Şimdi Ara

RUSYA'DA YAŞIYORUM SORULARI ALAYIM (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
293
Cevap
19
Favori
36.593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: forester34

Ek olarak genelde Eski Sovyet ulkelerindeki kızlar Turk erkegiyle tanısmaya meraklıdır. Bulundugun sehirde de aynımı durum? Yolda sokakta caddede kafede ilgi varmı Turk erkegine

Valla ben 7 den 70 e bir sürü Rus kızı tanıdım .. 17 den çık işte 40 lara 45 lere :) yüzlercesi...

Sormadım Türklere ilginiz varmı? diye ama bana ilgileri vardı açıkcası...

Gerçi evlendik sonra

Eşim Türkleri pek sevmezler der! ama gözümü boyuyor gibi :) Gözün dışarda olmasın hesabı ... Sen neden Türkle evlendin deyince istisnalar kaideyi bozmaz der

Ama ailesi tarafından çok sevilirim , kayınvalidemi çok severim annem kadar.

• Aşırı komünist birileriyle tanistin mi hic.?

Veya Marksist-Leninist dusuncesinde olan herhangi bir arkadaşın dostun vs. var mı

rusyada halk artik genel anlamda komünizm den veya sosyalizm den uzaklaştı deniyor bu dogru mu.?

Devlet dairelerinde veya is yerlerinde lenin ve diger komünist liderlerin resimleri asiliyor mu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rusya'da geçim daha kolay konu sahibinin anlattıklarına bakılırsa, rusya diyince ilk aklıma steam ve oyun keyleri geliyor nedense. Gene sövdüm verdiğimiz oyun fiyatlarına. Bildiğiniz farklı sebepler varsa bu konularda anlatabilirseniz sevinirim.
  • Metro 2033 deki Metro gerçekten var mı orda?
  • Igor veya Ivan ile tanıstın mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heartseeker -- 1 Kasım 2014; 2:49:52 >
  • SirJustice kullanıcısına yanıt
    Tk ler. 5 bin usd de alanda var kuke vinc ciler alır

• quote:

Orijinalden alıntı: MarcusAntonius

Yere düşen ruslara ne yapıyorsunuz?

ters çevirip :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: tiner kokusu

burda bizi öpüyolar vergilerle felan

yurtdışına çıkan bilir insan türkiyeye dönesi gelmez

malesef ülkemiz demokratik,gelişmiş felan diyorlar ama alakası yok :)

Yok be abi ne gelişmişi ne alakası var. Gelişmiş ülke Hard power olmadan olur mu. Nasa nın 2 gun once Anteras isimli Kargo Rocket i patates oldu Rusya naaptı hemen ertesi gun açıkladı biz Hemen gerekli şeyleri Rocket le yolluyouz diye, yardım eli uzattı. Bizimkilerde sarı,zarfın içinde ne oldugunu çözecekler 3 gunde sonuç açıklandı. Adamlar bir Gunde uzaya yardım yolluyor sen zarfın içeriğini 3 gunde çözüyorsun. Nasa zaten Ambargo lar yuzunden Rocketi kaybetti. cunku halihazırda Nasanın gonderdiği Anterasda RD 180 Rus engines kullanılmalıydı ama Ambargo lar yuzunden daha eski bir Rus Motoru olan NK33 kullanıldı. Demek istediğim abd o motorları kendi uretmiyor uretemez.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gaara34

Rusya'da geçim daha kolay konu sahibinin anlattıklarına bakılırsa, rusya diyince ilk aklıma steam ve oyun keyleri geliyor nedense. Gene sövdüm verdiğimiz oyun fiyatlarına. Bildiğiniz farklı sebepler varsa bu konularda anlatabilirseniz sevinirim.

Steam le falan ilgilenmiyorum.oyun oynayacak zamanım yok. Ama Steam'de Rusya fiyatları daha uygun sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: PrometheusDesmotes

Aşırı komünist birileriyle tanistin mi hic.?

Veya Marksist-Leninist dusuncesinde olan herhangi bir arkadaşın dostun vs. var mı

rusyada halk artik genel anlamda komünizm den veya sosyalizm den uzaklaştı deniyor bu dogru mu.?

Devlet dairelerinde veya is yerlerinde lenin ve diger komünist liderlerin resimleri asiliyor mu.

Soylediğim gibi komünist partinin oy oranı yuzde 20 dumadalar.yani meclisteler. Asırı komunist yuzde 20 desen bile aslında olan insanların içinde olan yuzde 60 falan bence. Muhafazkar Putin in oy oranın o kadar yuksek olması komunist partinin kagıt uzerinde oy oranını dusuruyor ama baktıgın zaman ssr bayrakları her yerde. Yani Putine oy veren Komunist de cok. Adama guven var. Rusyayı şaha kaldıran gerçek bir milliyetçi.

Sahte Dunya liderleri gibi Mason localarından ödül alan bir adam değil. Gerçi uzun beyefendinin aldığı ödül Mason madalyasının bir örneği dünyada çok az. Amerikan başkanları bile DAVUT BOYNUZU ödülünü alamadı bu zamana kadar. Demek ki üstün hizmetler karşılığında verilen bu ödüllerin bir anlamı olmalı.

• quote:

Orijinalden alıntı: forester34

sen bize şunu anlatırmısın
    devaluasyondan sonra fiyatlar degistimi degismedimi?
    RUSYA DOLAR BAZINDA %50 UCUZLADI MI?
    Eskiden Rusyaya gelen bir turist 1000 dolar getirse 32000 ruble alıyordu... Şimdi ise cebinde 1000 dolarla gelen turist 42000 ruble alıyor hemen hemen...Eger ruble bazında market ulasım yeme icme fiyatları aynı ise gecen seneye gore, bu Rusya dolar bazında ucuzlamıs demektir...Son donemde fiyatlar bir yukselis farkettinmi genel yasam giderleri olarak?
    Mesela MC Donaldsın Big Mac hamburgeri ve menusu fiyatı zamlandımı?Yada Starbucksta kahve fiyatı arttımı orada?

Tabiki yukseliş var. Özelden de açıkladım. Yiyecek içecek,vs vs Fiyatlar artıyor, Dolar yükseliyor ama 2016 yılında cok farklı seyler olacak. Çin ve Rusya yeteri kadar altın depoladıkları zaman Abd nin fişini çekecekler. Cok daha buyuk yaprımlar gozukuyor ilerde çin ve Rusya 2016 da Dolar ı kullanımdan kaldıracak. Ulkelwrine spkmayaca. Bu iki ucu bbklu tunelde aBD de rusyada kaybeder boyle giderse. bir yerde anlaşırlar. Kimse çin ve Rusyayı hafife almasın ikiside buyuk guc. Buyuk sermaye gizliden çin e kayıyor. Rusya halhhazırda çinle 600 milyar dokarlık anlasmau yaptı. Turkiyedr 5 milyar dolara ttkomu sattı dusunun paranın bıyuklugnu. Yeteri kadar fiziksel altın biriktirdiklerinde ABD ninipini çekerler

• Adamların turklere bakış açısı nasıl ? Çocukluktan beri duydugumiz sıcak denizlere inme politikasini devam ettirme düşüncesinde olan var mı

• Liseli kardeşlerim burada yszılanları okuyup gaza gelip Türkiye'de Rus Dili ve Edebiyatı ibölümünü tercih etmeyin gidin Rusya'da okuyun ilginiz var ise

• quote:

Orijinalden alıntı: Magna_Carta

Oradaki insanlara nasıl katlanabiliyorsun ? Cehalet diz boyu ve acayip agresif insanlar, ayrıca ırkçılar da

Karaysanız ve sakallıysanız Moskova'ya gitmek güzel bir intihar yoludur

• quote:

Orijinalden alıntı: manilafortuna

Genelde her önüne gelenle birlikte olmazlar

Kompleksleri yoktur... Turk kızı ile uzaktan yakından ilgisi yoktur...

Ama bu her önüne gelenle birlikte oluyorlar anlamına gelmez...

Erkek sayısında sıkıntı olduğu için bolluk vardır evet...

Mesela benim bulunduğum yerde 300 bin kişilik bir nufus var bölgede bunların 200 bini kız...

Hal böyle olunca , hergün birini ekmek zorunda kalabiliyorsun...

Günde 5-6 tanesi arasından seçim yapmak zorunda kalabiliyorsun...

İyimiş yavBir ara uğrayalım Rusya ya

• rus kizlarina kucuklukten beri utanmamasi gerektigini ogretiyolarmis dogruluk payi varmidir ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam orada elektrik elektronik sektoru nasil. simdi 1. siniftayim. ek olarak rusca dersi sectim. 4 yil boyunca almayi dusunuyorum. bunun disinda orada calismak icin yapmam gereken baska neler var ?

• quote:

Orijinalden alıntı: manilafortuna

Genelde her önüne gelenle birlikte olmazlar

Kompleksleri yoktur... Turk kızı ile uzaktan yakından ilgisi yoktur...

Ama bu her önüne gelenle birlikte oluyorlar anlamına gelmez...

Erkek sayısında sıkıntı olduğu için bolluk vardır evet...

Mesela benim bulunduğum yerde 300 bin kişilik bir nufus var bölgede bunların 200 bini kız...

Hal böyle olunca , hergün birini ekmek zorunda kalabiliyorsun...

Günde 5-6 tanesi arasından seçim yapmak zorunda kalabiliyorsun...

oraya gitmek istiyorum hemen
  • Çerkeslerin yaşadığı Adığeya'ya gittin mi hiç? Deneyimlerin duydukların nasıl?

• Aayy bende gercekten iciyorsun zannetmistim aman sakın ha baslamışın şu velete

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.