Şimdi Ara

Rusya üzerinden ucuza WoW [Plati.ru üzerinden eski fiyatlar] (55. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.537
Cevap
12
Favori
90.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben aldım hocam yakın zamanda 2 arkadaşa. battlenet'inizde ekliyim oradan konusabiliriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: WiddLe

battlechesti %50 indirimle kredi kartıyla aldım rusya üzerinden 13tl falan. 3-4 saat queueda kaldı sonra ödeme decline oldu. ama o süre içinde oyun standart edition gözüküyodu ticket atıp sordum türkiyede gözüktüğüm için sorun çıktığını söyledi hesabı startera geri dönüştürdü 24 saat sonra farklı bi ödeme şekliyle tekrar alabilirsin oyunu dedi. decline olduğu için o tarafa para da ulaşmamış zaten.

sonra 2. bi hesap açıp tekrar aldım şu an yine 4 saattir sırada ödeme hala completed değil büyük ihtimal yine decline verecek gibime geliyor. oyun yine standart edition gözüküyor ama trial özellikleri gitmiş değil. sabahtan beri uğraşıyorum bi türlü rahatça girip oynayamadım.

yakın zamanlarda hesap alanlar nasıl halletiniz bu durumu ?

işlem tamamlanana kadar vpn açık kalsın. Belki adresle ilgili bir sorun olmuştur eğer öyleyse rus adresi kullan kayıt olurken. ben enpara ile 2 gün önce aldım ve hiçbir sorun çıkmadı. anında kabul ettiler ve oyuna girebildim.

• G2a üzerinden ru keyi alıp battle.nete girsek olur diye düşünüyorum 75'e satılıyor g2ade şu an battlenetten ucuz fiyatta bu nasıl mümkün olabiliyor? Ayrıca dediğim gibi g2adan ru keyi alıp aktive etsek sorun olmaz diye düşünüyorum, daha önce deneyen oldu mu? Bi' kaç saat içinde alacağım herhangi bir sorunla karşılaşırsam da buraya yazacağım.
  • Dagr kullanıcısına yanıt
    legion'dan bahsediyorsanız bildiğim kadarıyla g2adan alırsanız ön sipariş bonuslarından yararlanamayacaksınız yinede bi araştırın
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhunerkan

legion'dan bahsediyorsanız bildiğim kadarıyla g2adan alırsanız ön sipariş bonuslarından yararlanamayacaksınız yinede bi araştırın

preorder diyor key için.
  • Dagr kullanıcısına yanıt
    evet ama 30unda keyi yolluyolardı sanırım
  • beyler sistem değişti mi , vpn olmasına rağmen fiyatlar battle.net üzerinden euro ile veriliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tracy-Mcgrady

beyler sistem değişti mi , vpn olmasına rağmen fiyatlar battle.net üzerinden euro ile veriliyor

Hesabınız eu'ya taşınmış olabilir bi kontrol edin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sistem kalkmış gg wp
  • Benim hesabım hala Ru'da acaba hesapları Eu'yamı geçirmeye başladılar ? Daha ayrıntılı bilgi verebilirmisiniz arkadaşlar ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cimi hendriks

Sistem kalkmış gg wp

Öyle random sizden habersiz hesabı euya taşıyamazlar, taşımazlar. En iyi ihtimal hesabı kilitleyip sizin onlarla iletişime geçmenizi bekliyorlar diye biliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vinewood

quote:

beyler sistem değişti mi , vpn olmasına rağmen fiyatlar battle.net üzerinden euro ile veriliyor

hocam nasıl anlıycam eu olup olmadığımı , taklaya geldik ya
  • eu ya geçmese iyiydi , en azından plati.ru dan alırdık çok pahalı oldu böyle
  • quote:

Benim hesabım hala Ru'da acaba hesapları Eu'yamı geçirmeye başladılar ? Daha ayrıntılı bilgi verebilirmisiniz arkadaşlar ?

hocam benim ki de ru da kontrol ettim ama satın alırken euro cinsinden veriyor fiyatları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: khalef

quote:

Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

kapattılar derken şu güvenlik amacıyla kapanmayı diyorsan onu düzeltmek için şifreni değiştiriyosun açılıyor hesap geri.

bilmiyorum, ben düşündüm bunu buldum, işe de yaradı sonuçta ama başka arkadaşlar dediğin yapabilir daha zahmetsize benziyor.

Aynısını yaptım hocam staj için Rusya'dayım vs. deyince hiçbir sorun yok alabilirsiniz dedi, öneri için teşekkürler.
  • quote:

quote:

quote:

Battle.net uygulamasında Account management kısmı var oraya tıklayın sol alt tarafta region yazar Rusya olması gerek oranın .Türkiye yazıyorsa sizin hesabınızı EU'ya taşımışlar demektir ilk defa böyle bir olay olur eğer taşımışsalar hesabı

• quote:

quote:

quote:

quote:

Battle.net uygulamasında Account management kısmı var oraya tıklayın sol alt tarafta region yazar Rusya olması gerek oranın .Türkiye yazıyorsa sizin hesabınızı EU'ya taşımışlar demektir ilk defa böyle bir olay olur eğer taşımışsalar hesabı

baktım hocam rusya federasyonu yazıyor ama fiyatlar euro cinsinden , siz kontrol ettiniz mi

• nedir son durum ?
    edit: ben vpn açınca client'ta da sitede de hala ruble olarak gözüküyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batmanlı Betmen -- 12 Ağustos 2016; 19:10:07 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

baktım hocam rusya federasyonu yazıyor ama fiyatlar euro cinsinden , siz kontrol ettiniz mi

Bende hala ruble hocam sıkıntı vpn'de olabilir rusya seçeneği olan farklı bir vpn deneyebilirmisiniz ?

• ben hideman'de rusya kullanmıyorum. moldovya ukrayna vs vs. hala ruble gözüküyor hiç bi sıkıntı yok. YÜREĞİME İNDİRİYODUNUZ
  • 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.