Şimdi Ara

RUSYA'DA YAŞIYORUM SORULARI ALAYIM (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
293
Cevap
19
Favori
36.593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Burada palavra sıkmaktan başka bir şey yapmıyorsun.Sen giderken biz geliyorduk o yolları.Ancak buradaki yabancı hayranı ergenleri kandırırsın yazdıklarınla.

Rusya güçlü bir devlettir buna kimsenin sözü yok ancak halkı SEFİL durumda şu an.Türkiye'den 2 kat daha sefil durumda yaşıyor halk.Onun için sen bize laf atmayı bırakta kendi ülkene bak.Sen vatandaşsın, niye ülkenin gücünle övünüyorsun bırak onu siyasiler yapsın.Sen kendi haline baksana.Rus rublesi dolar karşısında resmen eriyior şu an 43.Putin ise çıkıp bütün dünyaya savaş ilan ediyor asarım keserim tavrında.Ekonomi giderek kötüleşiyor çünkü.

Diktatörün en hası Putin'dir o yüzden hiç TR'ye laf atmaya falan kalkma yani :)

http://tinyurl.com/pss2frt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Six Feet Under. -- 1 Kasım 2014; 11:17:59 >

• cok pahalı olmayan sehirlerde ev fiyatları nedir??

itin kopugun olmadıgı yerlerde....
    --------------------------------------------------------------

ayda harcamanız nekadar....? yanlıs anlasılmasın soyle sorayım...

mutevazi sabah isıne gidip aksam evine gelen ayda 2 defa dısarı cıkan 2ser bira içen bir insan ın ortalama harcaması nekdar olur.......
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

vatandaslık için basvursak kac senede sonuclanıyor...prosedur cok uzunmu?
    ----------------------------------------------------------------------------------------------

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qedo -- 1 Kasım 2014; 11:16:15 >
  • Darısı başımıza
  • Hocam bir an önce oraya nasıl yerleşebilirim tipimde uygun uzun boylu renkli gözlü felanım araya kaynaşır giderim
  • quote:

Orijinalden alıntı: aksoy93

Şunlara da bakıver madem

RUSYA'DA YAŞIYORUM SORULARI ALAYIM

Al Kanki ben bunu Türkiyedende cevaplarım
    1:B
    2:C
    3:A
    4:E
    5:C
    6:E
    7:E
    8:D
    9:A
    10:A

• elekronik ucuz mu , firmaların müşteri memnuniyeti buraya göre nasıl

putin medyada ki kadar piskopat mı
  • Bir ara özellikle 2006-2009 arası çok fazla ırkçılık vardı? Hala var mı?
  • Yahu bir yorum bu kadar mı yaşatır
  • Rusya da partiden partiye koşturan, her gün doğum günü bahanesi ile evinde kutlamaları patlatan çok sevdiğim arkadaş gibi olduğum bir tanıdığım Türkiye de evlerin kilerlerinde uyuyordu. Kiler sahibine ufak bir kira falan veriyordu , aylık erzak falan alıyordu. (Bu adam Mercedes'te boya fabrikasında çalıştı)

Sırf çocuğunu görmek için geldi bin pişman oldu. Burada ki durumu nedeni ile hanımından da ayrıldı. Şimdi 6 aydır tekrar Rusya'da ... Ayda bir görüşüyoruz telefonda. Yalanım varsa namerdim; adam ağlıyor... Siz orada neler çekiyorsunuz diyor. 2015 Mart'ta bir aksilik olmazsa oğlunu da gönderiyoruz yanına. Bir sıkıntı olmaz inşallah.

Burada osmanlıcılık oynayan tayfaya bakmayın arkadaşlar. Şu anda Ukrayna bile şu bizim ülkeden daha iyi halde. Orta doğu ülkeleri hariç, doğu tarafında çin bir istisna olmak üzere Türkiye dışında nereye giderseniz gidin memnun olacaksınız mutlu olacaksınız.

Bizim aile kendini atmayı başardı. Bir tek bizler kaldık bu lağım çukurunda. Az kaldı bizde gidiyoruz.

Hollanda , İsviçre, Kanada, Avusturya, Almanya , Rusya, İngiltere, Amerikanın orta ve kuzey kesimleri , asyaya ilgisi olanlar için Japonya aynı şekilde muazzam yerler. İnsan olduğunuzu hissediyorsunuz. Bir hayvandan farkınız olduğunu anlıyorsunuz. Yaratılış gayenizi anlıyor, hayattan zevk almaya başlıyorsunuz.

Özellikle İsviçre ve Kanada gerek coğrafi konumları gerekse yerleşim şekilleri nedeni ile ömrünüze ömür katacak yerler.

Dünyanın en pahalı benzinini , doğal gazını, elektriğini, internetini , kullanıyorsunuz. Yetmiyor dünya kadar vergi veriyoruz. Kim için ? O saraylar ne ile yapıldı ? Gemicikler ne ile alındı ? 33 yıldır şehit kanı akıtan bir örgütle bu gün hangi konumdayız ? Din, inanış için değil sömürü için kullanılırken inancını kaybedenleri neden sorgular olduk mesela ?

Orta-doğunun pislik ve cehalet yuvası olduğu biliniyor. Bilmem "dış güçleri" ile , bilmem "petrol" için , bilmem "savaş dinmemiş" falan fistan ... Sonuçta böyle ! 50-60 yıl yaşıyoruz. Ömrün yarısına gelmişim mesela ben. Neler yaptık acaba ?

Ne yaşadım, ne yaptım, ne tattım diye bir sorun kendinize ... Ve gökyüzüne doğru bakın sessiz bir gecede, tartın biçin. Burada ne söylemek istediğimi anlayacaksınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freshmind -- 1 Kasım 2014; 14:08:09 >

• Hocam genel olarak okumaz yazma oranı falan filan diyorsun da benim arkadaşlarım rusya ya gittiler adamlar sadece belirli yerleri zengin geri kalan ortamlamanın 1 tık altı falna filan diyorlar çok zengin yok diyorlar bir de bu elamanların böyle çılgın olma sebepleri nedir ayıkamadığım durum bu kadar kültürlüsün kitap okuyorsun medeniyeti ögrenemedin mi be bilader http://videolar.korhaber.com/video/Rusya-da-yol-boyle-istenir/742
    http://www.zapkolik.com/video/rusyada-korna-calmak-pismanliktir-408568 yani bu videolar rusya diye başlık atılmış ama yanlışsa da kusura bakmayın yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: berkanenes

Aayy bende gercekten iciyorsun zannetmistim aman sakın ha baslamışın şu velete

Yok hocam ne içmesi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hacı abi çok güllük gülistanlık anlatmamış mısın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: manilafortuna

quote:

Orijinalden alıntı: icais

Nasil guzelmi oralr tavsiye edermisin? Sarisin degilsek yasamakta zorluk cekermiyiz? Hani sevmezler vs. falan
    Ve birde ne sebeple oralardasin, gidis sebebi nedir?

Sebebler bana özel ama ufaktan söyleyeyim...

1) iş,eş,yaşam.
    Turkiyedeki yobazlıklar,Turkiyedeki dedikodu,insana verilmeyen değer,
    Vergiler,
    Sadece insandan vergi toplayarak geçinen bir hukumet,ayrımcılık,

Sen az müslümansın ben daha çok müslümanım , sen daha az muslumansın , sen az inanansın ben çok inananım ... Gibi uzar gider...

lan Muslumanın sen az muslumansın ben cogumu var ,

Ayrımcılık, toplumsal nedenler, kendinden olmayanı , bertaraf etme girişimleri, bunları herkes biliyor.. TR den gitmek isteyenler az çok biliyor neden olduğunu....

Hosgoru yok, kibarlik yok, okuzluk dizboyu, gorgusuzluk tavan
    Turkiyede ne zaman biriyle bir ise kalkissak kazik atma cabalari icerisinde, tee yurtdisidindaki adamlarda is yapalimda memnun edeyim derdinde :)
    Fark cok evet.. Haklisinda cogu komuda

Peki orada ne is yapiyorsunuz? Yani soyle soyliyim bir ulkede yasamak isteyincede yasanmiyorki hemen, bir takim kural vs. :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam bizim dilimizce caddelerde sizin oralarda ne denir bilmiyorum spor yapanlara,sevinçten bağıranlara vs. durumlarda herkesin odak noktası o mu olur.Mesela Türkiye'de spor aletlerinde spor yapıyorduk arkadaşla,herkes garip garip bakıyor izleyecek başka bir şey yokmuş gibi.
  • Şurada sorulan sorulara bakınca zaten ne kadar aklı uçkurunda bir millet olduğumuz aşikar. Uzayda yaşıyorum dese adam "uzaylı kızlar teklif ediyormuş" yada "uzaylılar için bekaret önemli mi?" diyecek kapasitede adamlar. Velhasıl bizim milletin mentalitesi şu ye iç pompa.
  • konu ile ne kadar alakalı bilmiyorumda samsung s3 fiyatı nedir acaba
  • manilafortuna kullanıcısına yanıt
    yazan oldumu bilmiyorum ancak birkaç sorum var benimde
    1-) Acaba hangi işle meşgulsünüz ? yada okuyormusunuz ?
    2-) eğitim olarak sizce nasıl ? eğer üniversiteyi orada okursak bize gerek türkiyede gerek uluslararası alanlarda iş imkanı açısından +sı olurmu ?
    3-)neresinde yaşıyorsunuz ev kiraları falan nasıl ?
    şimdiden teşekkürler
  • Merhaba.

Şöyle internetten baktım ve gözümü çok korkuttu bu Rusça

Siz kaç yılda ya da ayda öğrendiniz?
    Çalışıyor musunuz ya da hangi bölümde okuyorsunuz?

Yaşam kalitesi iyiymiş okudum çoğu yeri bir tek konaklar pahalıymış.

Meslek edindiğinizde orda mı devam edeceksiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: maktusso

rus kizlarina kucuklukten beri utanmamasi gerektigini ogretiyolarmis dogruluk payi varmidir ?

Saçma sapan sorular geliyor ...

Küçüklükten beri utanmamayı öğretmek ne demek?

Utanma bir duygudur !

Şöyle bişey var, Ruslar soğuk kanlı bilinir , Bunun nedeni duygularını gizlememesindendir... Ruslar yere,duruma göre farklı davranıp duygularını gizlemezler , heryerde aynı davranırlar... Bir Rus heyse odur ... Kendini başkası yapmaya çalışmaz, O yüzden kolay kolay utanmazlar...
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.