2 gunde 20 olursun
  • GÖREV: TRACES OF DUKE GERAL 3 tane anahtar istiyor bu görevde Görev yeri : LABYRİNTH ( 19-22 lvl ) ok uclarını takip ederek bulabilirsiniz
     Rusty Hearts İnceleme [Güncel Konu - Open Beta]
  • Level 22 yeni harita BRAMUNEZ CHURCH

Buda oyunun en guzel hatunu Amelia
    Level sınırının 25 oldugunu pek sanmıyorum ama gorelım artık

• quote:

Orijinalden alıntı: mixionious

Level 22 yeni harita BRAMUNEZ CHURCH

Buda oyunun en guzel hatunu Amelia
    Level sınırının 25 oldugunu pek sanmıyorum ama gorelım artık

Oyuna ara ver biraz istersen ?

• Bu grafik sarıyor mu sizi gerçekten Eski zamanların atari oyunlarına benziyor.
    Ayrıca oyunda da pek oyuncu yok sanırım sslerde sadece karakter görünüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RolePlayGamer

Bu grafik sarıyor mu sizi gerçekten Eski zamanların atari oyunlarına benziyor.

daha 20 ustu olan cok fazla oyuncu yok toplasan 15 tane tane zor cıkar ve okadar cok server varkı tam hatırlamıyorum ama 5 tane sunucu var( örnek EU) her sunucuda 10 tane kanal var (örnek gorgo) gorgoya girdin 5 tane kanal daha var gorgonun ıcınde ( örnek ch1-ch2-ch3 ) bu sekılde yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: mixionious

quote:

daha 20 ustu olan cok fazla oyuncu yok toplasan 15 tane tane zor cıkar ve okadar cok server varkı tam hatırlamıyorum ama 5 tane sunucu var( örnek EU) her sunucuda 10 tane kanal var (örnek gorgo) gorgoya girdin 5 tane kanal daha var gorgonun ıcınde ( örnek ch1-ch2-ch3 ) bu sekılde yani

Oyuncu cidden çok azalmış. Closed Betada baksan her channelda dungeon önlerinde en az 20 kişi olurdu. Şimdi baksan 3-5...

• quote:

Anime denen şey var şu dünyada

CB'yi uzun tuttular, OB için reklam yapmadılar ve oyunu çekici kılan ekstra bir özellik yok. Oyuncunun az olması normal bence.

• +1

Oyunun dikkat çekici bi yanı yok veya farklı kılan ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackButler -- 16 Eylül 2011; 20:54:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BelieveMe

quote:

Anime denen şey var şu dünyada

CB'yi uzun tuttular, OB için reklam yapmadılar ve oyunu çekici kılan ekstra bir özellik yok. Oyuncunun az olması normal bence.

Oyunun en büyük artısı Instancelardı zaten. Onları da herkes bitirdi closed betada. Biraz sıkıcılık yaratmış olabilir bu da open betada. PVPsi çok çekici değil oyunun. 5 karış alanda 10 kişi savaşıyordu en son.

Aslında oyunun grafikleri tam anime-manga tarzı grafikler. Çoğu oyun anime tarzı grafik diye nitelendiriliyor ama aslında asıl anime tarzı budur. Beni bu oyuna çeken şey de bu grafikler sanırım. Ayrıca gauntlet'in bir skilli görünüşü ve iş bitiriciliği açısından(yüksek hasar) tam Chidori gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkest earth -- 16 Eylül 2011; 21:06:38 >

• arakdaslar oyundaki itemleri gorebilcegim bir viki tarzı bir site varmı eger itemler hosuma giderse oynicamda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moonßless

+1

Oyunun dikkat çekici bi yanı yok veya farklı kılan ;)

oyun iyi gözle bakarsan dikkat ceker ön yargı butun kotuluklerın basıdır bırde olumlu bak

Bence gayet guzel hele bırde bu kadar dusuk lvlde boyleyse yanı bıraz once 36 lvl wanted gorevı gordum ve 3. bir sehrın kapısını tabı kapalıydı bana calısan kazanır herseyın bası sabır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3925D0282 -- 16 Eylül 2011; 22:16:33 >

• Bu yumruklu herif o kadar güçlü mü yav Ben Frantz kasıyodum ama videolardan sonra bi an aklım o adama doğru geçiş yaptı Adamın adını da hatırlayamıyom T yle başlıyodu heralde de
  • Vay be gauntlet çok sağlam combolar yapıyormuş ileride.
    Edit: Tude e gauntlet diyorum anlayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkest earth -- 16 Eylül 2011; 23:07:53 >
  • tek angela kasan benmiyim ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrt522

tek angela kasan benmiyim ya

Yalnız değilsin bi 10 level olsam alcam bu scythe yı :D
  • aynen bende onu bekliyorum :D
  • beyler oyunda paranın sözü geçiyor mu ? geçiyorsa ne kadar etkili oluyor ? ayrıca classlar birbirine eşit mi ? ben angela açtım mage sanırım güzel ama arkadaşımın açtığı karakter sanki daha güçlü gibi geldi tabi avantajları var mageninde ama bilemedim ileri ki seviyelerde ne olur ne biter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yuiji

beyler oyunda paranın sözü geçiyor mu ? geçiyorsa ne kadar etkili oluyor ? ayrıca classlar birbirine eşit mi ? ben angela açtım mage sanırım güzel ama arkadaşımın açtığı karakter sanki daha güçlü gibi geldi tabi avantajları var mageninde ama bilemedim ileri ki seviyelerde ne olur ne biter.

Ben baya kasmıştım angela. Her karakterin farklı özellikleri var mesela angelanın rangei yüksektir. İzlediğin video 20li levellarda ve her karakterin farklı özellikleri var. Ona göre düşünün.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.