Şimdi Ara

Rusya üzerinden ucuza WoW [Plati.ru üzerinden eski fiyatlar] (56. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.537
Cevap
12
Favori
90.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sifirdan hesap mi acmamiz gerekiyor o kismi anlayamadim. Direk hesabimla bu sistemi uygulayabilir miyim?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vinewood

quote:

Orijinalden alıntı: Tracy-Mcgrady

quote:

quote:

quote:

quote:

beyler sistem değişti mi , vpn olmasına rağmen fiyatlar battle.net üzerinden euro ile veriliyor

Hesabınız eu'ya taşınmış olabilir bi kontrol edin

hocam nasıl anlıycam eu olup olmadığımı , taklaya geldik ya

Battle.net uygulamasında Account management kısmı var oraya tıklayın sol alt tarafta region yazar Rusya olması gerek oranın .Türkiye yazıyorsa sizin hesabınızı EU'ya taşımışlar demektir ilk defa böyle bir olay olur eğer taşımışsalar hesabı

baktım hocam rusya federasyonu yazıyor ama fiyatlar euro cinsinden , siz kontrol ettiniz mi

Bende hala ruble hocam sıkıntı vpn'de olabilir rusya seçeneği olan farklı bir vpn deneyebilirmisiniz ?

deniycem birazdan yazarım buraya

• Dagr kullanıcısına yanıt
    eyvallah biz sizler için varız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son durum ne arkadaşlar alabiliyorsunuz değilmi sıkıntı varsa yazın .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam simdi telefondan Authenticator ekleyenlere Core Hound peti veriyolar ben ekledim yaptim sonra kaldirdim ama peti geri aldilar
    ekledikten sonra oyuna girerken falan turkey diye location veriyo kabul ediyo musunuz bu girisi diye. Bizim hesaplar simdi Rusyadan ya sorun olur mu kullansak ?
  • Şimdi Ukraynadan benim hesaba girip arkadaşım bana legion vs alsa orda ruble ile satıyor blizzard. sorun olurmu bilginiz var mı? (hesabım eu) hots oyun içi shop ruble benim hala ama battle net shop euro oldu tabi Türkiye'ye gelince.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nathrath

Şimdi Ukraynadan benim hesaba girip arkadaşım bana legion vs alsa orda ruble ile satıyor blizzard. sorun olurmu bilginiz var mı? (hesabım eu) hots oyun içi shop ruble benim hala ama battle net shop euro oldu tabi Türkiye'ye gelince.

Sıkıntı olmaz . Hots'ta ruble gösteriyorsa hala Rusyadadır hesap Ukraynada Cis ülkeleri kapsamında Rusya lokasyonlu kodları kullanıyor ordan alınırsa da sıkıntı olmaz
  • arkadaşar sorum şu. benim hesabım eu yani Türkiye . şimdi ben nasıl rus yapıp sizin gibi uyguna alacağım ?
    ayrıca bu sistemi yapınca eu sw larında hala oynamaya devam edıyormuyum ?
  • savcı963 kullanıcısına yanıt
    1-) hesabini rusya yapamiyorsun diye biliyorum. veya yapmasi cok zordu (ikametgah vs) cunku baya veteran oyuncu ana hesaplarini birakip rusyadan yeni hesap acarak oyuna devam ettiler. (eski hesabini birakmayi dusunup level konusunda suphe edersen forumda RAF arkadasi arayan bir cok insan var onlarla iletisime gecebilirsin)
    2-) EU serverlarinda oynamaya devam edebilirsin tabikide ve oyun da ingilzice olacak o konuda sorun yok
  • Vinewood kullanıcısına yanıt
    eyvallah aldırcam bugün bakalım benim residence ukrayna gözüküyo hala döneli 1 sene oldu değiştirmemişler iyi oldu.
  • nathrath N kullanıcısına yanıt
    Vinewood kullanıcısına yanıt
    @Vinewood hocam sizde bi bakin yanlisim varsa duzeltin

Blizzard su zamana kadar kimsenin lokasyonunu habersiz degistirmedi kaldi ki degistiremez de. Siz dikkatli oldugunuz surece hic bi sikinti olmaz. Ben bu sekilde d3 aldim, hotsta aldigim seyler oldu ve 1 senedir wow oynuyorum. benim haricimde 3 arkadasima daha aldim battlechestler legionlar gametimelar... Hic bi sikinti da olmadi. alim islemlerinizi vpn'le yapip oyuna vpn'siz girdiginiz surece hic bi sorun olacagini sanmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batmanlı Betmen -- 28 Ağustos 2016; 13:21:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhunerkan

1-) hesabini rusya yapamiyorsun diye biliyorum. veya yapmasi cok zordu (ikametgah vs) cunku baya veteran oyuncu ana hesaplarini birakip rusyadan yeni hesap acarak oyuna devam ettiler. (eski hesabini birakmayi dusunup level konusunda suphe edersen forumda RAF arkadasi arayan bir cok insan var onlarla iletisime gecebilirsin)
    2-) EU serverlarinda oynamaya devam edebilirsin tabikide ve oyun da ingilzice olacak o konuda sorun yok

o zaman gerek yok hocam. tekrardan 6 adet 100 lvl kasmak zor olacağı gibi onda düşen drop mountta çöpe gider o mantıklı değil ..
  • savcı963 kullanıcısına yanıt
    Drop mount bilmemde 1 günde 0dan 100 olan arkadaşlarım var raf ile

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Drop mount bilmemde 1 günde 0dan 100 olan arkadaşlarım var raf ile

hocam lvl de sonucta ıgrastıracak benı .. ayrıca dedıgım gıbı drop mountlar ve yapılan archıvenlet ıcın yenı hesap olayı yalan iş.
  • quote:

@Vinewood hocam sizde bi bakin yanlisim varsa duzeltin

Blizzard su zamana kadar kimsenin lokasyonunu habersiz degistirmedi kaldi ki degistiremez de. Siz dikkatli oldugunuz surece hic bi sikinti olmaz. Ben bu sekilde d3 aldim, hotsta aldigim seyler oldu ve 1 senedir wow oynuyorum. benim haricimde 3 arkadasima daha aldim battlechestler legionlar gametimelar... Hic bi sikinti da olmadi. alim islemlerinizi vpn'le yapip oyuna vpn'siz girdiginiz surece hic bi sorun olacagini sanmiyorum.

Aynen katılıyorum.Bizde grup olarak başlamıştık.hiç bir hesabımızda sıkıntı yok.
  • Legion içermeyen battlechest hesap almıştım bu yöntemle. Kendi hesabımla raf olarak bağlantılı. Oyun süresi yok.

Kullanırım diyen varsa (hesaba en az 1 aylık premium almak şartıyla ki bu durumda bana mount gelecek) ücretsiz bırakabilirim.
    (İşinize aramayacak bi level 90 karakter var içinde)
  • Sherleon S kullanıcısına yanıt
    hocam birine bedavaya ver gitsin nasilsa oynamak icin almak zorudna kalicak (sirketlerin satis taktikleri temsili)
  • plati.ru da RPG-Market adlı satıcıdan key alıp da bekleyen var mı? adam 1000'in üzerinde sipariş almış, yetiştirebilecek mi acaba.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada iki hesabını birleştirmeyi deneyen oldu mu. Rus accountunu türk accountu ile birleştirip oynamak gibi. en azından log off log on derdi olmazdı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senjido -- 18 Eylül 2016; 12:21:04 >
  • Beyler, iş için Gürcistana geldim, burada Ruble olarak görünüyor normal ip üzerinden. Oyunu buradan alıp Tr ye döndüğümde sorunsuz oynayabiliyor muyum?
  • 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.