Şimdi Ara

Rusya - Ukrayna Savaşı 2022 (99. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.256
Cevap
27
Favori
102.411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bundan sonrasında asyada çıkacak 3. dünya savaşına odaklanılacak benim düşüncem

Allah c.c. en doğrusunu bilir

ama önce rusya haşat edilmeli güçten düşürülmeli ki ayak bağı olmasın

• pskillercheto P kullanıcısına yanıt

Sen neden sürekli insanlara ihvancı, fetöcü gibi saçma sapan hitaplar kullanıyorsun. Ukrayna-Rusya savaşında Ukrayna tarafını tutunca fetöcü mü oluyoruz? Bunları madde madde yazabilir misin? Herkes neyci olduğunu öğrensin. Kime hitap ettiğini anlayamıyoruz. Senin 3.1 gr lık beyninin ürettiği fikirleri, doğru olduğunu düşündüğü doktrinleri biraz öğrenelim. Bizi de aydınlat üstat.

• Jose_Gökhan kullanıcısına yanıt
    attığım oklar isabet ediyorsa demek tarafında sorun var. normalde beni ilgilendirmez. çünkü orada rusya, ukrayna'yı bitirdi ve şimdi nato ve köpeklerine karşı savaşıyor. ocu bucu yazdığım kesim kendisini biliyor. bana saldırmaya çalışanların profil analizlerimdir.

mesela:

bakıyorum; bana saldırıyor. ama kendisi hükümeti eleşitiriyor, aynı anda islamcı, aynı anda laiklik karşıtı: fetöcü (belki furkancı derdim ama furkancılar gariban tarikat)

bakıyom; bana saldırıyor, hem hükümet yanlısı, "suriyede masum halkı vuruyor" vs yazıyor. amerika destekliyor: ihvancı

bakıyorum: bana saldırıyor, hükümeti sevmiyor, hümanist takılıyor, "amarıga özgürlük elçisi" vs sallıyor. Yeni tip liberal solcu.

bunların düşmanlık sebeplerini soruyorsan; onu da benden bekleme. onlara sor derim. fetö 2007 de rusya, azerbaycan ve kazakstan gibi ülkelerden atıldı. bizim o dönem akplileri ve fetöcüleri sadece rusya'ya değil yanında azerbaycanlılara da ağır hakaretler etmişti. he bir de 15 temmuz olayı var.

ihvancıların acısı ise, suriyede vurulan terörist kardeşleri. buna afrika'da kardeşleri de katıldı. malum wagner ile rus şirketi orada bu batılıları ve onların ihvancı piyonlarını vuruyor.

şimdi senin analize gelelim: bana ocu bucu diye sallayıp aralarında paslaşanlar değil de benim yazdıklarım dokunuyorsa, sen hangi taraftasın?

cevap yazma. beni ilgilendirmiyor. rusya her kesime hitab ediyor iyi veya kötü  

gelmişken yine iğrenç batı - siyonist yalanlarından birinin ifşalanmasını paylaşayım.

Buça bölgesinde bir doktorun kamerasına yansıyanlar: Ölü ukri askerleri şehre gömüp, yeni bir "ruzya doplu gathliam yabdı" yalanının nasıl ifşalandığı belli oluyor. diğer videolarda doktorların kimliklerini de yerel bir vatandaş ifşalıyor.

körle yatan şaşı kalklar. Batı aslında siyonist köleliğinde yükseltilmiş bir algı. demokrasi vs hikaye. AfD %35 alıyor. Alman iktidar sol partileri, AfD'yi kapamak için aralarında görüşüyorlar falan. ama "batıda demohrazı var yeghenım" ...

kaydırma kitli fab-1500 bombasının kullanımı. 300 metre çapta ne varsa zaten öldürüyor, geri kalanlar şarapnellerden ölmezse, şiddetten kırık, deri yanması gibi orta şiddetli yaralanmalara mağruz kalıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Sabotaj olma ihtimali bana komik geliyor hocam.

Uçağı denizin üstündeyken sabote etmek varken, yok yere inecek de, frenler tutmayacak da, pilot frenlerin tutmadığını görmesine rağmen uçağı yeniden havalandırmayacak kadar çaylak olacak da, uçak pistten çıkınca kaç kişinin öleceği belli değil o yüzden infilak etmesi sağlanacak da, her şeyden önce pilot sistemlerin çalışıp çalışmadığını zaten kontrol edecek. Hani havada patlatmak varken insanın bu yolu seçmesi için komik olması lazım, olaya espritüel yaklaşması lazım bence. Zaten sonra çıkan haberlerde içinde wagner askerinin olmadığı yazıyor.

• alvete A kullanıcısına yanıt
    ben ihtimal dahilinde olarak yazdım. çünkü uçak düz iniyor. ne klaplar çalışıyor ne hidrolikler. dümdüz dalıyor. wagner olsun olmasın içinde kim varsa istenmeyen biri olabilir.

birkaç ilginç haber:

Ukrayna'ya çalışan ve belaruslu olan; bundan 6 ay önce bir saldırıya karışan kişi yakalanmış. Gulag'da hayat boyu tatil kazanmanın verdiği heyecan yüzüne yansıyor

ukrayna'da asker sayılaır tükenince, taarruz patladı yani yaz taarruzu. rus destekliler de bu boşuktan trençlere saldırı düzenliyorlar. baskın yapıp geri çekilip tekrar yeni ukri cannon fodder'ler gelince trençleri basıp onları öldürüp yine geri çekilip bu şekilde iş döngüye dönmüş durumda.

Putin'in yıllar önce Irak üzerinden yaptığı gönderme. O zamanlardan daha kafasına koymuş. Lider adam böyle olur. B.M. diye Amerika yapıştırması baya anlamlı ve sağlam olmuş. şöyle birşeyi aslında tv önünde değil de o siyonist tapınağında yapmak lazım.

• Kremlin sözcüsü Maria Zakharova paylaştığı tweet:

"Beyaz Saray sözcüsü Karine Jean-Pierre: "Putin bizden daha uzun süre dayanabileceğine inanıyorsa yanılıyor."

Bu açıklamaları okurken Beşar Esad'ın güldüğünü hayal edebiliyorum.

Acaba Beyaz Saray'da rasyonel bireyler kaldı mı?"

kasım saldırısı için askere toplamalarda yaşanan gariplikler. videoda ayakları olmayan genç, muayne sonucunda kendisine "savaşabilir" raporu verildiğinden şikayet ediyor.

"bathı özgör demohrasısı yeğgenım. "

• Rusya - Ukrayna Savaşı 2022

Rusya - Ukrayna Savaşı 2022

• putin sağlam alay etmiş. bir görüşmede kendisine nato için "dünya barışı sağlamak istiyoruz" denmesi üzerine "biz de katılalım o zaman dedik ve kendileri red ettiler"

• Yorumlamak isteyen var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Rusya'nın en üst kaman olarak saydığı Kara-oğul: "Nükleer savaş olacağını sanmıyorum. çünkü batı, Rusya'nın nükleer füzelerinden korkuyor" ...

• "yıkılmaz" iron dome çöp olmuş.

putin'i bu irone dome'lar ile tehtid etmişler, putin de s300 bataryalarını online hale almıştı. ona bile gerek yokmuş. çöpün çöpüymüş bu irone dome :D :D :D :D birkaç modifiye füze ile darma dağın oldular

Hahaha videoya cok guldum ya :)

Valla bugun anladim ki Putin Rus askerinin olmesine katkida bulunan kim varsa bir deftere yazmis, stratejik anlamda en uygun anda teker teker öç aliyor. Adam dununu asla unutmuyor. İmkanini buldugu anda Alman, Amerikan, Fransiz askerlerini oldurtecegine emin oldum bugun. Amerikan itleri eminim İsrail'e yine bizi bulastirmaya calisacak. Nasilsa enayiler var Amerikan askerini heba etmeyelim gozuyle bakiyorlar. Biz karismayiz umarim. İsrail'i cok seven varsa gitsin İsrailliler icin olsun.

Benim anlamadigim ulan ben Musluman degilim, Allah'a inanmiyorum. Bu ulkenin cogu inanirken bunlar ne ara yahudi sevici oldu bu kadar. Ben bile camilere girip insanlari kiskirtmalarini, tas atan adamlari vurmalarini,kadin cocuk oldurmelerini unutmamisken bizim halk ne ara unutmus. Taraf tutmak bizim acimizdan sacma ama İsrail lehine musluman bir ulkede bu kadar yorum gormek cok ilginc. Avrupa bile resmi olarak Filistin topragini isgal etmis bir İsrail var diyor. Sen kendi topragi icin savasan Ukrayna'liara silah verirken Rusya'nin da ayni tezi ortaya koyarak verecegi aklina gelmiyor mu? İsrail stratejik olarak buyuk hatalar yapiyor. Avrupa'nin gobegindeki ulkeler bile cekinerek hareket ederken İsrail 4 tarafi muslumanlarla dolu rahat rahat istedigini yapailecegini zannediyor.

Hava savunmaya gelecek olursak hocam ben bu hava savunmasinin mantigini anlamiyorum. Bir kamyon koyuyorlar icine bir radar ve 50li 60li hadi 150lili diyelim batarya koyuyorlar. E sen 300 fuze atinca kalan 150yi ne dusurecek? Bu konularda tam bir bilgim yok ama eger boyle bir yapi varsa bunu atlatmak yakin mesafeden kolay olacaktir cunku cok fazla ucuz fuze atabililirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• tek s300 sistemi satılan atıyorum 3 batarya 1 anten 1 yönetim hub'ı oluyor. 3 bataryada 4 er lide 12 füze oluyor gibi düşün. rakibin 15 tane atarsa o zaman seninkiler işlevsiz kalıyor. lakin burada dikkate değer olan, iran desteği ile hamas'ın füzelerinin de bir nebze gelişmiş olması. bu da çok övülen sistemin çöp olduğunu ortaya çıkarıyor.

çöp derken; yani öyle "uçan sineği bile vurur" olarak övülen sistem olmadığını belirtmek için yazıyorum. yoksa vuramıyor değil. ama biraz daha kabiliyet eklenen füze görünce bu sefer afallamalar gözlemleniyor.

Hocam bunlar aptal insanları kandırmak için söylenen sözler işte. Yok dünyanın en iyi askeri, yok şu birinci seçildi, yok uçan sineği vurur falan diye haberler yapılıyor. Sonuç her zaman gerçek muharebe sahasında belli olur.

5 bin roket atılmış İsraile'e. İsrail'de kaç tane hava savunma bataryası dolu şu anda merak ediyorum. 10 bin roket daha atsalar kaç tanesine karşılık verecek? Roket değil de roket şeklinde boş düzenekler atsalardı en başta, bataryaları bitirdikten sonra roketleri atsalardı 5 bin roketi ne durduracaktı? Ben böyle bir saldırı yapsaydım en başta yapacağım taktik o olurdu. 500 roket + 2500 sahte roket atar bataryaları bitirir, ardından tüm roketleri gönderirdim.

• Çok övülen ''Merkava 4 '' isimli İsrail tankı küçücük bir dron tarafından vuruluyor ve yanıp imha oluyor.

Leopard 2A6, Challenger, Merkava ile ilgili ne söylemişsem çıkıyor. Yıllarca çok iyi reklam yaptılar ama gerçekler ortaya çıktı.

Rusya- Savaşı ortaya çıkardı ki Batı'nın çok modern olarak tanıttığı pek çok silah aslında sıradan şeylermiş. Savaş alanında etkileri tahmin edilenden o kadar uzak ki...

Gerçek savaş rambo filmlerine benzemiyor. Rusya'nın da özellikle SU 57, Armata gibi silahları ortada yok. Hep laf...

cahil insana suç bulmam. sorun ; cahilliği ile diretende.

• rpg 7 ile çöpe dönen israil tankı

• Putin günler sonra ilk açıklamasını yaptı
    quote:

'ABD iki tarafa da baskı yapıyor, ancak hiçbir zaman Filistin halkının çıkarlarını dikkate almıyor. Bu konuda her şeyden önce Birleşmiş Milletler'in bağımsız bir Filistin için devletinin kurulması için çaba harcaması gerektiğini düşünüyorum'

Aynı saatlerde rusya, birkaç ukrayna cephesinde yoğun saldırıya geçti:

yahudi destekli küçük nazicikler, arkalarına, yaralılarına bile bakmadan kaçıyorlar.

büyük adamsın reis! elin değmişken şu israil'i de aradan çıkarsan on numara olurdu.

https://forum.donanimhaber.com/putin-batiya-kan-kusturdu-simdi-israil-e-kan-kusturuyor-ayni-gun-hem-hts-hem-israil--157037614#157037614

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pskillercheto -- 10 Ekim 2023; 17:49:29 >

hiç belli olmaz bi bakmışssın işler değişir ruslar israil ile suriyede kapışır abd girer çin tayvana dalar abd-çin-rusya-ingiltere-ab-israil nukleer ile birbirlerini yok eder

ohşşşşşş ne gözel fantaaazi ohhhşşşşş

• 
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.