Şimdi Ara

RUSYA'DA YAŞIYORUM SORULARI ALAYIM (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
293
Cevap
19
Favori
36.592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam IŞID ın sattığı petrolun kaynağını ben sana neden vereceğim , neden vereceğim?

Petrol fiyatlarını takip ediyorsan bilirsin Petrol fiyatları 2 ayda 115 usd den 85 usd varile geriledi...

IŞID gelene gidene 30 usd den petrol satıyor ,

Petrol fiyatlarındaki gerileme IŞID kaynaklı .

ABD nin Kobane açıklasında görebilirsin , ABD KObane önceliğimiz değil , önceliğimiz petrol rafinelerini korumak dedi...

Bölgeden bildirilen çok fazla kaynak var twitter ı aktik olarak kullanırsanız ...

Bölgeden haber verenleri takip etsen zaten öğrenirdin...

Şu an 1 litre benzin in TR ye maliyeti 0.60 kuruştur...
  • winwinwin W kullanıcısına yanıt
    www.avito.ru

Moskovada emlak fiyatlarına bakınca biraz şaşıracaksınız :)

Turkiyede biliyordum Rusyayı bir parça

4 senedir öğreniyorum , hala da öğreniyorum , ölene kadar da öğreneceğim.. Bir ömür sürer bir dil i tam olarak öğrenmek...
  • tavukjack kullanıcısına yanıt
    Türkiyede vardır elbette öyle yerler.. Rusyada'da var dil kursları
  • Biz SSR diyoruz , TR de SSCB tabili...
  • Lenin heykelleri durur , Stalin heykeli belirli yerlerde var.. Ama Lenin heykelleri heryerde vardır...
    Stalin sevilmez , Sovyetler hayranı çok fazla !
    Komunist parti KPRF oy oranı %19 larda...
  • apache0990 kullanıcısına yanıt
    Rusça olmadan bakkaldan Su bile alamazsın

ing ce nedir abi rusyada?

Onunda Vurgusu var tabi,

ing ce gibi Ketchup diye telefuz edersin bön bön bakar garson anlatamasın

Ketçup dersin anca anlar...

Onunda U sunu vurgu yapman lazım , Vurgu bu dilde çok çok önemlidir...
  • hocam efes biraları orda meşhurmuş doğrumu ?
  • rusyada en revaçta meslekler neler? Hem çok yorulmadan gezecek vaktinin olduğu hem de paranın olduğu meslekleri sayabilir misin?
  • hocam mesleginiz nedir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RevivaL

Kızları çok abaza diyorlar doğru mu ?

• RevivaL kullanıcısına yanıt
    Koskoca kelli-felli apoletli yönetici adamın sorduğu soruya bak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: manilafortuna

Türkiyede vardır elbette öyle yerler.. Rusyada'da var dil kursları

Yok üniversitedeki eğitim dili olarak sordum hocam biraz rahatsız ettim ama
  • Lan belki adamın eşi Rıs veya ileride Rus olacak büyük ihtimalle, orada yaşıyor, dostça konu açmış..Terbiyesizlik yapmamak lazım bence..

Arkadaşlar Rus kızlarına takmış, onlara göre Türk kızları vermeyince kezban ama Rus kızları gibi olsalar bu seferde kaşar diyen gerizekalı bir ahlaki çelişki içinde bir zihniyete sahibiz.. Yukarı da bir cahil Rus kızları abaza demiş, vallahi bence Türk kızları daha abaza aç ile tok farkı budur, yemeği yiyemeyen sensin ama başkası aç öyle mi :) yemek yiyemeyen çok daha fazla hayal kurar buna şüphe yok ..İnsan insandır, sen kadınları baskı altına alıp sonra kendi ırkına ne namuslu demeyi övgü sayarsan olacağı budur, ama iç dünyasında öyle mi o kadınlar ? KIvanç tatlıtuğ çıkınca ekrana yapışmıyorlar tabi, dimi, konserlerde özgür olunca bağırmıyorlar, sen kafasına vurup önüne bak demezsen tabi. kısacası ırk değil toplumsal farklardır. ama sen Türk kızlarının robot olduğunu ve cinsel istek duymadığını düşünmeye devam edebilirsin tabi a ama kendilerini tutarlar kızlarımız çok ahlaklı oldukları için :) kültürel baskı desene şuna...ama senden başka kimseyi gözü görmez hayal etmez öyle bil sen :)

İşin garip tarafı başı kapalı kadın isteyenler de bizim kadınlar ahlaklı ama İzmir veya batılı başı açık kadınlara ahlaksız ve abazan diyorlar ama batılımız biz moderniz onlar geri kalmış diyorlar, ama o modern batılımız daha moderni görünce kabul etmiyor onlar ahlaksız oluyor ve kendileri ahlaklı oluyor :)

Kadın her yerde kadın erkek her yerde erkektir, fark erkeğin nasıl bir toplum yaratmak istediğiyle değişkenlik gösterir kadınlarda buna uyar, Suudi Arabistan kadını da kadındır şüphen olmasın, vajinası altın değil yani, nasıl ki ben sana Rus erkeği varya hiç kadın hayali kurmaz çok ahlaklılar, masturbasyon yapmaz, güzele bakmaz falan dersem ulan salak o erkek değil mi malmısın sen doğamızda var dersen, işte kadınlar içinde böyle olduğunu kabul etmelisin, ama sen erkeksin tabi sen nasıl istiyorsan kadın öyle olacak sonra sende öyle sanacaksın doğalarını.. alın size insan bilimi. saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okaaaaaan -- 31 Ekim 2014; 23:27:35 >

• quote:

@Propus
    Ben sana mı soracağım ne cevap vereceğimi '' liseli ''

Rusveti kimin kime verdiğini bilsin , sende bil ... '' liseli ''

20 yaşında genç adamsın git dersine çalış

adam gayet düzgün bir şey soruyor sen, 'liselilik' yapıyorsun farkında değilsin...
    Rüşvet Var mı Yok mu DEMİŞ sende soruyu kafana göre evirip çevirip bize takmışsın, olayın türkiyeyle gıdım alakası yok. Rüşvet varmı VAR. Türkiyede Var mı VAR. Eee daha ne abartıyorsun? İnsan ol azcık

siteyi de vermesen inanıcaz anasını satayım. Aç bak demiş bir de 'liseli'. Türkiye 2.12
    Böyle bir fail görmedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hikmet548 -- 31 Ekim 2014; 23:29:59 >
  • Rus kızlarının türk erkeklerine hayranlıkları doğru mu? Doğruysa alalım bir dal.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hikmet548 H kullanıcısına yanıt
    Ben neden liseli dediğimi o genç arkadaşa açıkladım ...
    Ama herkese herşeyi açıklayamazsın, bazı insanların kapasitesi kadar anlatabilirsin...
    Ben onu kızdırmak için onun alanına , koridoruna girdiğimi belli etmek için liseli dedim ,
    Onuda belirttim zaten neden öyle dediğimi...

Dünyadaki en ezik insanlar başkasının avukatlığını yapanlar bence ... ( meslek olarak avukatlık demiyorum ) laf avukatlığı ... Onlara trilyonda versen değişmezler... Ezikliklerini hiçbirşey azaltamaz...
    Hiç sevmem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi manilafortuna -- 31 Ekim 2014; 23:44:55 >
  • manilafortuna kullanıcısına yanıt
    Kaynak twitter olduktan sonra bosuna tarismaya bile gerek yok aslinda ama.

Bende bisey soyliyeyim o zaman nasil olsa kaynak twitter diyerek kafamizdan bi sayi atabiliyoruz. O zaman isid turkiyeye 0.001 dolara benzin veriyo nasil olsa kaynak twitter.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nasil guzelmi oralr tavsiye edermisin? Sarisin degilsek yasamakta zorluk cekermiyiz? Hani sevmezler vs. falan
    Ve birde ne sebeple oralardasin, gidis sebebi nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Ben neden liseli dediğimi o genç arkadaşa açıkladım ...
    Ama herkese herşeyi açıklayamazsın, bazı insanların kapasitesi kadar anlatabilirsin...
    Ben onu kızdırmak için onun alanına , koridoruna girdiğimi belli etmek için liseli dedim ,
    Onuda belirttim zaten neden öyle dediğimi...

Dünyadaki en ezik insanlar başkasının avukatlığını yapanlar bence ... ( meslek olarak avukatlık demiyorum ) laf avukatlığı ... Onlara trilyonda versen değişmezler... Ezikliklerini hiçbirşey azaltamaz...
    Hiç sevmem

kardes enerjini polemiklere harcama...
    forumlarda polemige girersen dipsiz kuyu gibi uzadıkca uzar polemik.
    enerjini bilgi verip aydınlatmaya insanlara faydalı olmaya harca...
    ister bu forumda ister baska forumda hic kimseyle polemige girme bence

• sen bize şunu anlatırmısın
    devaluasyondan sonra fiyatlar degistimi degismedimi?
    RUSYA DOLAR BAZINDA %50 UCUZLADI MI?
    Eskiden Rusyaya gelen bir turist 1000 dolar getirse 32000 ruble alıyordu... Şimdi ise cebinde 1000 dolarla gelen turist 42000 ruble alıyor hemen hemen...Eger ruble bazında market ulasım yeme icme fiyatları aynı ise gecen seneye gore, bu Rusya dolar bazında ucuzlamıs demektir...Son donemde fiyatlar bir yukselis farkettinmi genel yasam giderleri olarak?
    Mesela MC Donaldsın Big Mac hamburgeri ve menusu fiyatı zamlandımı?Yada Starbucksta kahve fiyatı arttımı orada?

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.