Şimdi Ara

Rusya üzerinden ucuza WoW [Plati.ru üzerinden eski fiyatlar] (54. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.537
Cevap
12
Favori
90.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Vinewood

quote:

Orijinalden alıntı: Doom.

Şu Azeroth Invasion larını yapmak için Legion ek paketine sahip olmak gerekiyor mu? Malum pre-patch çıkmak üzere. Ve plati.ru'dan alırsam 30 Ağustos gibi bir tarihte verilecek sanırım key. Ona göre ya battle.net ya da plati.ru dan alacağım.

Bir de plati.ru üzerinden Legion alınca mount+pet gelmeyecek, değil mi?

Mount ve pet battle.netten alırsanızda gelmez hocam. CE ve DE için onlar düz sürümde yok . Ayrıca İnvasion'lar ve Broken shore event'i herkese açık olacak bildiğim kadarı ile

Anladım. Yani 30 Ağustos'a kadar pre-legion patch zamanı herhangi bir eksiğim olmuyor legion alanlara kıyasla,(DH dışında) değil mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Şu Azeroth Invasion larını yapmak için Legion ek paketine sahip olmak gerekiyor mu? Malum pre-patch çıkmak üzere. Ve plati.ru'dan alırsam 30 Ağustos gibi bir tarihte verilecek sanırım key. Ona göre ya battle.net ya da plati.ru dan alacağım.

Mount ve pet battle.netten alırsanızda gelmez hocam. CE ve DE için onlar düz sürümde yok . Ayrıca İnvasion'lar ve Broken shore event'i herkese açık olacak bildiğim kadarı ile

Anladım. Yani 30 Ağustos'a kadar pre-legion patch zamanı herhangi bir eksiğim olmuyor legion alanlara kıyasla,(DH dışında) değil mi?

Olmuyor hocam.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Olmuyor hocam.

Tamamdır. Sorularımı ilgilenip cevapladığın için teşekkür ederim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar satın aldım 12.5tlye battlechest onaylanınca e-mail geliyor mu? Vpn açıp girmek sıkıntı oluyor hep
  • gametime lar rus olarak satılıyor
    eu hesaplarda kullanılabiliyor mu
    link verebilirmisiniz
  • ahmetbayram A kullanıcısına yanıt
    Eu ayrı Ru ayrı. Hesabı Rusya üzerinden açtıysanız Ru game time alınız, aksi takdirde kullanamazsınız.İyi oyunlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhunerkan

güncel gametime ne kadar rusyadan ?

60 günlük yaklaşık 50tl
    http://plati.ru/itm/world-of-warcraft-wow-60-days-timecard-russia-cis/576550

http://plati.ru/itm/wow-60-days-taymkarta-rus/823305

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ryan Oreily -- 14 Temmuz 2016; 0:41:58 >

• wod battlechest e eklendi mi beyler ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ungalath

wod battlechest e eklendi mi beyler ?

eklendi hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fleetwood Mac

quote:

eklendi hocam

çok iyi olmuş. Peki 90 level a boost geliyor mu ? Teşekkürler cevap için.
  • Gelmiyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Fleetwood Mac

quote:

eklendi hocam

çok iyi olmuş. Peki 90 level a boost geliyor mu ? Teşekkürler cevap için.

o yok hocam klasik battlechest üstüne wod eklendi sadece
  • Paypalın gidişinden sonra vpn ile battle.net üzerinden hangi kartla alıyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dagr

Paypalın gidişinden sonra vpn ile battle.net üzerinden hangi kartla alıyorsunuz?

PM atıp soracaklarım banlanıyor sırayla şaka galiba lütfen biri cevap versin
  • quote:

quote:

Paypalın gidişinden sonra vpn ile battle.net üzerinden hangi kartla alıyorsunuz?

İninal ön ödemeli banka kartı kullanıyorum hocam sıkıntısı yok
  • quote:

ben kredi kartıyla battle.net üstünden %50 indirimli aldım.hesabı kitlediler, vpn açıkken live chate girip rusyaya yeni taşındım, türkiyedeki kredi kartımı kullanıyorum hala dedim açtılar geri.totalde 1 saat kadar kapalı kaldı hesap sadece.şu an sorunsuz oynuyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • khalef kullanıcısına yanıt
    kapattılar derken şu güvenlik amacıyla kapanmayı diyorsan onu düzeltmek için şifreni değiştiriyosun açılıyor hesap geri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

kapattılar derken şu güvenlik amacıyla kapanmayı diyorsan onu düzeltmek için şifreni değiştiriyosun açılıyor hesap geri.

bilmiyorum, ben düşündüm bunu buldum, işe de yaradı sonuçta ama başka arkadaşlar dediğin yapabilir daha zahmetsize benziyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

İninal ön ödemeli banka kartı kullanıyorum hocam sıkıntısı yok

cevaplar için çok teşekkür ederim.
    @khalef
  • WiddLe W kullanıcısına yanıt
    Dahil.

Battlechest normalde 25 TL (%50 olayıyla 12.5 TL'ye alınabiliyor üstteki mesajlarda var.)

Legion 2000 Ruble = 90 TL

Siteden 30 Günlük Gametime = 25 TL.
  • 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.