Şimdi Ara

Rusya Fed. Voronezh Devlet Üniversitesi Ekonomi , İşletme ve İktisadi Birimler Fakültesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Voronezh Ekonomi Fakültesi 1960 yılında kurulmustur. - Merkez Bilimin ve ekonominin çeşitli alanlarda eğitim ve araştırma Eğitim Merkezi olan Rusyanın en büyük fakültesinden birtanesidir.

Voronezh Ekonomi fakültesinde öğrencilerin tercih edebileceği bölümler ;

Ekonomi, iktisat, finans, muhasebe, ekonomik analiz ve denetim, devlet ve belediye yönetimi, pazarlama, ekonomi matematiksel yöntemler, yönetim, küresel ve ulusal ekonominin alanlarında Eğitim ve Araştırma, maliye, çalışma ekonomisi, insan kaynakları yönetimi.

Ekonomi Fakültesi kendi bünyesinde 23 profesör, 41 tane alanında uzman doktora, 85 tane doçent dahil olmak üzere 139 öğretmen Ekonomi Fakültesinin bünyesinde buunmaktadır. 20 profesör ve doçent tam üye (akademisyenler) Rusya Fed. ve uluslararası akademi kurumlarına üyelerdir.

Her yıl Voronezh Ekonomi Fakültesine ortalama 750 den fazla lisans bölümü öğrencilere ev sahipliği yapmaktadır. Buna ek olarak, 300 - 350 den fazla lisansüstü ve doktora öğrencilere eğitim almaktadır .
    Voronezh Ekonomi fakultesine her yıl Rusya'nın birçok bölgesinde gelen öğrenciler ile Asya, Avrupa ,Latin Amerika, Afrika ve uzak doğu ülkelerinden gelen öğrencileri bünyesinde bulundurur.

Voronezh Ekonomi fakültesi sertifikaları YÖK' ce tanınan,tüm Rusya ve diğer Avrupa ve Dünya ülkelerinde şartsız koşulsuz kabul edilmektedir..

Voronezh Ekonomi Fakültesi Yüksek Lisans eğitim programları ;

- Ekonomik teori;
    - Devlet ve belediye;
    - Firma Ekonomisi , muhasebe, analiz ve denetim;
    - İnsan Kaynakları Yönetimi;
    - Finans, genel ve stratejik yönetim, yenilik yönetimi;
    - Ekonomik analiz, vb matematiksel yöntemler

Voronezh Ekonomi Fakültesinin öğrencilere sundugu staj ve çalışma eğitim programları ;

Önemli İşletmeler, bankalar, vergi daireleri, devlet ve belediye yönetiminde çalışma.Bütün bunların amacı, Fakültenin bünyesinde okuyan öğrencilerin başarılı iş hayatına uyum sağlamasıdır.
    Ekonomi Fakültesi ayrıca ; ABD, Almanya, İsviçre, vb avrupa ülkelerinde yabancı eğitim merkezlerinde öğrenciler için staj eğitimi sağlar. Üniversite Öğrencilerin Vergi dairelerinde, yatırım fonları, vb çalışan çeşitli sanayi, bankaların ekonomik hizmetleri, sigorta şirketleri, hükümetin çalışmalarına katılarak ve büyük ticari şirketlerinde staj eğitimi alarak tecrübe edinebilirler...

Okul ve sehir hakkında detaylı bilgi almak için yardimcı olmaya calisirim.

Teşekürler....
     Rusya Fed. Voronezh Devlet Üniversitesi Ekonomi , İşletme ve İktisadi Birimler Fakültesi Rusya Fed. Voronezh Devlet Üniversitesi Ekonomi , İşletme ve İktisadi Birimler Fakültesi Rusya Fed. Voronezh Devlet Üniversitesi Ekonomi , İşletme ve İktisadi Birimler Fakültesi Rusya Fed. Voronezh Devlet Üniversitesi Ekonomi , İşletme ve İktisadi Birimler Fakültesi Rusya Fed. Voronezh Devlet Üniversitesi Ekonomi , İşletme ve İktisadi Birimler Fakültesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mqrfius -- 23 Temmuz 2013; 15:27:08 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.